72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Köszönöm, GTO-t azthiszem, megnézem :)
Minami-ke nem fogott meg még régebben. -
hopp, kicsit elfogult vagyok, mind1 nézd meg az első részt ITT megadja a hangulatot, kickass rész. -
GTO = legjobb, életem első animéje, rengetegszer néztem végig, csak ajánlani tudom, elképesztően jó -
Detroit Metal City :D és K-on! mindenképpen -
K-ON! GTO Minami-ke csak így kezdetnek -
Most fejeztem be a Beck-et nagyon tetszett.
Tudna valaki ajánlani hasonló anime-t? A hasonló alatt azt értem, hogy reális, nem hiper-szuper erők, hanem "mindennapi élet", és jó a története.
Nem nagyon találok már olyat, ami tetszene :( -
Kösz az infót:D Én eddig abba a hitbe voltam hogy 12+1 rész. :) amúgy ez gyakori jelenség mindenhol kettő-három elkezdi szarozni a másik tíz folytatja még ha tetszik is nekik:D -
Bangai Hen: Live House! a special címe és a legutolsó bd-/dvd-n volt extra, januárban jelent meg (14. rész így).
Amúgy most néztem be egy K-ON topicba malon, hogy mennyi a hater ott, mindegyik beírja, hogy mekkora szar, aztán hozzáteszi, hogy azért megnézi a következőt is.. :P
Persze megértem, hogy sokaknak ez már moeblob, de ezt rendszeresen minden részhez és hírhez beírni és mindet megnézni? :) -
tényleg, van valami ovám letöltve, meg kéne nézni -
hmm akkor ezmelyik részből van? vagy ova? nemismerős:) -
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=947693080&no=28999]#28999[/url]-ben utaltam rá, április 6-án adják az első részt TBS-en. -
Deeemo soreeette, boku no ai nanooo
Pipiru piru piru pipiru pi! -
Imádjuk őket!¢^ -
najó....annyira istenítitek, hogy mostmár fölveszem a listámra, és majd kerítek rá időt....:D -
Dokuro-chan best
pipiru piru piru pipiru pi.... :DDDDD
nem lehet elfelejteni :) -
Hehe, tényleg. Jobb mint amire emlékeztem. -
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan -
Dokuro-chan -
Dokuro-chan? -
Várjunk csak, 11? Valamit kihagytam...
Valami rövidebb, komolytalan sorozat volt, még az elsők között amiket láttam, a fiút újra és újra megölték a vérengző kislányok, és nagyon fülbemászó volt a főcíme, valahogy így csiperegve hogy pi-píííí-pi-pi-pi-pi-pi-pi-píííí...
Ez nem tudjátok mi lehetett? Annyira mély nyomot nem hagyott bennem, de jobb volt mint az a három amit végig se néztem.
Vagy csak álmodtam az egészet? Ha igen akkor elnézést a zavarásért.
-
Én is igy vagyok vele :D
Még kb. 4-5 éve láttam Blue Gendert, aztán hagytam is az anime nézést egy darabig, pedig tetszett nem volt vele semmi gondom :D
Aztán most kb. 4-5 honapja néztem meg az Elfen Lied-et 2nap alatt ledaráltam utána NGE ujabb 2 nap... innentöl kezdve nem lehetett megállni a lejtön :D -
Hali! Nem tudja valaki a K-on 2 évadát elkezdték már? Mert AA-n láttam pár képet ami nem ismerős az első évadból:d -
I <3 K-on!

Érdekes, az elmúlt fél évben 11 anime sorozatot kezdtem el nézni, és ebből 8 teljesen magába szippantott. Ha később is folytatódik ez az arány, akkor úgy tűnik, jó darabig elleszek egy darabig ezzel a műfajjal...
-
teszünk egy próbát oszt maj' meglássuk...:D -
nyugtato zene -
Jelzem a Phantom - Requiem for the phantom (szvsz) egy rettentoen rossz anime. Egy darabig probalkoztam megbirkozni vele, de aztan be kellett lassam, rettenetesen szar es nem javul hanem romlik ahogy halad a sztori -
Nem folytatás, a Phantom Requiblabla a TV-s újrafeldolgozása a Phantom The Animationnek. -
Akkor jó lesz. Köszi!
-
Nagyon jó! Imádom! Ez valami hihetetlen jó lett! -
ha szereted a krimit akkor elvezni fogod. en meg anno az animaxon lattam de a befejezesre mar nem emlekszem. -
Jó, csak ha jól emlékszem a befejezés manga után kiállt
-
majd ha megnézted ird ide, h milyen és lehet meglesem én is :DDD -
a Phantom The animation és a Phantom - Requiem for the Phantom az ugyan az vagy a Requiem az folytatás???? :D -
Tudtam, hogy mi fog történni de szeressük őket!
Amúgy Spiral-t látta valaki? Azt is meg szeretném nézni, csak tudni kéne, hogy jó e. -
2 OVA meg egy 9 részes, szal nem hosszú -
a főzős jelenet például hatalmas :D amikor az ajtóból leskelődnek közben és beszélik hogy mi a lófaszt főz ez még ő sem tudja :D
egyébként a vége neked tetszett? kicsit túlspilázták szerintem -
nem nézki rossznak :D bár az is igaz, hogy se a narutot se a bleacht nem szeressem....:D -
nem rossz :)
De ugye nem olyan hosszuságu?/ Milyen hosszu? :D
(bár lehet csak a zene miatt tetszett, <3 Nightwish -
Vége lett Speciel A-nak is. Hát Bulykin nem tudom te hol röhögtél sokat de én nem sokat nevettem rajta, de azért tetszett. Bár a végére már tudtam mi fog történni de szeressük. Jöhet a Durarara!! ami állítólag nagyon jó.:D -
Nyuu/Lucy :D (nagy)