72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szerintem az ending gyengébb mint az előző, de az op jobb.
Off:
A visual novel műfajjal ti hogy álltok? Én eddíg alíg hallotta róla, de pár napja véletlenül a Fate/Stay Night játékváltozatát töltöttem le az anime helyett, gondoltam akkor már kipróbálom, és nagyon bejött.
Lehet hogy majd a CLANNAD-ot is kipróbálom, azt is ilyenből adaptálták ha minden igaz, és azt nagyon el tudnám képzelni ilyen formában. -
mar latta... leirta a rakovetkezo hsz-ben. de attol meg megnezheti megegyszer :P -
Prof William #29279 Code Geass.- Igaz hogy mecha ( de szerencsére nem spilázzák túl olyan mint egy háborúban tank. ) de a főhős még Lightot is lepipálja IQ-ban meg tervek készítésében avagy hogyan buktass meg egy birodalmat úgy hogy csak kezdetben egymagad vagy... -
Csak a 12. részig van
-
Nem ártana néha nézni a fordítók oldalait mert nem frissítik mindig az AA adatbázist.
Be van fejezve az UH oldalán............. -
Ehhez sincs még végig magyar felirat :) -
Spiral?
Én most azt nézem és eddig nagyon bejön. Csak kár, hogy nem tudjuk meg mi......... -
oké köszi. -
macross frontiert sztem érdemes megnézni
mecha melett egyben zenés is és elég jók a számok (legalábbis nekem bejöttek) -
van 3 extra rész, a 14-15-16, de azokat sem árt megnézni
AnimeAddicts-on 9 részhez van felirat ha jól láttam -
hmm? -
egyébként felirat van valahol, mert csak az első pár részhez találtam, bár még egyelőre elég ezis.
Mért van, hogy valahol 13 részesnek írják valahol pedig 16? -
A Macross Frontier-t érdemes megnézni? Néznék valami mechát, de amit elsőre kinéztem(Gunbuster2) ahhoz még mindig nincs hunsub
-
sádáp -
jaj múltkor még húztad a szád mert h nem tetszik a kor amiben játszódik most meg XD -
kösz,ez jo lesz, pár perc és el is kezdem :) -
hallod, ez a clannad nagyon jó!, kösz a figyelemfelhívást :) -
Baccano! , sürgősen XD -
Yu Yu Hakusho
Esetleg Darker than Black.
-
jah h magyar... olyanom nincs :D -
magyar felirat? :o
ha igen akkor linket pls^^ -
coal guysos már van
jah elöző op jobb volt de elmegy ez is
de lényeg a lényeg Yui még mindig naon moe moe XD -
Az ending sokkal jobb mint az opening, az opening sokkal rosszabb mint az előző opening... Don't Say Lazy > Listen, de az új is jó :) főleg az animáció :D -
remélem lesz felirat hamar :) -
Ha esetleg még valaki tudna ajánlani azt megköszönném.
Leírok párat azok közül amit láttam.
Death Note,Bleach,Naruto,Wolf's Rain,One Piece,Berserk,Soul Eater,Code Geass. Ennyi jutott eszembe de ebbe benne vannak a kedvenceim. -
igen én is erre gondoltam hogy nem eröltetem ha már eddig nem kötött le.
Pedig tényleg tetszett ahogy olvastam rola meg láttam belőle képeket. -
Ha már ott feladtad akkor inkább ne is kezdj hozzá újra :D Az 50. rész felett indul be igazán. -
már elkezdtem 2x is, elöször az első rész után hagytam abba, aztán fél évvel késöbb kb. adtam neki még egy esélyt mert tetszett a stílusa meg az egész, de a 10. rész körül ismét abbahagytam. -
K-ON! második évad első rész kint huhúúú!!! XD -
d.gray-man -
sziasztok! Most néztem végig a Death Note-ot 4-edszerre, mert valami animére vágytam. De nem nagyon csillapodott a vágy, tehát ajánlanátok valamit? Valami akciódús animére gondoltam, ami leköt és olyan, hogy alig bírom abbahagyni. A mechákat nem nagyon szeretem, de egyébként más nagyjából jöhet. köszi -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nálam Kuroko mindent visz.^^ Oneeeeeeeeeessssssaaaaammmmmaaaaa![2.rész] -
vágom, de párhuzamosan futnak elvileg... na mind1, nem is nagyon emlékszem már az Indexre ^^ meg a varázslókkal meg ilyesmivel nem is jött be annyira... Touma szimpibb így hogy nem főszereplő, Biribiri meg főszereplő ami jó, és kaptunk 2 jó új karaktert is :D -
Mert nem folytatás. Ez egy mellékszál. Ennyi:D -
Lehet vannak kisebb eltérések, de olyan nagy eltérést én még nem vettem észre. Főleg, hogy az Index főszála nem nagyon van jelen :) -
Talán időrend, összeegyeztethetetlenség -
Vágom én, de van egy minimum szint, amit Yourmom és Philantrophy nem érnek el :) -
Mire gondolsz? -
Nem egy látvány anime, de azért megjegyzem, hogy márciusban kiadták a sorozatot BD-n is :) -
most nézem to aru kagaku no railgunt... indexet rég láttam, de valahogy mintha nem teljesen illene össze O.o