72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
bocs... osszekevertem a nogizakaval 
amugy orulok a hirnek. mar lattam de oszinten, nem emlekszem, hogy angol vagy magyar felirattal
-
van második évad? :D Az elsőre gondoltam... Mert eddig csak Yourmom vagy Philantrophy vagy valami egyéb gyérség subolta... -
a masodik evadot? ha igen, akkor a dvdrip-et? -
Na 1 rész híján feliratozta [gg] a Seto no Hanayomét. Illetve van pár résznyi kihagyás, de azokra van jó minőségű alternatíva ha jól láttam, így lassan megnézhetem ^^, Remélem, hogy lesz még seed hozzá... -
Banyeg bocs elnéztem :S -
Hogy hogy nem feliratozta senki :D A Doki már kidobta a saját változatát... Toshon is fenn van -
"EGy csaj van benne,ahogy olvastad,aki 100 csávóval akar izélni" hm hát ez biztos csodás anime lehet :DDD -
Vígjáték..Én már láttam..Ecchis,nagyon szecorientált..EGy csaj van benne,ahogy olvastad,aki 100 csávóval akar izélni,de fosik tőle,hogy mi lesz,meg jaaj,ugyhogy sokminden nicsn benne..
ciszont már 2.. napja nem feliratozta senki még a Hakuoukit,a giant killinget,meg most az Arakawát sem....Senkinek nincs meg subbolva?tokyotoshon nincs :C -
most néztem meg a leírását...
EZ MEG MI??? -
Nem látok semmilyen utalást az oldalon, hogy engedély van a tartalmak közlésére, szal [DEL]
Különösen vonatkozik a HUNDUB részekre, ami miatt az AA-t is felkereste az Animax! -
B Gata H Kei
Csak most jelent meg pár napja az első része. Nagyon poén, és aranyos is a maga módján
Hehehe...
Egy kicsit bűntudatom is van hogy csak eddíg tartott a Clannad-os nagy, fulldoklós katarzis. -
mint anime?
el lett baszva a vége. -
Megnéztem. Szerintem csúszik.
Amúgy Soul Eaterről vélemény? Nem az oldalon lévőről hanem mint anime -
Megavideóra vannak feltöltve és ott csak nézni lehet :D (van pár ami máshova de az a kisebbség)
Amúgy nem tudtam, hogy a linket kihagyja a szpojler... -
Hellsingnél vagy a hang csúszik, vagy ennyire szar a szinkron? lipsync 0... -
ez szép és jó, de szerintem letöltőhelynek minősül :(
áááh :D hundub :D meghallgatom már egy-két anime szinkronját :D -
CLANNAD:
Hűű! Ha! Vááá! Katarzis! Nem kapok levegőt!
A két évad legalább ugyanannyira tetszett, és ez az első eset hogy az változó hangulat abszolút természetesnek jött át számomra.
A poénok ütöttek, Tomoya hatalmas arc, ahogy folyton csak somolyogva nézi a kibontakozó félreértéseket, aztán esetleg még hozzáteszi hogy "Igen, ez pont az aminek látszik."
A második évad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vége felé sírtam, ami anime hatására életemben először, fikciótól pedíg felnőttkorom óta harmadszor esett meg.
-
ez vmi full cgi lesz? :)
érdekes, igy elsöre nem tünik rossznak, bár az eredetiröl semmit nem tudok -
Valaki látta már a Soranowoto-t?:D
Most találtam rá és megtetszett:) -
Inquisitor #29221 Biztos volt már, de ha még sem ... egy új feldolgozás:
GAIKING Teaser Trailer (HD) -
mert sajnos annyira itt vannak, hogy "kikerülhetetlenek".
De ez nem az anime topic? -
Kamuzol :) -
akkor honnan tudod, milyenek? :( -
Nem nézek amcsi filmeket, egyáltalán. -
miért nézel amcsi filmeket, ha nem tetszenek? -
Nem érdemes azokat komolyan venni, attol hogy japán történet az alap, még ugyanolyan bénák mint az összes többi amcsi film. -
már jó ideje nincs csak képregényeket, könyveket, ázsiai filmeket dolgoznák át és minden régebben sikeres filmnek megcsinálják a 247-ik részét -
EnxTheOne #29213 Egyébként miért USAban készitenek filmet anime alapján? Pár éve volt a dragon ball, ami ugy tudom elégé sz*r lett, most meg tervezik az akirát (nem ismerem), cowboy bepopot, meg death noteot. Hálivúdnak nincs semmi ötlete? -
ilyen mechadesign mellett... O.o nem nézős. pedig szép a graf. -
Túl Amerikai behatású. Ha mecha akkor már legyen Gundam XD -
őszi animefelhozatal egyike:
eddig csak negatív véleményeket olvastam mindenhol xD hát én kíváncsi leszek milyen lesz, nekem tetszik^^ -
Inquisitor #29209 Persze elírtam, az Eden "csak" 11 részes, szóval akkor 12-ik rész ... -
Inquisitor #29208 Öööö, hát ha úgy vesszük ez az extra hosszú 14-ik rész mozis változatának az első fele. :D
A Paradise Lost (második fele) most megy kint a mozikban, csak ez már kijött múlt héten BluRay lemezen is. -
recap, alter, vagy folytatás? -
Kétlem, hogy ne készülne belőlle majd 720p-s raw, de ha nem is, valószinüleg lesz downgradelt vmelyik fansub változatból. -
Inquisitor #29205 Várjon a halál. Az ilyen "DVD felbontáshoz is kicsi" agymenéses videóktól meg hülyét tudok kapni. A fekete csíkra még csak rá lehet fogni a függőleges felbontást, de mi a fene az a 704 pixeles szélesség?
Felirat gondolom legalább bő egy hét. Mondjuk a sorozat is elég nívósat kapott. Most már csak meg kell várni a Paradise Lost-ot, mert az most még csak moziban van. -
DB-gg is ugyanezt használta szerintem a sub-hoz.
Raw-ból elméletben van 704x396-os is.
Talán érdemes még várni vele kicsit. -
Inquisitor #29203 Yousei-raws Higashi no Eden - Gekijouban I The King of Eden BDrip 1920x1080
Hmmm. Friss ropogos cucc. Látta már valaki? Van belőle "kisebb" 720p? -
Gintama -
ezt nem tudhatod. A trailerben is van bőségesen, ezt most arányosan szorozd fel 25 percel :)