72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
lool :D -
Haruhi új mozi videó
(aúú XD ) -
Annyira nem kiemelkedő ha az anime ipart nézzük, a műfaj eleve sablon alapú. -
nem eroltettek meg magukat az tuti, de vegul 1x nezheto barmelyik is -
Rundstedt17 #29397 Sora no Oto -a military K-ON -
jobbódalon mi van egyébként? -
:D
Nekem is hasonlo erzeseim voltak -
Rundstedt17 #29394 apropó XD
-
Rundstedt17 #29393 a 12 évesekre rájár a rúd
-
-
jaj szegények brühühü, mindjárt sírok
-
Közlemény
Aki nem tudná, a hazai fansub csapatok sztrájkot hirdetek
egy oldal miatt, ez az oldal a bűnös aki engedély nélkül lopja mások munkáját és butítva saját oldalára tölti őket fel!
AnimeZone
bővebb infót itt találtok
AA sztrájk topik
(képkitalálósból másoltam, meg linkifikáltam
)
-
Ja, tényleg jöhetne még valami folytatás, ha már a mangát se nagyon fordítják... Apropó manga, elvileg még mindig nincs vége :O -
Seto no Hanayome Jin megvolt.
Epic O.o a kislány meglepően kevéssé volt idegesítő :D
Song of War
Song of Sleep
Song of Heroes
jóak :D várom a második OVAt (arra már csak holnap kerül sor) :) Song of Violence vagy mi...
...közben ment még (míg írtam) a háttérben az ending és utána...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kislány a majom húga :D
Nah, ez jó volt :)
még jöhetne több OVA, vagy 2. évad, vagy ilyesmi... eljuthatnának az esküvőig és vége...
És minden fansubbernek a k.a. -.- hogy lehet egy ilyet nem subolni? Csomóan elkezdték, senki nem fejezte be, csak a trágya Your-Mom... DVDRipek is hiányosak... pfff... és sehol nincs seeder, alig jött le ez a 2 OVA is (ami gáz, mert így nem hiszem hogy törlöm ezeket, archiválni kell, mert ezek nem olyanok hogy ha ismét kedvem van rá gyorsan lekapom) -
holnap :D -
A két OVA-t láttad már? :P -
Najó megnéztem youtuben. majd kifolyt a szemem...
Nagyon jó volt :) Kár hogy nincs még normális sub végig. -
Szerintem is nagyon jo anime -
oké, akkor letöltőhelyet nem fitogtatva, hogy kerülhetne megnézésre akár egy Your-mom változat is? (privátban lehet fitogtatni esetleg konkrét letöltőhelyet is) -
peeersze hogy szar az időzítés, miért is lenne jó... -
thx, de ezt néztem (btw Seto no Hanayomés kép mikor épp írom ezt... random, aha :D), és Your-mom alapján van, szóval max csak hátrébb vagyok... dupla ferdítés, izé, fordítás... de van fönn sima Your-mom soft is ha minden igaz, akkor már leszedem inkább azt :\ -
Értettem!^^ -
nagyon jó, röviden.
Nyanko sensei meg az egyik legjobb karakter valaha.
-
Natsume Yuujinchou.ról mi a véleményetek?:D
Szeretném hallani valakinek a véleményét:D -
magyar felirat -
seto no hanayome 25-26 feliratot plz! találtam ha minden igaz nézhető verziót de az raw :D jó a magyar is ha angol nincs -
Ja, már befejezték a mangát. -
mangát befejezték?
Animét rég láttam. Harmadik évadot (vagy OVAt vagy mit) meg kihagytam mert elvileg csomó chaptert átugrik és így spoiler vagy szimpla érthetetlenség :\
Harima Kenji volt am a főhős és volt egy szőke külföldi Harry McKenji is ugye? :D vagy valami hasonló. -
A School Rumble anime/manga befejezése tényleg olyan rossz mint itt-ott olvasni? -
Amugy még azt kihagytam, h Viral karaktere is nagyon eltalált :)
Felkerült a top karakter listámra :D -
FIGHT!!! :D -
Nna, melyik oldalnak lesz igaza?
Port.hu szerint 20:00-kor kezdődik az Animax műsora
Az animax.hu szerint 18:00-kor -
a sorozat tetszett anno, de a filmet valamiert nem neztem meg. de ez a parallel works nagyon ott van XD -
ez de beteg :DDD
bár igazábol az a yoko-s dolog igaz az egész sorozatra :D
<3 yoko
Amugy azt olvastam, h a 2. film-ben a vége eléggé ilyen alternativ befejezés féle, azért kérdeztem, h mennyire változtatták meg. -
akkor lehet eloszedem majd valamikor. most a toradora-val nagyon jol elvagyok, es a kaiji is lejott, plusz meg vagy 80 plan to watch szoval el vagyok latva, no de addig jo mig van mit nezni XD -
Nem csak összefoglalja, vannak benne változások is. -
a film osszefoglalja a sorozatot. en a helyedben kesobb neznem meg. de a paralel worksok kozott van par jo darab, vagyis egy.
ha nem jonne ossze -
Erre vki válasz? :)
De kihalt mostanában a topic, hova lett mindenki? -
Én nem láttam, de azt írják hogy nagyon rossz a minősége. -
A Disapparance Of Suzumiya Haruhi camrip-et megnézte már valaki?
Milyen a minősége? Megéri kifolyatni érte a szemem?
A regényt már olvastam, szóval ha nem szép akkor nem is sürgős hogy megnézzem...