72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szerintem túl van komplikálva és sok a belemagyarázás :)
Az író meg nem depressziós volt vagy azon esett át, hanem vmitől nagyon beszívott XD -
Nincs az elrontva, de mint mondtam nézd meg az End of evangelion-t, az nagyjábol ugyanarrol szol, mint az utolso 2 rész, csupán vizuálisan jobban van ábrázolva és igy könnyebben érthető.
Igazábol az egész anime lényege a végében van, ennek a sorozatnak nem a mecha/hatalmas harcok a lényege, hanem ez egy igen komoly pszichológiai mű, teljesen hitelesen ábrázolja a derpessziót, ami nem csoda mivel az írója is átélt egy nagyon durva depressziót. Szoval ezt az anime-t nem a durva mcha harcok miatt szeretik sokan, hanem mert mély, komoly gondolatokkal foglalkozik. -
De legalább így érthetőek az ilyenek
-
NGE kivégezve. Hát a vége tényleg egy hatalmas sületlenség :S. Így elrontani egy ilyen jó animét. -
Hát igen, ez is sajnálotos :S -
Rundstedt17 #28630 Na az még rosszabb 
-
A Madhouse most Marvel adaptációkkal próbálkozik...
-
Rundstedt17 #28628 A népszerűtlenségéről elmondt mindent hogy nincs aki a mangáját angolra fordítsa
-
Rundstedt17 #28627 nekem is nagyon bejött,olyan emberi volt
Sajna alternativa sincs mert akagi meg legyőzhetetlen isten.....
Hát nem volt nagy siker a kaiji,helyette vmi moe szemetet kapunk valszinűleg
-
Hát ja, Kaiji nem egy "sérthetetlen" főszereplő, de nekem amúgy bejött a karaktere 

Nem értem miért késik ennyit, de szerintem előbb-utóbb úgyis jön a folytatás, legalábbis remélem... -
Rundstedt17 #28625 Hát igen nem az a átverhetetlen hős
....
A rossz hír viszont hogy nem lesz második évad már mostanra lennie kellene de semmi híyr felőle..... -
Ez a Kaiji nekem nagyon bejött, több szempontból is :D Remélem nem kell sokat várni a folytatásra, elvileg már 2008-ban be lett jelentve...
-
Azt kihagytam, h kb. 21-22. résztől kezd durvulni a sorozat. Szvsz az egyik legdurvább rész a 22. részben a "Halleluja" jelenet...(igy nem spoilerezek, viszont aki látta tudja mire gondolok :) ) -
pont ezt akartam irni :D
amugy én az uccso 2 rész után egyböl ajánlom az End of evangelion-t, ez lett volna eredetileg a vége az anime-nak csak a költségvetés közbeszólt -
kíváncsi vagyok, hogy az utolsó két rész megnézése után is ez lesz-e a véleményed az evangelionról
-
Ezzel én is így vagyok :D. Minden partícióm tömve van :D. Eddig államvizsga miatt nem tudtam nézni, de most belehúzok, ma lezúzom pl a Neon Genesis Evangeliont :). 19 rész már megvolt, nekem nagyon bejön, pedig sokan mondják hogy elvont, szerintem nem :) -
182 Plan-to-Watch, és szezononként növekszik :DDD
a watching viszont most stagnál, ennél fogva a completed is :( -
nekem most van egy kb. 40-es listám, szoval ezzel elleszek egy darabig :D
csak néha nem tudom eldönteni, h melyiket nézzem a sok lehetőság közül. -
Rundstedt17 #28617 jó neked az én listám majdhogynem teljesen üres :D..... -
1-2 év az jócskán durva :D csak filmeknél van így. TVnél minél hamarabb próbálják kitolni a DVDt :)
most kéne hirtelen Bakemonogatari DVDrip, meg Rosario2 DVDrip, ezek amik észben vannak :D Spice and Wolf 2-ből jó a TV... annyi plan to watch van... szerintem behozhatatlan lemaradást hoztam fel :) -
Rundstedt17 #28615 jaja és legalább 1-2 év amig normális verzió ki jön belőle,igaz általában szerintem azért nem éri újra megnézni semmit sem.... -
mert az OVA :) animében már mindent cenzúráznak a feminazik miatt... -
Mert eddig az ova DVD-n jelent meg :). Szóval tuti cenzúra :S -
eddig ova nem volt cenzúrázva, remélem anime se lesz, max dvd rip azok nem szoktak cenzúráva lenni nem? -
Igen én már alig várom!:DD -
(Y) az sem rossz.
