72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Amúgy próbáltam 1080BDRIP-be leszedni uraharashop.hu-ról de 20kb/s-el jönne le!
  • LasDen #28959
    nah....a trinity blood jó lesz nekem így heti 2 rész animaxon...:D
  • Doddy a düdő
    szerintem nem nagy cucc :(
  • Bulykin
    To Aru Majutsu no Index már nagyon régóta plan to watch nálam, videók és képek alapján kecijó :D:D:D
  • Máté94
    Nem csak mellekről, de alapjába véve szeretem az ecchit.
    Most To Aru Majutsu no Index-et töltöm le. Kíváncsi vagyok milyen, utána meg a Durara-t. Azt mondják nagyon, csak rövid 24 rész ellenére.
  • Máté94
    Ige azt tudom. Várom szerettel.
  • Lelouch
    S2-nek jobban örülnék, mangájából bőven lenne még mit felhasználni.
  • Malakai
    Azt tették hozzá, hogy hamarosan az is kiderül, hogy azt a részt hogyan mutatják be.. Én tippem, hogy lesz vmi pár részes ova és azok közt lesz.
  • LasDen #28952
    télleg jó volt....engem valamiért a seto no hanayomera emlékeztetett...:D
  • Lelouch
    Nem csak mellekről... Ecchi létére nálam simán az őszi szezon legjobbja volt
  • Lelouch
    Most jelentették be, hogy a TV-ben le nem adott 14. részt nem fogják kiadni DVD-n :( Remélem, ez azt jelenti, hogy már készül az S2
  • LasDen #28949
    elég hangsúlyos, de nekem kellemes élmény volt...:D
  • armageddon666
    Nem csak mellekről szól?
    Juteszembe: Qwaser no Stigmata vagy mi, nézi valaki? :D Az sem csak mellszopdosásról szól ugye? :D Mert lehet megnézném, de nem kell még1 Kanokon :\
  • Máté94
    Végig néztem a Sora no Otoshimono-t!^^
    Nagyon jó volt!
  • biomage
    Ma este az Animaxon kezdődik a Trinity Blood
  • armageddon666
    Nem szükséges, de azért jó :D mondjuk így egy rész 40 percesre nyúlik :D
  • Zomil
    Sry a duplapost-ért, de ezt elfelejtettem berakni.

Egy kis OFF:
    Van a League of Legends nevü játék, egy dota klón, mostanában játszogatok vele és hamarosan kiadnak egy uj hőst. Nah a lényeg amiért ide irom ezt, nézzétek meg milyen dance emote-ot kapott: itt, nah ki ismeri fel? :DDD
  • Zomil
    Én is végignéztem mind a 8-at :D De legalább láttam az összes szereplöt 8 különbözö ruhában/fürdöruhában :DDD

Elfen Lied-el kapcsolatban: igen nekem is már az elején megtetszett, csak sokakat kicsit elriaszt az elején értelmetlennek tünö mészárlás :)
  • LeventeV
    tudtam rola persze... mar nem eloszor volt tema a haruhi itt
  • Ruley
    Mégis megnéztem már most az első részt, és engem speciel már a főcím meggyőzött.

LeventeV: Á, már hallottad hírét? Úgy nem is vicces. Engem két hete váratlanul ért amikor az került sorra, akkor rákeretem hogy most akkor mi van, de aztán együltőbe végignéztem az egészet.
  • LeventeV
    nem feltetlenul fogom megnezni az endless eight mind a 8 reszet.
  • Seth
    Az egyszeri japcsi tv néző sem tudta elolvasni annyi idő alatt amik a táblára vannak firkálva,szóval szerintem nem szükséges, ráadásul baromi fárasztó is.
  • armageddon666
    afk-val nézd és minden vágásnál pause, hogy el tudd olvasni a szövegeket a háttérben.

társadalomkritika am ^^
  • Zomil
    hát szvsz arrol a sorozatrol nem lehet 3-4 rész után eldönteni, h tetszik-e, haver is nézett belöve 3részt aztán hagyta mert nem tetszett neki(kb. 1éve), aztán megnéztem én mnodtam neki, h tök jó nézze csak és teszett neki :D
    Nálam mindenképp benne van a top-ban minden szempontbol.
  • LasDen #28936
    Sayonara Zetsubou Sensei nekem annyira nem tetszett....vevő vagyok a legelborultabb hülyeségekre is, de ez nem volt az :D

az elfen lied sem győzött meg az első rész után, de adok még esélyt neki, mert volt már rá példa, hogy később bejött :D
  • Zomil
    "Ha ezzel végztem elkezdem az Elfen Lied-ot" Jól teszed :)
  • Ruley
    Most a Sayonara Zetsubou Sensei-t kezdtem el nézni.
    Nem rossz, sőt, jó, az elborultabb értelemben, csak időnként van olyan érzésem hogy teljesen értelmetlen, és nem úgy mint egy szörföző rénszarvas bőrnaciban, hogy röhögni lehet rajta, hanem úgy hogy lemaradtam valamiről és nem értem mit beszélnek egymásnak.

Ha ezzel végztem elkezdem az Elfen Lied-ot, (itt az előbb láttam a bannert és megtetszett a rózsaszín lány, aztán rákeresstem és a témája is érdekes).

Az után meg a K-on -t kezdem el.

Hú de be vagyok táblázva.
  • Zomil
    ez már beteges :DDDDD
  • Ruley
    Ha hat rész után tetszett akkor majd meglátjuk "nyolc rész után". Hehehe.

Egyébként ja, tényleg király sorozat. Ugye a hatodik rész végén volt az a ?
    Az engem valahogy a FLCL-ra emlékeztetett.
    Mondjuk én ma délután láttam egy felhőt is ami a FLCL-ra emlékeztetett...
  • Zomil
    :D:D:D
  • RelakS
    csak majd nehogy csalódj!
    Pl mikor Haruhi unatkozik :D
  • LeventeV
    6 resz haruhi utan (kronologikus sorrendben) azt kell mondjam, hogy ez ut... mindenre szamitottam csak erre nem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tulajdonkeppen kiderult, hogy haruhi maga a matrix... hat uristen. azt hittem valami konnyed vigjatekot fogok latni, de ez az anime mely filozofiai tartalommal bir. kivancsi vagyok a folytatasra
  • Frosty01
    kk, valahogy csak kíhúzom :)
  • Zomil
    csak angol, de ajánlom, h ezt az 1 hónapot már bird ki amig kijön Blue Rei( :D ) kiadás :)
  • Lelouch
    AA-n nemrég raktak ki hozzá angol feliratot.
  • Frosty01
    2. filmhez van már felirat?
  • Zomil
    van az eredeti neon genesis evangelion(ebböl a remastered a legjobb). Ennek van egy "alternativ" bejefejezése(ami igazábol a normális befejezés, mert a sorozat végén nem vol pénzt rendes befejezésre). És most készülnek a filmek, ebböl már 2 megjelent, az elsö film kb. ugyanaz, viszont a 2. film már eléggé eltért az anime-töl. Idén jön ki elvileg a 3. és 4. film
  • Lelouch
    Csak azért kérdeztem, mert mivel már havi megjelenésű a mangája, anime folytatás egyhamar tuti nem lesz :(
  • armageddon666
    Nem. Mangában nincs zene (OSTvel szűrhető), és nincs szinkron (Ez viszont hiányzik). Továbbá a fényeffektek, hangeffektek, mozgás... Ezeket szeretem ha benne vannak :)
  • Lelouch
    A mangával folytattad már?