72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nezem a cicadas-t, es nagyon tetszik. orult egy anime. vadak a japanok, hogy ezt leadtak a tv-be. -
Hetalia Axis Powers FOREVER!^^ -
knightbali #29118 Hali a rurouni kenshin-t milyen sorrendbe kell nézni?
Előbb a movie-t, aztán ovak? Vagy előbb a sorozattal kell kezdeni?
Tudom, hogy a faq-ban van, de az avast nálam valamiért nem engedi megnyitni. -
Fuuu,mekkora thx!!!
-
nekem D. Gray-manben csak azért esett le hogy van filler, mert mondta egy ismerősöm...
Gintamában meg van nem filler? :D -
amúgy meg, nekem ez volt az egyetlen anime, ahol élvezhetőek voltak a fillerek is :P de persze ezt embere válogatja :) -
tessék itt vannak ez elöfordulo mecha-k :) -
warship island filler arc: (itteni fillert félig-meddig beleillesztették a rendes történetbe)
54-60 filler, 61 félig filler így azt nézd meg
arabasta arc: (itteni fillereket beleillesztették a rendes történetbe)
93 filler
98-99 filler
101-102 filler
post-arabasta filler arc, goat island filler arc, rainbow mist filler arc (ezek így egymás után jönnek, sehova nem kapcsolhatóak)
131-143 filler
g8 filler arc: (itteni fillert beleillesztették a rendes történetbe, a legelejét mindenképp nézd meg, utána skippeld)
196-206 filler
davy back fight arc: (itteni fillert beleillesztették a rendes történetbe)
213-216 filler (megjegyzem az egész davy back fight arc úgy szar ahogy van, annak ellenére, hogy nem is filler ezt a 4 epizódot leszámítva)
memory filler arc: (sehova nem köthető)
220-226 filler
xyz arc: (nevét inkább nem írom le)
279-283, nem számítják fillernek, de igazából az epizódok 95%-a visszaemlékezés a főszereplők múltjára, amit már láthattunk)
291-292 filler (sehova nem köthető)
303 filler (sehova nem köthető)
post xyz arc: (itteni fillert beleillesztették a rendes történetbe, de átugorható)
317-319 filler
ice hunter filler arc: (sehova nem köthető)
326-336 filler
spa island filler arc: (sehova nem köthető)
382-384 filler
sabaody archipelago arc: (sehova nem köthető)
406-407 filler
xyz arc: (nevét leírnám, az az előbbinél is nagyobb spoiler lenne)
426-429 filler (csak a legújabb mozifilmhez köthető, a történeti szálhoz nem)
jelenleg ennyi
-
hmm...
00: Ayanami
01: Shinji
02: Asuka
03: Shinji haverja
vagy ez a gyerekek rendszáma? -
wiki szerint: Mass Production (MP) Evangelions (Units 05 - 13) -
a típusszám volt a kérdés :] -
Azok tuti, h az end of evangelion-bol az eva-k(bocs nem angyalok elirtam)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akik beledobálják Asuka-ba a dárdákat -
nincs ott semmilyen angyal, helyette vannak 5. szériás evák, 3 db.
Vagy az End of Evangelion új evái 4. szériásak? O_o
Pedig Ayanami szerintem elég egyértelmű -
basszus, olyan ismerös volt az egész :D
Főleg Rei és hátul az angyal(fel is merült bennem, h NGE, de elbizonytalanodtam a többi karaktert látván)...De Shinji csöppet el van torzitva, bár Asuka azért hasonlit.
Nah mind1, köszönöm :D -
NGE kicsit másképp. :) -
EVA... -
ez amugy vmi anime v csak vki rajzolta a képet? :D
(most láttam humoros topicban aztán kiváncsi lettem) -
ja, állat ^^ -
Jó ez a Negima manga
Kár, hogy nincs belőle never ending anime
-
EnxTheOne #29101 death note első op, a 2.-at egyszer se tudtam megnézni. :D
FMP első op, (tommorow).
Naruto: Haruka Katana, Blue Bird. -
Mostanában én is eléggé rákaptam az OP/ED zenék hallgatására :)
-
még jó hogy megnézed mert h blow up louder XD
meg az endingjét is mindig megnézem nagyon eltalálták mind2t
-
fumoffu, bleach 4. opja, death note 1. opja, kimi no kyoukai, inuyasha (bar ez annyira nem szamit, mert tv-be neztem igy muszaj volt vegignezni/hallgatni ha tetszet ha nem). -
Nekem nem olyan nagyon nagy ritkaság, de azért nem is a többség.
