72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Rundstedt17
    drop
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Archer vs. Berserker harcnál?

Ha igen, nekem is az jött be a legjobban :D
  • LasDen #28674
    valahogy éreztem, hogy erre utalsz :D
  • Rundstedt17
    jól teszed :D....
    akkor másképp mondom semmi kiemelkedő nincs az egészben :D.....
  • LasDen #28672
    egyiket se láttam még :D és nem is nagyon tervezem :D
  • Rundstedt17
    elég üres és lassú történet kb olyan mélységű mint az eredeti inuyasha vagy a bleach....
  • armageddon666
    Unlimited Blade Works >.< legepikebb rész :Dnemtom mikor van...
  • LasDen #28669
    ez a fate stay night izgalmasabb lesz valamikor???? 10 rész lement, de eddig elég lassú....ott az elején mikor megidézte szolgáját ott jó volt, de most leült egy kicsit....
  • armageddon666
    Akkor lehet, hogy az, rég láttam :)
  • Zomil
    valóban, de akkor is kicsit fura :)
  • Seth
    Hát mivel egy maffiózó családból származik,bármikor lehet célpont,meg kell védenie magát vmivel
  • Zomil
    én is azért gondoltam, mert egyértelmüen látszik, h az ott egy markolat :)
    de most egy airsoft pisztoly-t minek hordoz magával mindenhova az iskolán kivül? :D
  • Seth
    wikin airsoft pisztoly van írva és én is annak látom,nem sokkolónak
  • armageddon666
    sokkoló, és sztem használta.
  • Zomil
    öhm nekem, a 2. anime amit láttam az Elfen Lied volt, a 3. pedig az Evangelion, egyedül a labilis lelki állapot nem igaz :DDDD

When Cicadas Cry-al kacpsoaltban:
    Mion-nak a bal vállán mi van? Én egy pisztoly-nak nézem, de akkor meg miért nem használta 1-2 alkalommal?
    Most járok a Shion-os fejezetnél, háááát ez a körömletépős áááááá.....ez..ez..ez...nagyon durva volt :O
  • armageddon666
    második évadban van magyarázat :)

Az első évad tulképp Question Arcok, míg a második évad Answer Arcok :)

Evangeliont meg kezdőként kell Elfen Lied után megnézni, labilis lelki állapotban
  • Ruley
    Hű, volt itt egy nagyon fura érzésem a topik utolsó pár hozzászólásába belenézve.

Én még kezdő vagyok, összesen vagy fél tucat animét néztem meg, de ezek közül legutóbb pont az Evangeliont, a Suzumiya Haruhi-t, és a When Cicadas Cry-t. Ebben a sorrendben.

@Zomil: Én is pont a második négyes szakaszt fejeztem be, de máshol úgy olvastam hogy később lesz valami belső magyarázat arra hogy miért élik át újra a cselekmény.
  • Zomil
    Ismertetöben sincs kevesebb :D
    Amugy meg sztem lényeges leirni pl. azt, h a fejezetek különböző ending-ek, mert én rohattul nem értettem mi van az első fejezet után :D
  • armageddon666
    és nagyon spoilerezett

am "yandere" :)
  • Zomil
    hihi :D
  • LeventeV
    na most nagyon meghoztad a kedvem.
  • Zomil
    Sztem érdemes megnézni, szvsz eszméletlenül furcsa igy, szinte átmenet nélkül a szereplük aranyosból pszichopatává válása és sztem az anime tökéletesen eltalálta, h lehet a két müfajt vegyiteni. Amugy ez egy horror/nyomozós játékból készült(gondolom visual novel) és az anime fejezetekre van bontva, mindegyik fejezet egy-egy ending a vn-böl, de a különböző fejezetekben mindig tudunk meg ujabb és ujabb információt. Régen volt már ennyi WTF érzésem, mint ez alatt :D
  • Rundstedt17
    pedig alap
  • LeventeV
    egy cipobe jarok armageddonnal... egyre csak no a plan to watch de nezni nem nagyon volt idom... de majd ezutan. a cicadas-t is mar reg meg akartam nezni.
  • Zomil
    Elkezdtem nézni a When Cicadas Cry-t, eddig 2 fejezeten vagyok tul. Szvsz elég durva :D Nem semmi mekkora különbségek vannak az egészben. Egyik pillanatban még vicces iskolai sorozat, másik pillanatban meg már egy véres thriller. Ráadásul a karakterek rajzolása se semmi, egyik pillanatban még aranyos kislánykák másik pillenatbna pszichopata gyilkosok :D

Bár eddig tetszik, csak sok mindent nem értek, de talán majd akkor ha végeztem a 2. évaddal is. :)
  • Bulykin
    gtfo
    :D
  • Doddy a düdő
  • Fbn Lx
    a tengen toppa egy fostalicska : |
  • armageddon666
    a mozifilm 2 és fél órás ... :D ez kb. majdnem 8 résznek felel meg :D
  • RelakS
    Én egyelőre passzolok
    Elkezdtem nézni a 2009-es sorozatot, de még csak négy részen vagyok túl
  • Máté94
    Szerintem nagyon jó volt csak az endless eight-ek ne lettek volna de nekem még mindig a legjobb anime.:D
  • RelakS
    szerintem te vagy az első, aki azt mondja, hogy az elején a maszlag nem volt olyan jó, mint a többi :D Rajtam kívül
  • Máté94
  • Zomil
    Remélem is, mert Kyon megjegyzéseivel nem lehet betelni :DDDD
  • Lelouch
    Szerintem tuti lesz még új évad is...
  • Zomil
    Végeztem a The Melancholy of Haruhi Suzumiya-val. Nagyon tetszett, bár az elején szerintem tul erőltetett volt ez a természetfeletti maszlag, viszont a többi része a sorozatnak kárpótolt.
    Kyon megjegyzéseit nem lehetett röhögés nélkül kibirni, mindig mondott vmi jót, az meg még viccesebb volt mikor Asahina-ról beszélt és akkor megváltozott a hangsulya és magasabb hangon beszélt :DDD
    A részek is nagyon jók voltak, jókat lehetett nevetni rajta.
    Elöször a filmkészités volt nagyon jó, erre a koncert rátett mégeggyel + a számitogépes harc :DDDD jó részek voltak

Sajnálom, h 8rész teljesen ugyanolyan volt, és azt hiszem csak mozifilm fog kijönni belöle, pedig egy uj évadnak örülnék, persze nem olyannak ahol most 10rész lesz ugyanaz :D
  • armageddon666
    nincs az elrontva.
  • armageddon666
    Iron Man fasza lesz trailer alapján :D
    Wolverine meg okádék...
  • unranked
    Én egyszerűen imádom. Háromszor néztem már meg, és mindig mutat újat. Főleg a vége :) Az abszólut kedvencem, a Code Geass is csak második utána.
    Egyébként a kettő között én elég sok hasonlóságot fedeztem fel.
  • Zomil
    Amiket leirtam nem belemagyarázás, ha azt kezdeném el sorolni, h milyen bibliai/egyéb más hit szimbólumai vannak belerakva és hogy ezek miért, na az már belemagyarázás, mivel én kb. olyat olvastam, h ezeket azért rakták bele, mert jól néztek ki :D
    Szvsz tartom magam ahhoz, h nem egyszerü témáju anime és aki át akarja látni, érdemes sok fórumot megnézegetnie, usteam fórumon elég szépen ki lett vesézve a spoiler topicban és a megértéshez 3-4 napnak el kell telnie, de sztem ez az az anime amit nem lehet 100%-osan érteni :)