72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Munto ムント
naruto bleach keverék
nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem a vidik alapján kúrvára bejön
-
Hogyha meg tetszett a habkönnyű K-ON!, akkor áprilisban már lehet nézni a K-ON!!-t... -
Kis Lucy vagy nagy Lucy? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt egy lány, aki elment mellette, Lucy meg csak úgy belekotort az agyába, hogy tesztelje a képességeit -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom, hogy gyerekkori barát, és hogy Hayate kimondta hogy szereti, és Athena viszonozta is, és egyesültek, és Hinagiku sírt, és ... de még közbe jöhet valami O.O oylat is hallottam hogy ilyen szellemkastélyban van. lehet hogy halott és ő is egy szellem... vagy hasonló... -
Könyvjelzőztem, de most szerintem tartom magam a tervemhez és hamarosan a K-on -t kezdem el nézni, és/vagy újranézem az Azumangát, rámfér egy kis könnyedség, ez így most eléggé betett, főleg egyből Higurashi után, még egy ilyen és elkezdek embereket ölni vagy valami, azán meg hallgathatjátok a Fókuszban hogy a gonosz sátánista animék miatt lett valakiből ámokfutó.
-
Nem azért raktam be pont ezt az oldalt
Ez is mutatja, hogy elég erős vetélytárs a többi lány számára...
-
Jó, azt vágom hogy ki, a személyiségét nem :D Majd harmadik évadban... biztos lesz :)
---
Nézek most Elfen Lied AMVket... ok, volt civil áldozat is... De arányaiban nem sok :) olyan aki ártatlan meg roppant kevés... Sőt, a kislány mostohaapja nem halt brutális halált, ami nagy hiba :) -
Athena... -
"Spice and Wolf 2 elkezdve. A 0. epizód kicsit kusza volt... miről is szólt az első évad? :D"
-
Az még bőven belefért... Bosszú és Járulékos veszteség nem számít...
Szóval rajta kívül... volt még valaki? Mármint a két legfontosabb áldozaton kívül...
Én egyébként végig szimpatizáltam Lucyvel... sajnáltam őt :(
---
Hayate2 befejezve... Olyan zavaró, hogy Hayaténak annyi potenciális női társa van :D És persze, hogy a 2 legkevésbé hozzáillőt nyomják...
Nagi - loli... master-servant kapcsolat még oké, de hogy love interest legyen...
Ayumu - gyerekkori barát... nem szimpatikus alapvetően... vannak jobb megmozdulásai, de meh...
Hinagiku - a triviális választás... korban is, meg mindenhogy...
Maria - másik legjobb választás :D
Sakuya - ő is csak 13 mondjuk, de ezt csak abból tudom, mert kiírták az első rész elején -.- Egyébként érettebb mint pl. Nagi... meg fejlettebb testileg is :D
Isumi - még ő is jobb lenne ... de neki ott van Wataru :D
...
Athena... na róla wikin olvastam, nem tudom milyen a személyisége, de neeee >.< nem kell...
---
Spice and Wolf 2 elkezdve. A 0. epizód kicsit kusza volt... miről is szólt az első évad? :D -
Elég rosszul emlékszel, az első jelenetben kapásból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szétszedi azt a teahordó nőt aki egyébként előtte úgy lett beállítva előtte mint egy szimpatikus, fontos szereplő, csak hogy egyértelmű legyen hogy itt most ő nem egy pozitív főhős -
Az be van tervezve már nagyon érgóta :)
Omg elküldtem az elözö üzenetet és kidobott egy Elfen Lied-es bannert :D -
Rosszul :D
Amugy szvsz egyik legjobb opening hetekig nem tudtam kiverni a fejemböl mindig azt dudoltam :D
Nem tudom hol jársz, de sztem a vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eddig megnézett anime-k közül az egyik legmeghatóbb :) -
ha tetszett akkor nezd majd meg a kara no kyoukai-t. az is jo. -
Egyébként lehet, hogy elég rég láttam már, hogy megérett egy rewatchre :) -
Rég láttam már, egyik igazi kedvencem, de emlékeim szerint úgy igazából nem ölt ártatlanokat... vagy már rosszul emlékszem? -
IMÁDOM az Elfen Lied-et! Azt hiszem csak egy valamit imádok jobban mint az Elfen Lied-et, mégpedig az Elfen Lied főcímzenéjét. Komolyan, ez az első anime aminek az összes rész alatt egyszer se tekertem bele a főcímébe.
A sok mészárlás egyáltalán nem tűnt öncélúnak, sőt, bizonyos értelemben még erőszakosnak sem, így hogy ilyen elvontan volt ábrázolva, nem is igazi harcnak tűnt, inkább csak egy eseménynek amiben "sok vér és halál szerepel".
-
Hm, mit?:D -
HBD!
-
A gond csak annyi, hogy a 12. résztől már nem követi a mangát :( -
megkesve talan de Boldog Szuletesnapot! -
Köszönöm mindenkinek! :) -
Nem, az sokkal jobb, mert Biribiri a a főszereplő :D -
Thorát szedj... -
Rundstedt17 #28975 HBD! -
háppi böszdéj ármágeddon.. -
HBD armageddon666 :) -
A kis szemfüles O_o
Armageddonnak sok boldog születésnapot ^^ -
Boldog születésnapot!
-
de mer mé??? :D de akkor gondolom ilyen 1000+ részes naruto, bleach meg hasonlók szóba se jöhetnek :D -
Mármint az eredeti BDRIP. Nem az övék. -
hát mivel az ő rilízük -
És még máshol sincs fent, mármint mega meg ilyenek........ -
Jajó. Nem baj azt is megnézem csak én általában beleunok a 24 részes animeokba.
-
onnan minden lassan jön, 8 megás a netem de vagy 3 órája töltöm a Sousei no Aqua 8.részét... máshonnan vagy 5 perc lenne még annyi se -
A Railgun nem folytatás... -
Van neki nem? -
Szerintem se nagy durranás, de azért nem volt olyan rossz. Ha lenne folytatása(vége alapján nem kizárt hogy lesz) tuti megnézném :)
Ja igen, a két OP-ja viszont jó, főleg a második
-
nekem 720-ban volt meg, már az is bőven fasza.