Legújabb, hogy Durararánál is mindig megnézem az opot. -
szerintem megéri....iszonyat vicces...:D imádom....
am nekem death notenak csak az 1. op-ja tetszik :D -
Haruhi, Lucky Star, Death Note, Full Metal Panic (minden évad)
Meg eredetileg az Azumanga és a Tsukuyomi - Moon Phase openingek is "miaszarez?!" reakciót váltottak ki belőlem, majd végignéztem minden rész előtt :D
Meg ugye az ász: Pipiru piru piru pipiru piii... -
Jóféle op...anime is az?200részes eddig ahogy látom...Megéri leszedni,igy One Piece mellé?Azt is most kezdtem..nézi vki?ki akarom hagyni a fillereket de nem tudok epizódszámokat :C -
dn opok+edek,Fma:Brotherhood op 1-4+ed 4,Ouran high school ed..Hirtelen ennyi.. -
van nehany opening/ending nota amit szivesen vegighallgatok, de ritkan nezem hozza magat az animet, jo nekem szimplan a zene is :) -
Nekem eddig, Soul Eater-nél volt, h szinte mindig megnéztem a op-t, mind a 2 fajtát. Bár igaz, h Elfen Lied-et is majdnem mindig :D
Aztán van pár amelyiknek csak a zenéje tetszik, pl. NGE op zene vagy Fate/stay night op zene, de még van pár.
Mondjuk nekem a death note zenéje egyáltalán nem tetszett, az elsö még elment, de a második sztem iszonyat rossz volt. :S
Jah meg persze az is alap, h dokuro-chan op-t is mindig megnéztem...azt nem lehet megunni :DDDD -
volt a Death Note :D op és end is nagyon állat, egyik kedvenc zenekarom lett^^
narutonak is szokott jóak lenni az opening -
nektek van olyan opening/ending amit minden alkalommal szívessen végignéztetek??? :D csak mert én általában 1x megnézem aztán áttekerem...de most a gintama 5. op és 9. end-je valami kurva jó :D -
gondoltam vegre eljutok odaig, hogy cicadas aztan folytatom a haruhit, vagy kozbe. de befejezetlenul biztos nem hagyom. -
semmiképp se on-hold... completed vagy drop :) -
6 resz utan irtam, hogy nem erre szamitottam, mert en azt hittem, hogy egy laza fumoffuhoz hasonlo vigjatek. de nem az. egy darabig meg elment, de egy ido utan mar faraszto, legalabbis nekem annyira nem jott be ez a stilus. -
To Aru Majutsu no Index - jó volt mert nem 24 részen keresztül oldottak meg egy ügyet hanem sokat, gazdag volt cselekményekben. De néha úgy éreztem, hogy mintha lemaradtam volna és nem értettem semmit.
To Aru Kagaku no Railgun: fele eddig megvan, de még várni kell feliratra, edddig imádom. Egy szereplő miatt:D -
Nem te írtad valamikor nemrég hogy az első néhány rész alapján nagyon tetszik?
Érdekes, nekem nem jut eszembe semmi olyan különbség a két évad között, (a ∞8-at kivéve), ami megváltoztathatná az ember véleményét az egészről...
-
befejeztem az endless eight-et, bar csak egy reszt neztem meg. hat aztkell mondjam, hogy haruhi nagyon nem az en vilagom. nekem nagyon nem jon be a sorozat, engem faraszt es nem is kot le, sot volt mikor felidegesitett amit lattam. azt hiszem pihentetem es majd valamikor befejezem... -
Sziasztok!
Így hirtelen nem passzol a témához,de...
Otaku/hikikomori animét keresnék.Csak annyi érdekelne,hogy frankón megjelenjen benne a szubkultúránk,"hogy sírok vagy nevetek miatta az mindegy".
Előre is köszönöm a segítséget!(Ha lehet olyanokat írjatok,amik még nem szerepelnek a listán és érdemes megnézni.)
FLCL-el kapcsolatban Ruley-val értek egyet.Itt-ott felfedezhető benne szimbolika,de nem egy eszelősen összetett alkotás.Ha ilyen hozzáállással nézzük,akkor még élvezhető is. -
valóban ennél többet én sem nagyon láttam bele, bár még igy is mondtál "ujat", vagyis valóban visszagondolva tényleg ezeket szimbolizálták a dolgok, csak nem éppen erre készülve ültem le megnézni :D
Amugy nem hasonlitom Excel-hez, mert az számomra elég hamar leesett, h miközben az anime paródia, addig ez inkább ez élet kifigurázása :)
Csak kicsit tömény volt igy 6 részben, ugy hogy egy Excel/Dokuro-chan féle hülyéskedésre számitottam :D