72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    MMMIVAAAAN?
  • Lelouch
    Szerintem idővel fogják még folytatni...
  • LasDen #29158
    basszus...véget ért a gintama...hát ez egy kisebb sokk most nekem...még 80 rész vissza van nekem....de...áááááh....
  • Seth
    Sőt, kettő van belőle XD
  • armageddon666
    akkor lehet mégsem olvasom a mangát...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    wiki meg ilyesmi oldalak alapján Kei már vagy 4szer feltámadt? :D
  • Seth
    Nem igazán voltak tisztában a képességeikkel akkor még.
    mondjuk utána meg már tökmindegy mert úgy sem élik túl XD)Azért elég húzós rész volt amikor sora hullottak el a szereplők.A magas srác -nem jut eszembe most a neve- mikor harcolt azzal a gyík szerüséggel és megsebesítette, na akkor erősen fogtam a karfát hogy bírja ki amíg visszahívják őket, de sajna nem így lett.Na az elég drámai volt szerintem. Mondjuk a mangában most él és virul, de az meg már annyira blőd lett,hogy borzalom
  • armageddon666
    Szobros rész: legjobb >.<
    Az volt a bajom vele, hogy nem használják az erejüket, végig rinyálnak, és bénáznak, és a bénázás idegesítő, "mert ha én lennék ott" (akkor valszeg összecsinálnám magam :D) akkor durvulás lenne, etc, etc, ja meg a részek vágása... egy fél/negyed résszel mindig el van csúszva a részhatár :D így muszáj volt mindig megnéznem a következő részt, viszont mégis olyan lassú hatása volt...
    de a szobros rész...
  • LasDen #29153
    ilyen se volt még velem szerintem :D korábban a gantz első 3 része nem igazán fogott meg...már a 3 rész megnézése között is 1-2 hét telt el...de most majd 1 hónapot vártam a 4. résszel....megnézése után megse álltam a 9. részig...sorozatban végig néztem...:D és nem is értem igazán mitől jön be, mert a 2 főszereplő arc eléggé idegesítőek....
  • LeventeV
    felvettem a listamra. kosz a tippet.
  • Lelouch
    Nem sok köze van a Higurashihoz, de ha végeztél vele majd nézd meg a Kaiji-t...
  • Máté94
    Higurashi no Naku Koro ni
    Pfff miattatok kénytelen leszek megnézni!-.-
    De addig is Baka to Test to!^^
  • Ruley
    Hasonló hangvételű mint az évedban első.
    Én mindkettőn nagyokat röhögtem, valami hihetetlen hogy mennyire nem illeszkednek a korábbi részekhez, még a vidámabbakhoz se.
  • RelakS
    ja, a 3. évad 5. részét még meg sem néztem
  • LasDen #29147
    ahh...pff...:D akkor még később kezdek bele :D
  • LeventeV
    en most nezem es nekem nagyon tetszik.
  • Zomil
    2 évad kapcsolodik szorosan egymáshoz, a 3. évad ha jól tudom kb. 5 rész és azok sem sikerültek tul jól :)

Bahh, én a körömkitépösön majd meghaltam...számomra eszméletlen durva volt, a többi ehhez képest semmi :D
  • Ruley
    Csak az első évad 26 rész, de ha már egyszer majd időt szakítasz rá akkor a másodikat se hagyd ki, lényegében az magyarázza meg hogy az elsőben mit láttál, anélkül tényleg csak random horror.
  • RelakS
    jó lesz az 50 körülinek is, merthogy van három évada meg egy ovája
  • LasDen #29142
    listán van...:D de látom 26 részes...úgyhogy majd csak később, mer most nincs kedvem hosszabba belekezdeni....
  • Bulykin
    lesd meg, nagyon jó:)
    a 2.évadot még nem láttam, de megvan
  • RelakS
    Higurashi no Naku Koro ni (When They Cry; When the Cicadas Cry)
  • Ruley
    Épp ez az, amit a megnézése után is leírtam pár hete:
    ebbe a stílusba úgy belemelegedtem, aztán a végére olyan szinten átment akció/kaland/még-a-gonoszok-sem-halnak-meg-csak-elájulnak műfajba hogy az eléggé összezavart.

