72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
lehet mar tudni, hogy a Dragon Ball Kai-bol hany reszt terveznek? -
az utóirattal kapcsolatban: az egész második évad egy szivatás, kövér mínuszpontokat kap érte a sorozat. -
Rundstedt17 #28553 no. -
Végeztem a Dokuro-channal, ebböl kell még!!!! :DD
Van esély rá, h még csinálnak hozzá részeket? :D
Amugy a 2. évad dvdrip vége eléggé le van vágva, még az ending sincs benne :(
Jah és: Pipiru piru piru pipiru pi! ftw!! :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gyilkos vizes törölközö...jééééézusom :DDDDD -
Ja de imádtam azt de sose értettem, hogy jön ide a sorozatban:DDDDD -
egy vámpír mindig jól jöhet :D
-
Binkan Sarariiman? :D
Valami hülye szalámi, amitől az irodista fickóra rájött folyton a fosás
-
nezd meg az openingjet is... olvasd is... beteg, nem kicsit.
Relaks-nak meg abszolut igaza van... olyan mintha fejbevernenek. -
Mi volt az a Binkan vagy mi amit evett a srác, és mi történt olyankor vele? :D Rég láttam. -
áh az nem gond, Excel Saga már igy is rombolta, szoval ez a kicsike már nem számit :D -
Vigyázz, kimutatható intelligencia hányados esést okoz!
bebő-bebő-bebő-bebő-... -
Nos megnézve az első részt ez valóban öl :DDDDD
"Pipiru piru piru pipiru pi!" :D
Egyszerüen beteg :D -
Akkor asszem ennyi elég is lesz :) Holnap akkor válogatás, képkeresés. Light megfordult a fejemben. -
It's Gendo.... :DDDDDD
ui.: de megverném azt aki a The Melancholy of Haruhi Suzumiya-t nem normális sorrendbe vetittette le majd erre még rátett egy lapáttal a 2. évaddal és ezek után még fogalkozzak, h vajon a torrentben hogy kell értelmezni a számozást :DDDD -
A jobbak már meg lettek említve, de azért még itt egy pár: Cross(DGM), Araragi, Holland , vagy esetleg a DN-ből Light, L vagy Mello... -
kis Simont nem szeretem, nagy Simon meg as GAR as Kamina :D
Masa-san? Satou... hmmm... akkor inkább Konata :D vagy Sagara... -
Ja, a DtB-s.
Satou(NHK), Simon, Masa-san XD -
Ő is túl lány, és személyiségben jóval távolabb áll mint Konata :D -
#28528 - túl Bleach
#28529 - nem
#28530 - added to the list
#28531 - Gondoltam rá (ha DtB), nem, túl Dragon Ball, túl Bleach
#28532 - added to the list :D de lehet hogy nemmel egyező kéne :D Mondjuk személyiség ott van :D
#28533 - túl GAR :D de hátha... -
ezen jól meg is lepődött :D -
vagy őt XD
-
ő lesz, sajnálom
-
Konata-t pakolj a tablóra XD -
+ mondjuk Hei, Stein, Vegita, Touma(XD), Grimmjaw... -
harima kenji :D -
őt
-
Egy ötlet így hirtelen: Hollow Ichigo(Ogichi) -
Gintoki? :D vagy soul eaterből valaki?? :D -
Alucard, Gintoki, Battler, hirtelen rájuk gondoltam, de Sousuke, tényleg... esetleg Ikari Gendo... vagy valamelyik Eva unit... Talán Lelouch :) de ha találok Il Palazzoról jó képet az is lehet... péntekig kell döntenem, szóval addig legyen sok, aztán majd leszűkítem :D
Amúgy nem kép hanem karakter kell igazából, az lesz az arcképünk mellé téve :\ -
dokuro-chan ahogy kinozza kusakabet az openingbe, vagy kaname-sousuke kepek, azok ugyis iskolai kepek... peldaul mikor sousuke otthon felejti kaname nyelvtan fuzetet majd kaname egy wrestling mozdulattal padlora kuldi... nekem ilyemi tetszene. -
Na, Kyon facepalmot nem találok normális méretben... Hanging Zetsubou Senseit elvetettem. Szóval visszaestem egy kezdeti problémára. Mondjatok karaktereket a tablóra :D -
Ami megfog,v van benne potenciál,abból ugyis megnézek az 1. után még párat egyből,ha jó megy,ha nem akkor v lassan,v droppolom. -
Ne egy részt nézz...
Gyorsan nézem általában az animéket, és többnyire pozitív véleménnyel vagyok róluk, amit lassabban néztem azzal meg kevésbé pozitívval... biztos van összefüggés :D -
az biztos, madhouse-tól rosszat meg még nem láttam :)
K-on folytatás is alap, Kiss x Sis-t is várom már, eddig mind a manga mind az anime jó volt, a többit meg majd meglátjuk. -
iron Man???
tuti nézős
+ K-On 2
-
én még nem :D vannak köztük érdekesnek tűnők :D -
2010-es tavaszi felhozatalát láttátok már? -
nah....végeztem a clannaddal....huh...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért örülök, hogy happy end lett...:D már aszittem a lányát is kihúzzák....elég kemény volt....és bár elég egyszerűen oldották meg, hogy minden jó legyen, de azért tetszett a befejezés :D de kár, hogy a többi szereplő a közepétől 1-2 részen túl nem is szerepelt....nagyon jó volt :D -
Mindegyik Kyoto Animation