lesz kissxsis anime... tuti censored... -
legzseniálisabb húzás a kiss x sis ahol a manga olvasó rendelhette meg a dvd-t és csak annyit gyártottak le belőle ahányan megrendelték, így az eladás 100%-os :) -
Legelcseszettebb? A legzseniálisabb... van elég presztizse, meg tőkéje, hogy megengedhesse magának, és van elég fan, amiben vannak olyan elvetemültek, akik MEGVESZIK A DVDT!... és ugye minimális a gyártási költség is :) legszemetebb húzás, de zseniális. -
Kecskeméten japán zene party
Hosszabb kihagyás után megújult formában és új helyszínen visszatér a KAMIkaze Attack osztaga! Minden japán zene iránt érdeklődőt várunk sok szeretettel a helyi zenei bulinkra, amin a lehető legváltozatosabb zenei stílusokra táncolhatjátok át az éjszakát. Egy kis ízelítő az étlapunkról:
Industrial, J-core, Electro, Jpop, RNB, DNB, Jrock, VK...
Ha ez még nem lenne elég nektek, az utolsó két óra kívánság műsor lesz, hogy mindenki kedvenc zenéi elhangozzanak!
Időpontja:
2010. március 20. szombat
21:00-04:00
Helyszíne:
Bakter Presszó
Kecskemét, Kodály Tér 7. (A MÁV állomás épületében)
Selectorz:
Unit 731 aka Daisuke Ido, D3stroy_chan, Mai
Belépőjegy:
800Ft
További infókért és esetleges kérdésetekkel keressétek fel oldalunkat a http://kameet.extra.hu címen. Köztünk a helyed!
-
nekem gőzöm sem volt erről az egészről, mert nem vagyok nagy anime-faló, egyszerűen csak belefutottam. gyors egymásutánban néztem a két évadot, de a harmadik ismétlődő rész alatt már majdnem felrobbantam. végtelenül idegesítő dolog ez, nem is tudom, hogyan képzelték, hogy működhet. -
Kardok
Kalap
Elrontottam a hotlinket shit...:S -
Gondoltam dobok pár képet a SakuraCon-ra készülő cosplayes cuccaimról.
Aki nem ismerné fel így egyből a kiegészítők alapján, bleach Kyouraku tájcsó :)
-
Prof William #28603 És képzed el el hogy bizony ebból ( DVD-nként 2 résszel számolva ) 4! darab DVD-t is ki lehet adni a fanoknak. Négy DVD amin SEMMI sem történik. :)
Az endless 8 saga egyértelműen a legelcseszettebb ötlet az animék történelmében.
Szerencsére nem vagyok Harufan de el bírom képzelni milyen az ha úgy vársz egy sorozatot mint a mennyei mannát erre szembesülsz vele hogy 12/13 részből 8 -rész ugyanaz és semmi sem történik. Csodálom hogy nem gyújtották fel a fanok a stúdiót. :) -
Én sem tudok :C előfordul... -
nhkból? :D jó is az :) -
ez 
-
nincs igazán top, de legutobb a Code Geass OST-ből ez tetszett nagyon :) -
EnxTheOne #28598 már láttam a kakashi gaiden-ig., shippuden 119-120. CSak most várom hogy legyen vagy 50 rész, és akkor pár napig nem fogok unatkozni :D MEg ugyis tudom mi lesz benne :D mangát olvasom. -
a narutot lattad mar? ha nem akkor nem kell megijedni, mert csak 100.-120. reszig a tenyleges tortenet. utana filler aminek koze nincs az egeszhez. ugyhogy abba szerintem belevaghatsz. -
EnxTheOne #28596 kicsit unatkozom :D Nektek mi a top 3 anime ost?
Nem sorrendbe linkelem :D
ez
az
amaz