72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Swarczi #29361 Egyetértek.Emellett nagyobb tempóban is tervezik fordítani(heti 5 rész). Én 264-ig láttam(addig volt fent az USen). Sajna a többit nemtom honnan szedjem. -
-
talán ők végre végig is fordítják... -
a filmeket érdemes megnézni? sok különbség van? -
Már van a 135. részig magyar felirat hozzá, plusz még utána random részekhez. -
egyszer elkezdtem nézni, de csak a huszonakárhanyadik részig találtam... de okés akkor -
És? Már eddig is több csapat foglalkozott a magyarra fordításával... -
naruto-kunosok elkezdik az One Pieace-t is fordítani -
Befejeztem a Tengen toppa-t. Nagyon tetszek igazán jó volt, részröl részre egyre jobb :)
Érdemes volt megnéznem, a poénok jók voltak benne, a karakterek is nagyon eltaláltak voltak, a történet is elég érdekes volt. A dráma is a helyén volt benne, nem az a rozsaszin cucc, de nem is esik tulzásba. A zene is külön dicséretet érdemel. Az elmondható a sorozatrol, h mindig van nagyobb az adott dologbol :DDDD
A vége is tetszett igazábol, bár azért annak nem örülök h a végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nia eltünt :((
Ez az egyetlen negativ dolog a sorozattal kapcsolatban. :)
Összességében nagyszerü anime volt, igazán EPIC csatákkal :D
Jah igen most jut még eszembe, az a valac....eszméletlen, izé...mit is irjak, karakter? volt :D -
"de a zeneszerző ugyanaz mindkettőnél. "
Jah akkor már érthetö :) -
Az későbbi (TTGL 2007, Soul Eater 2008), de a zeneszerző ugyanaz mindkettőnél. -
Amugy némelyik zene nem a Soul Eaterböl van vagy forditva? Vagy csak nagyon hasonlo? :) -
Nekem eddig is nagyon tetszett :D -
És innentől kezd jó lenni meglepő módon...
(ezt mindig elmondom, amikor szóba kerül :D Eddig nekem nem nagyon tetszett...) -
ugy értem igy kapásbol 8 rész után ilyen történik.... -
Most fejeztem be a 8. rész a Tengen toppa-bol...hát ilyen fordulatra nem számitottam... -
ha estig rajovok a mangabol, hogy miert nem mukodik a sed paranccsal kapcsolatos hazim akkor favolom :P -
Prof William #29344 Angel Beats 2
Az érdekes első rész után ebben a részben majdnem, kiakadt az állkapcsom a röhögéstől. A csapdák közül meg volt olyan amiről a Resident Evil film meg Indiana Jones ugrott be.
De ezen felül még sikerült belecsempészniük egy olyan drámai részt hogy csak na meg egy olyan minőségű harcot hogy csak néztem...
Eddig tetszik a sorozat. -
Ebből kell egy OVA.:D -
uristen :D -
És fordítják magyarra is!:DDD -
jajjj :D -
Ebből. Anime-ot, MOST!
-
Haruhi Endless 8 első rész vége:
Kyon fog egy távirányítót, és lekapcsolja a fényt.
Mászt hev!
-
lol :D -
Ha már Tengen Toppa témánál vagyunk akkor egy kérdés.
Néztem a Cromartie High Schoolt, amely 2003as anime és ezt találtam benne: katt
nemtom... de hasonlóságot vélek felfedezni a TTGL-al de az meg késöbbi anime. Szóval most mi is van? :D -
Elkezdtem nézni a Tegnen Toppa-t, eddig 3 részen vagyok tul, tetszik, érdekesnek tünik a történet is. Poénok is vannak benne, Kamina karaktere nagyon nagy :D -
Na, végre én is összeírtam egy MAL-t, jópofa találmány.
Utólag belegondolva használhattam volna a Ruly felhasználónevet, úgyis csak itt dumálok animékről. -
Jól van na nem bírom kivárni mi lesz. Pedig bele illene Kuroko személyiségébe. Őt imádom a legjobban benne.^^ -
O
M
G
... mondtam hogy nem mondok semmit, de erre muszáj... még csak hasonló sem történik még távolról sem O.o ez nem valami romcom... :D -
Kár:S
:D -
Ilyen nem lesz. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát valami olyanra,hogy Touma és Misaka végre egymásra talál és Kuroko megpróbáll ez ellen tenni valamit, vagy épp Kuroko rájön, hogy Toumába szerelmes és minden féle trükkel próbálja távol tartani Misakát tőle. És akkor ezt lehet csűrni csavarni :DD -
Csak nem fejezik be még a mangát
Bár még elég messze járok attól hogy beérjem :D
-
Nekem Durarara!! eddig nagyon bejön, csak lassan jön hozzá a felirat.:) -
Írd le spoilerben mire gondoltál! :) És nem mondok rá semmit, mert bármi spoilerként működne onnantól :D -
Durarara (3 ra :) még nem múlt idő, jelenleg is mennek a részek. -
Akkor a One Piece? ami most jár 450 felett:D Az se semmi és még hol a vége.
Más: Végignéztem a Baccano-t és nagyon tetszett, olvastam a Durara-ról is.Látta valaki esetleg? Ha igen, hogy tetszett neki?
Most pár anime van ami közt gondolkozom hogy nézzem. Trigun,Dark Butler,Durara. Melyiket ajánlanátok? -
en is szkeptikusan alltam a mangakhoz az elejen, de raszantam magam, es most jol elvagyok. az unokatesom a dragonball-t ajanlja, lehet abba is belekezdek. -
Nem szeretem a mangákat. Max. Seitokai no Ichizon-t vagyok hajlandó elolvasni (magyarul!!!) mert nem tudom miért de a kedvenc anime-om. Minden nap megnézem és nem tudom letenni. Pedig elvileg paródia amihez sok anime kéne de lassan minden utalást megértek benne.