72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
naruto nem veszes. ot laza 100 reszt ki lehet hagyni, shippuudenbol is vagy 40et. bleachbe is van filler azokat is nyugodtan ki lehet hagyni. vagy olvasd a mangat. gyorsan utolered az animet vele. de csak ha van kedved. nem akarom eroltetni.
-
Tudod mikor nézek 250 meg 300 részes sorozatokat.
24-et is alig bírok. Mondjuk a Spiral az jó volt, az tényleg olyan volt, hogy azt nem lehet le tenni.[
-
se bleach se naruto? szent ember vagy
-
Csináltam MAL-t!!
-
Negimával hogy állsz? :D
Ha így folytatják, még 20-30 fejezet, és befejezték a mangát is
-
Még nincs az utolsó pár részhez felirat!-.-
Kellett neked elmondanod, most már tuti az lesz amire gondoltam:D -
Railgun befejezve, volt benne egy kis völgy, de egyébként jó volt, vége főleg :D -
ok...akkor toradora, utana kaiji es k-on. -
Akkor legyen mondjuk a Toradora. -
meg nincs leszedve, e legalabb mar tudom mi lesz a kovetkezo utani XD. mond egy masikat addig
lista -
Kaiji? :D -
Öhm én ugy tudom, h a B történik meg :D -
A.
csak az mar kicsit erthetetlen az egesz tortenet utan. habar az elso evad ugy ahogy van erthetetlen, erosen ajanlott a masodik evad, sot elengedhetetlen.
na de most hagyjuk... inkabb azt mondjatok meg mit nezzek meg kovetkezonek. -
rég láttam de valami olyasmi rémlik hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A. megmenekül a családja, és nem kattan meg...
B. meghal a családjával együtt, és nincs ki megkattanjon... -
befejeztem a higurashu no naku koro ni-t. a vegere egesz jo lett, osszeallt a kep, csak a legeslegveget nem ertettem, mikor miyoko kicsi volt, de ez nem ujdonsag nalam
-
varom :) -
Úgy néz ki már júliusban kezdődik :) -
És még Working! -
Ezaz!
Most egy csomó anime-ba belekezdtem:
B Gata H Kei
Ladies versus Butlers
K-ON!!
-
Hehe, Azu-nyan:
-
a Kiss x Sis még végig sem ment (3 rész a 4-ből), de már elindították a tv sorozatot O_o -
Pedig erősen ecchi központú hülyeség lesz szerintem, nekem a Queen's Blade jut róla eszembe. A trailerben is látszik, a végén lévő ecchi képek, meztelenül zuhanó lány egy dolog, de harci beállásokban is leszakadnak a ruhadarabok...
Csak legyen jó humora (fontos) és nem mellesleg azért némi sztori is. :) -
Prof William #29299 A manga is kb ennyire ecchi szóval remélhetőleg nem viszik túlzásba. Sőt mintha még kisebb is lenne a csajok kebelmérete mit a rajzolt verzióban. -
-
multkor valami osz kornyekere saccoltuk. -
Ez amugy mikortol lesz? :) -
jol indult a trailer, csak felek nagyon echis lesz, pedig kar lenne erte :(
high school of the deadet meg mar varom XD -
Prof William #29294 High School of thge Dead teaser sokkal jobb minőségben!
High School of the Dead Teaser Trailer -
Érdekes, de én azért megvárom pár rész utáni véleményt :D -
vótmá?
ütős, tuti nézős lesz -
kösz az ajánlást, már a felénél járok marhajo az egész hangulata,meg a karakterek is nagyon betegek, és az opening kiválo -
hmm... az új K-On zenéi annyira nem jóak, de majd meglátjuk a sorozat végéig :] -
Aaaaz igen O.o plan to watch -
Persze hogy érdemes, THORAnime Bluray ripet, a bővített első résszel :) Előtte mondjuk célszerű a Macross Zerot (THORA, Bluray xD), de nem muszáj... csodálatos űrmusicalben lesz részed :P -
Ja,ez ilyen fostos...Miután belinkeltem már én is rájöttem....Csak mondom ezt linkelem,mert ez volt a legnormálisabb hangerőn,a többit halani alig lehetett..Cimét már tudjátok,a YT tele van normális nem akadozó opokkal is,rákereshettek. -
Nálam is akadozik. -
csak nálam akadozik a hangja úgy 0:30-tól 1:00-ig? -
most elég jónak néz ki az áprilisi felhozatal mit ne mondjak -
huha,jónak igérkezik,kiváncsi vagyok a sorozatra :O
Awesome opening is awesome -
Nekem is elsö VN-em a Fate/stay night volt, szvsz nagyon jó, bár én tudatosan szedtem le, mert joval többet ad mint az anime.
Bár azota más VN-el nem foglalkoztam.