(Egyébként erről jut eszembe, az a körmös dolog tényleg durva volt, de mégis szinte röhögtem, mert úgy belegondoltam hogy ha nem tudnád miről van szó, az egész párbeszéd úgy hangzana mintha valami szöszi nyivákolna hogy "aú, letört a körmöm!") XD
  • LasDen #29138
    úristen mi ez??? :D
  • armageddon666
    körömkitépés... halálraszurkálás... önszurkálás... mit akarsz még? :D
  • Ruley
    Nem baj, pont ilyen szintig belemenő válaszra vártam. Szeretek én mindenféle műfajt, csak az zavar ha nem tudom mit fogok nézni, aztán úgy járok mint múltkor a Higurashival. Ott épp fordítva, borzalmakra számítottam és kevesebbet kaptam belőle mint vártam. Így is bejövős volt, csak hát azért mégis...
  • LasDen #29135
    végül is nem...vagy talán...nah mindegy...de aszonta nem bánja :D
    amúgy meg én is olvastam itt róla mégis megleptek a dolgok :D
  • armageddon666
    És ezzel le is lőtted szerintem :)
    Igazából mikor arról beszélünk hogy milyen rossz a vége, meg mennyire megviselt, meg hasonlók, az már erőteljesen kiszámíthatóvá teszi... de mind1...

Én első évad után néztem, azt hittem hasonló lesz, nem tévedtem sokat, de örülök, hogy nem olvastam utána...
  • LasDen #29133
    a végét én nem lövöm le...de én mikor néztem elég keményen megviselt...:D sőt...durva volt, hogy a 20. rész tájékán még aludni se tuttam rendesen :D kicsit morbid szerintem asszem :D
  • Ruley
    Nyomasztó? Azért remélem nem lesz valami tragikus vége... Mindegy, ne mondd meg, max ha mégis az lesz, az se lesz nagy baj.
  • armageddon666
    Majd meglátod :) nézd meg, After Story messze jobb, mert majd meglátod, a sima Clannad az könnyedebb, de valahogy végig volt egy nyomasztó érzés alatta ha visszagondolok...
  • Ruley
    Ok, mégjobb.
    És akkor ez az "After Story" a második évad alcíme? Ott van valami feltűnőbb műfajváltás?
  • LasDen #29129
    az első évad kicsit könnyedebb....nincs is annyi dráma benne...
  • Ruley
    Asszem megnézném a Clannad-ot.
    Ugye jól számítok, ha arra számítok hogy egy érettebb, drámai-romantikus- történet lesz, gyönyörűen megrajzolva? Kell még valamit tudnom?
  • Ruley
    Láttam.
  • RelakS
    Előtte láttad a Haruhit? Ha nem, akkor jópár utalást nem érthettél :]
  • Ruley
    A stílusuk igen, a K-On-ban gitárok vannak, a Lucky Star-ban meg otaku dolgok, de valahogy mégis ugyanazokkal a formulákkal működik mindhárom.
  • armageddon666
    tök más
  • Ruley
    Befejeztem a Lucky Star-t.
    Kicsit sajnálom hogy csak mostanában fedeztem fel, szerintem a stílusa miatt ez jött volna be legjobban a három közül ( a K-ON és Azumanga mellett), viszont így egy kicsit untam hogy gyakorlatilag TÖKUGYANAZT a sztorit nézem végig már harmadszor, TÖUGYANAZOKKAL a szereplőkkel, emiatt a kedvencem mégis marad közülük az Azumanga.
  • LasDen #29122
    nah...megnéztem tegnap a K-ON első részét....kicsit felemásak az érzéseim, de talán több a pozitív mint a negatív....furcsa volt...de asszem végig nézem....ezez a 12 rész nem túl sok és napi 1, max 2 rész meg nem a világ :D
    azt hittem jobb lesz...:D
  • LeventeV
    de persze ezert szeretjuk oket