72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    bocs... osszekevertem a nogizakaval
    amugy orulok a hirnek. mar lattam de oszinten, nem emlekszem, hogy angol vagy magyar felirattal
  • armageddon666
    van második évad? :D Az elsőre gondoltam... Mert eddig csak Yourmom vagy Philantrophy vagy valami egyéb gyérség subolta...
  • LeventeV
    a masodik evadot? ha igen, akkor a dvdrip-et?
  • armageddon666
    Na 1 rész híján feliratozta [gg] a Seto no Hanayomét. Illetve van pár résznyi kihagyás, de azokra van jó minőségű alternatíva ha jól láttam, így lassan megnézhetem ^^, Remélem, hogy lesz még seed hozzá...
  • Bandi 18
    Banyeg bocs elnéztem :S
  • Bandi 18
    Hogy hogy nem feliratozta senki :D A Doki már kidobta a saját változatát... Toshon is fenn van
  • Zomil
    "EGy csaj van benne,ahogy olvastad,aki 100 csávóval akar izélni" hm hát ez biztos csodás anime lehet :DDD
  • berlinboy6329
    Vígjáték..Én már láttam..Ecchis,nagyon szecorientált..EGy csaj van benne,ahogy olvastad,aki 100 csávóval akar izélni,de fosik tőle,hogy mi lesz,meg jaaj,ugyhogy sokminden nicsn benne..

ciszont már 2.. napja nem feliratozta senki még a Hakuoukit,a giant killinget,meg most az Arakawát sem....Senkinek nincs meg subbolva?tokyotoshon nincs :C
  • armageddon666
    most néztem meg a leírását...

EZ MEG MI???
  • RelakS
    Nem látok semmilyen utalást az oldalon, hogy engedély van a tartalmak közlésére, szal [DEL]
    Különösen vonatkozik a HUNDUB részekre, ami miatt az AA-t is felkereste az Animax!
  • Ruley
    B Gata H Kei
    Csak most jelent meg pár napja az első része. Nagyon poén, és aranyos is a maga módján

Hehehe...
    Egy kicsit bűntudatom is van hogy csak eddíg tartott a Clannad-os nagy, fulldoklós katarzis.
  • NEOreg3
    mint anime?

el lett baszva a vége.
  • SMGBAS
    Megnéztem. Szerintem csúszik.
    Amúgy Soul Eaterről vélemény? Nem az oldalon lévőről hanem mint anime
  • SMGBAS
    Megavideóra vannak feltöltve és ott csak nézni lehet :D (van pár ami máshova de az a kisebbség)
    Amúgy nem tudtam, hogy a linket kihagyja a szpojler...
  • armageddon666
    Hellsingnél vagy a hang csúszik, vagy ennyire szar a szinkron? lipsync 0...
  • armageddon666
    ez szép és jó, de szerintem letöltőhelynek minősül :(
    áááh :D hundub :D meghallgatom már egy-két anime szinkronját :D
  • Ruley
    CLANNAD:

Hűű! Ha! Vááá! Katarzis! Nem kapok levegőt!

A két évad legalább ugyanannyira tetszett, és ez az első eset hogy az változó hangulat abszolút természetesnek jött át számomra.
    A poénok ütöttek, Tomoya hatalmas arc, ahogy folyton csak somolyogva nézi a kibontakozó félreértéseket, aztán esetleg még hozzáteszi hogy "Igen, ez pont az aminek látszik."

A második évad
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vége felé sírtam, ami anime hatására életemben először, fikciótól pedíg felnőttkorom óta harmadszor esett meg.

• Zomil
    ez vmi full cgi lesz? :)
    érdekes, igy elsöre nem tünik rossznak, bár az eredetiröl semmit nem tudok
  • Máté94
    Valaki látta már a Soranowoto-t?:D
    Most találtam rá és megtetszett:)
  • Inquisitor
    Biztos volt már, de ha még sem ... egy új feldolgozás:
    GAIKING Teaser Trailer (HD)
  • zola2000
    mert sajnos annyira itt vannak, hogy "kikerülhetetlenek".

De ez nem az anime topic?
  • Seth
    Kamuzol :)
  • Doddy a düdő
    akkor honnan tudod, milyenek? :(
  • zola2000
    Nem nézek amcsi filmeket, egyáltalán.
  • Doddy a düdő
    miért nézel amcsi filmeket, ha nem tetszenek?
  • zola2000
    Nem érdemes azokat komolyan venni, attol hogy japán történet az alap, még ugyanolyan bénák mint az összes többi amcsi film.
  • csocso14
    már jó ideje nincs csak képregényeket, könyveket, ázsiai filmeket dolgoznák át és minden régebben sikeres filmnek megcsinálják a 247-ik részét
  • EnxTheOne
    Egyébként miért USAban készitenek filmet anime alapján? Pár éve volt a dragon ball, ami ugy tudom elégé sz*r lett, most meg tervezik az akirát (nem ismerem), cowboy bepopot, meg death noteot. Hálivúdnak nincs semmi ötlete?
  • armageddon666
    ilyen mechadesign mellett... O.o nem nézős. pedig szép a graf.
  • Bandi 18
    Túl Amerikai behatású. Ha mecha akkor már legyen Gundam XD
  • Bulykin
    őszi animefelhozatal egyike:

eddig csak negatív véleményeket olvastam mindenhol xD hát én kíváncsi leszek milyen lesz, nekem tetszik^^
  • Inquisitor
    Persze elírtam, az Eden "csak" 11 részes, szóval akkor 12-ik rész ...
  • Inquisitor
    Öööö, hát ha úgy vesszük ez az extra hosszú 14-ik rész mozis változatának az első fele. :D
    A Paradise Lost (második fele) most megy kint a mozikban, csak ez már kijött múlt héten BluRay lemezen is.
  • armageddon666
    recap, alter, vagy folytatás?
  • Malakai
    Kétlem, hogy ne készülne belőlle majd 720p-s raw, de ha nem is, valószinüleg lesz downgradelt vmelyik fansub változatból.
  • Inquisitor
    Várjon a halál. Az ilyen "DVD felbontáshoz is kicsi" agymenéses videóktól meg hülyét tudok kapni. A fekete csíkra még csak rá lehet fogni a függőleges felbontást, de mi a fene az a 704 pixeles szélesség?
    Felirat gondolom legalább bő egy hét. Mondjuk a sorozat is elég nívósat kapott. Most már csak meg kell várni a Paradise Lost-ot, mert az most még csak moziban van.
  • Malakai
    DB-gg is ugyanezt használta szerintem a sub-hoz.
    Raw-ból elméletben van 704x396-os is.
    Talán érdemes még várni vele kicsit.
  • Inquisitor
    Yousei-raws Higashi no Eden - Gekijouban I The King of Eden BDrip 1920x1080
    Hmmm. Friss ropogos cucc. Látta már valaki? Van belőle "kisebb" 720p?
  • Lelouch
    Gintama
  • Seth
    ezt nem tudhatod. A trailerben is van bőségesen, ezt most arányosan szorozd fel 25 percel :)