72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • EnxTheOne
    ugy megnéznék jópár animét az elejétöl, de sajnos nagyon emlékszem rá, és igy már nem lenne olyan jó :( Meg tudom hogy mi lesz benne :( Most pl. a naruton gondolkodom. nagyon szeretem, de nincs hozzá elég lelki eröm megnézni többszáz részt :( A másik meg az air gear . De azt már igyis láttam kétszer :( :S
  • Zomil
    Vagy C.C zöld haja :P

Amugy meg ha már a miért kérdésnél járunk: miért imádják a japánok telitömni az op/ed-ket angol szövegge? énkelnek japánul és akkor pár mondatot/szot angolul mondanak. :)
  • LeventeV
    miert van az hogy sok animeben a karaktereknek olyan szinu a hajuk ami a valosagba nem letezik (halvany/sotetkek, zold, piros, lila, rozsaszin). es miert van az, hogy ez csak nekik allna jol? (pl kaname kek haja... nem hinnem hogy a valosagba jol mutatna). a szemuk ugyszinten. vagy a "sonen" animekben miert gyogyul fel mindenki egy-ket nap alatt az olyan serulesekbol amikbe masok mar reg belehalnanak? miert van a legtobb hosnek sotet oldala? vagy miert van az, hogy az animekben a fiuk sose veszik eszre, hogy tetszenek egy lanynak? es az anime vegere miert nem jonnek ossze?

ezek fura kerdesek... de nekem pont azert tetszenek az animek... mert mast mutatnak mint a valo elet... es ez jo. a tortenet meg csak raadas... persze az is nagyon fontos.
  • Zomil
    eddig nekem ilyen dolog nem tünt fel :D
  • LasDen #28591
    az mé van, hogy az animék nagy százalékában van egy olyan karakter, aki nem tud úszni??? :D
  • Bulykin
    ott a címben hogy last fight, ez sztem elég figyelmeztetés
  • LasDen #28589
    ezután a felvezetés után megnézném...de mivel még nem láttam :D
  • RelakS
    Azért valami warning, vagy akármi... (mondjuk aki erre nem gondol abból, hogy harcjelenet, és megnézi...)
  • Doddy a düdő
    nem muszáj megnézni.
  • RelakS
    ez nem számít spoilernek véletlenül? (Pl kiderül, ki hal meg, stb)
  • Doddy a düdő
    ez az egyik legjobb harcjelenet, amit animében láttam

• armageddon666
    Dehogynem :D Morbid fanservice :D 8 különböző fürdőruha minden karakteren :D amúgy asszem a 3. a Legjobb E8... Elsőt, utolsót, meg talán a harmadikat célszerű megnézni... De minél többet szenvedsz végig annál nagyobb felüdülés lesz utána a Sigh of Haruhi :D
  • Lelouch
    Nem kötelező megnézni mind a nyolc E8 részt, elég mondjuk az első kettőt meg az utolsót.
  • berlinboy6329
    Hajja,akkor lehet emg se nézem..8 részt elpocsékplni az életemből?hajjajajjjj..gondolom,nem volt vmi érdekfeszitő 8 rész.
  • armageddon666
    egyébként majd Sigh of Haruhi kárpótol :)
  • armageddon666
    mert KyoAni troll :D örülj hogy nem vagy elvakult otaku és nem érzel belső kényszert a DVDk megvételére XD
  • Zomil
    Tulvagyok az Endless Eight-en, ez valami borzasztó rosszt volt :S
    nem értem minek raktak bele ilyet 3rész alatt le lehetett volna rendezni...
  • armageddon666
    Az "elkapom a kamerát hogy ne lássam a halált" amerikai módszer? O.o
    Nekem tetszett anno :)
  • LasDen #28577
    amilyen szar volt a mai-hime első része, olyan jó a folytatása eddig :D
  • Prof William
    Stranger
  • Prof William
    Sword of the Strager

Valahogy nem jött be az egész hangulata. Kissé vontatottnak éreztem meg olyan semmilyennek.
    Az amcsi filmekből ismert pár alkalommal alkalmazott szemérmes "Elkapom kamerát hogy ne lássuk a halált" módszer meg nagyon nem illett ide.
  • armageddon666
    Elvileg ezért jó a vetítési sorrend, mert akkor a "végén" tudatosul benned, hogy jééé, tényleg... :D
  • Zomil
    Nos megnéztem 7 részt a The Melancholy of Haruhi Suzumiya-ból és nem igazán tudom mit gondoljak. Igazábol nem erre számitottam, kicsit zavaros, össze-visszaságnak tünik a történet(pedig időrendi sorrendben nézem). Viszont Kyon megjegyzései nagyon ütnek. :D
    Nem tudom eldönteni, h komolyan vegyem-e v csak egy Excek Saga, Dokuro-chan szerü paródiát lássak benne.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert először egy iskolai vicces valaminek gondoltam, de most, h Haruhi isten, meg természetfeletti, meg földönkivüliek, meg időutazók meg mittudomén még mi... kicsit zavaros igy :D
  • LeventeV
    tervbe vettem, hogy megnezem, de meg varok mig megjelenik par resz. legalabb Cell-ig jussanak el.
  • Seth
    OVA
  • LasDen #28570
    Hellsingből melyiket érdemes megnézni...az ovat vagy a sorozatot?? :D
  • Lelouch
    Azért utána ilyen mértékű cenzúrára már nem nagyon volt példa eddig.
  • LeventeV
    tenyleg milyen verszegeny ez az anime... sajnalom.
  • armageddon666
    *ölelés*

konzultálok pár ismerőssel, de nagyon fasza :D
  • Malakai
    Ez?
  • armageddon666
    Akkor még egy fasza Gintokit kérnék és rendben vagyunk :D
  • RelakS
    Nekem meg Sousukéről van képem, amit a fumoffuból vágtam össze:

• Zomil
    google első találat :D
  • armageddon666
    1. Sakata Gintoki
    2. Sagara Sousuke
    3. Ikari Gendou

ilyen prioritást állítottam fel... segítsetek képet keresni :D Minél nagyobb felbontás, illetve... hát, egész alakos legyen, de ha nincs jó olyan is amiből esetleg oldalt le van vágva... vagy alul, de fölül semmiképp :S Azt nem tudom hogy tudnák normálisra megcsinálni...
  • Doddy a düdő
    ja tényleg, még a vért is kiszedték belőle. így már tényleg nem érdekel.
  • Bulykin
    ds:a
    ez is egy ok amiért abbahagytam
  • Doddy a düdő
    engem addig érdekelt, míg azt hittem, hogy újra rajzolják az egészet.
  • Bulykin
    5.résznél abbahagytam:D letöltöm majd ha vége lesz, hogy meg legyen,de annyira nem érdkel úgy is tudom mi lesz benne
  • LeventeV
    hat akkor elegge bele kell huzzanak.
  • Bulykin
    100 asszem