72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
usteames ftp problemakkal kapcsolatban hova tehetek fel kerdest? -
kép van? :D Hadd köpködjük meg
-
Eredetileg sem az lett volna :D rajzfilmesről beszéltem. Én választottam anime karaktert :D -
Nem animés lett?:C h-h? -
Animés tabló szimplán rajzfilmes tabló, és gáz...
Anime vetítés már fasza :D Eddig nem volt, most idén lenne filmvetítés helyett ha minden igaz :)
Egyébként profilomban benne van. -
az jó, tök funny 
nemtudom már melyik részben van, deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd ha eljutsz odaáig szólj, az hatalmasazon szakadtam amikor az egyik csaj főz a csávónak (neveket már nemtok mondaniXD) és a konyhából leskelődnek miközben ő főz :D:D
-
nem gond mert lejott... ami nagyobb gond, hogy ma delutan megyek haza igy 4 napig gep nelkul leszek, vagyis animes HDD nelkul.
armageddontol szeretnem megkerdezni, hogy milyen iskolaba jar? eloszor az animes tablo, most meg anime vetites a suliba? ilyen iskolaba kijarnam megegyszer a 9-12 osztalyt.
uj animevel sajna mar nem tudok szolgalni, mindent leirtatok amit ajanlottam volna
-
Te meg örüljél, most szedem a Special A-t:D -
szeretem, de ez nem volt drámai :( -
de azért jóak anime, csak szeretni kell a kicsit drámaibb dolgokat -
Véletlenül sikerült törölnöm, most már nem töltöm le még egyszer:D
Mondjuk magyarul néztem, de japánnal se lett volna jobb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már tudom amúgy honnan van a bugyirepülős rész a Seitokai no Ichizon-ba :DD 4:59-nél: http://www.youtube.com/watch?v=PHvpl7pAcE8 -
NANA-ban olyan g**ifárasztó a sok kavarás, hogy az valami hihetetlen. látszik, hogy lányoknak csinálták inkább. -
Spirál-ról van valakinek véleménye? El kezdtem animeokat gyűjteni mert NANA teljesen betett nekem. Még 10 rész van belőle de már unom!:DDD -
de legalább aki késik marad még 7 másik rész, h megnézze ugyanazt :D
Ruley: Valóban szolhattunk volna neki, de akkor kimarad a jóbol :D -
Tényleg, LeventeV-nek délután el is felejtettünk szólni, azóta is azért vár a sorozat elejével hogy az endless 8-et letöltse. XD -
Ja, és nyilván FLCL.
Érteni persze nem fogják, de azt úgyse érti senki, egyébként meg rövid és szép és pörgős és stílusos. -
sztem 24 órában endless 8-nél nincs jobb
-
Holnap átnézem amit eddig írtatok :) Aztán konzultálok a student council egyik tagjával... -
chobits? Elvont?
Karin? Vagy a vámpírok nem bejövősek? Death Note? Az meg gondolom hosszú -
Seitokai no Ichizon!! 
Lovely Complex? -
Lucky Star nem jó, rémisztő képivilág, rétegpoénok.
Hosszt még nem tudok, kb 20 rész SZERINTEM ami belefér, de utánakérdezek majd :D
Bebop, classic :) Azt még feljegyzem. (Többit is olvasom egyébként, szóval írjatok még! :) csak nincs erőm mindenre reflektálni) -
Chiyo-chan-tól? :] Pedig aranyos. Az idióta bagázs időnként tömi az agyát a marhaságaival :]
Engem inkább az ofő (Yukari-sensei) készített ki -
én a főzőcskézős lánytól agyfaszt kaptam :( -
Mert?
Én kétszer is megnéztem, akkora idiótaság :D
Jut eszembe, időnként lazításnak mehet egy kis pipiru piru piru pipiru piii :D -
azumanga engem még úgy is elriasztott, hogy semmi bajom a rózsaszínnel :p -
mushishi, natsume yuujinchou
bár ezek túl komolyan egy ilyen alkalomra, gondolom én. -
Micsoda? 26 rész + mozi
FMP 24 rész pl
De majd Armageddon úgyis megmondja, ha erre téved
-
túl hosszú -
A Lucky Star is nagyon rózsaszín, mi? Ahhoz nem tudom, hogy hogy áll a felirat
Hirtelen más epizodikus mű a Fumoffun kívül nem jut eszembe. -
azta hűha...:D -
Az Azumanga egyébként tényleg nem rossz ötlet, hogy úgyis ilyen összefüggéstelen 5 perces részekből áll, szóval bárki be tud kapcsolódni. (Ha jól képzelem el, ez úgyis ilyen alkalom lenne, hogy ki-be mászkálnak majd az emberek).
Csak a megjelenése talán elsőre elriasztja azt aki nem bírja gyomorral a rózsaszínt... -
bibáááp, bibáááp, teljesen megfeledkeztünk a bibáááápróóól! -
szerintem:
Higashi no Eden
Kamen no Maid Guy
movie-k közül:
Toki wo Kakeru Shoujo
Byousoku 5 Centimeter
Sword of The Stranger -
-
igen :D Ezt elő is keresem, ha nem linkeled be előbb (linkeld be előbb!) :) -
AMV Hell 3 azumanga gyűjtemény, 5. perc, gyalogkakukk... majdnem leestem a székről 
És egyébként is:
Ha egy lány vagy, aki még nem töltötte be a 12-őt,
És tele vagy pumpálva marihuánával,
Akkor ne bicajozz! -
Ja meg a filmben a Shinji×AlvóAsuka jelenet...
Azumanga? Esetleg egy AMV Hell compilation keretében :D (azumangás részek + az elnyújtott evás jelenet közbevágva) -
háburús anime?
A szentjánosbogarak sírja
Vagy esetlek a Vándorló palota?
Chihiró szellemországban-ról szerintem mindenki hallott
NGE valóban májndfák, hacsak el nem alszanak rajta, de az nem túl erőszakos?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl mikor Asuka komplett lelki terrort kap az angyaltól, Ayanamiba belebújik az angyal, ilyesmi?
Azumanga? Elvileg van hozzá magyar felirat, és az is májndfák :D -
Rundstedt17 #28798 csatlakozom az előttem szólóhoz lehetne egy movie mondjuk a grave of the fireflies.elég hiteles és nézhető darab -
Mondasz valamit...
FMP első évad jó magában is, Fumoffu viszont előismereteket igényel szerintem... Code Geass 2 évad mindenképp... Haruhi talán.
Moviek. Toki wo kakeru shoujot nemrég néztem és elég jó. Sword of the stranger is jó volt. Rebuild of Evangelionnal az a bajom, hogy az inkább olyanoknak jó, akik látták a sorozatot... Mert így magába, olyan kicsit semmilyen... nincs vége :D