72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nélkülük tényleg furcsa lesz, de azért remélem valami jó fog végül kisülni belőle... -
Prof William #29440 Hát CG Lulu meg CC nélkül az nem C G. :(
Az kb olyan lenne mintha jönne a Death Note 2 Yagami nélkül. :) -
nekem is hianyozni fog CC, bar ki tudja... -
Én is igy vagyok vele, nem is azt irtam, h bánom, csak azt, h nem lett volna bajom vele, ha esetleg folytatják. De én is bizok benne, h legalább megközeliti az alap sorozat minöségét. Bár CC hiányozni fog :D -
regebben a szivem melyen talan en is orultem volna a folytatasnak, de most azon a velemenyen vagyok, hogy talan csak annyira lett volna jo a folytatas, hogy lezarjak a vitat a szekeres jelenettel kapcsolatban, de szerintem a code geass az egy tokeletes anime egy tokeletes es kerek tortenettel amelyiket felesleges folytatni, mert sajna ezekben a szituaciokban 10bol 9szer rosszul sul el a dolog, sajnos :(. de ezt az uj CG-t varom es meggyozodesem, hogy ez is lesz olyan jo mint az elozo. -
nekem azzal se lett volna bajom, ha elég szinvonalas :) -
ezaz. nem folytatas lesz. -
Code Geass Gaiden: Bōkoku no Akito Anime Announced -
Micsoda csodás változás :D Így PeCsa után... pár cont kihagytam, most sem csináltam sokmindent de tök jó volt :) talán több szép lány volt :D hazajöttem szakét bontottam, most azt iszogatom, holnap kíváncsi leszek Eurocosplayre. -
akkor aki megy innen az csinaljon par kepet. hadd szenvedjek
-
nem viszek fényképezőt :/ -
Még 30 perc és indulunk mi is a conra haverokkal
-
akkorl esztek paran. majd kepeket linkeljetek. -
én, 2 osztálytárs, és még asszem 3 iskolatárs, de ez nem biztos :D
ja, meg vasárnap még egy osztálytárs. illetve az is lehet hogy 2. -
te meg a többiek -
kik? -
igen, vagy 6an -
egyedül leszel csak :D
jó mulatást :P -
Kicsit késve, de megkérdezem, jön valaki holnap a sakuraconra? -
Pedig ő jó karakter
-
Nem basztatni% Touma jóak!:DDD -
Kinek a pap kinek a papne, engem kifejezetten bosszantott Touma karaktere -
Index jobb volt sztem. Railgunban Touma kreténül néz ki másik még a részek is jobbak voltak sztem. -
Railgun jó volt, de visszagondolva Indexre nem bántam meg hogy megnéztem :) Hisz abban is volt Biribiri, meg volt benne Accelerator is...
igazából Index ott volt jó, ahol nem voltak varázslók -.- -
Az index nekem hatarozottan nem tetszett, a railgun jo volt -
Bár jobban belegondolva, az első rész pont filler XD -
63 részes lesz.
Az Index az olyan "elmegy" kategória. Nem volt rossz, de hasra se estem tőle. -
lett=lesz
sajnos nincs vip jogom -
És hány részes lett?
Egyéb ajánlat sorozatra? :P
Esetleg gondolkodom az Index-en volt itt már róla szó és ugy rémlik dicsértétek :) -
Az 53. résznél tart. -
Eddig? Miért hányadik résznél tart?
Ezekszerint akkor még nincs vége.
Én vmi rövidebbre gondoltam amugy :) -
megvolt Gi is.
<káromkodás>... ez félelmetes volt :DDD erre nem számítottam.
És Violent Song Epic, ha vége meghallgatom megint ^^ -
Eddig teljesen mangahű. -
Poénos-mágikus?
Az Ichiban Ushiro no Daimaou nekem tetszik, az a pöttynyi szépséghibája van hogy most kezdődött és még csak a harmadik résznél tart. -
Nem folytatás, újrafeldolgozás, elméletileg inkább hűen a mangához, de azt nem olvastam, úgyhogy én nem tudok helyeselni hozzá. :)
Szóval nézheted nyugodtan a Brotherhoodot. -
Huhh az a 63 rész picit soknak tünik :D
Nem kell hozzá az elsö(vagy legalábbis ismertetöböl nekem az jön le, h ez vmi 2. évad, javits ki ha tévedek :) )?
ui.: naná, h a bannerben pont FMA van, véletlen mi?...ki irta ezt a gondolat olvaso script-et? :D -
FMA Brotherhood. -
Rundstedt17 #29404 Az hogy moe még nem lenne baj de az önmagában nekem kevés,ebben a kamu dráma kisérlet volt hát elbukott :D.....
Ez most nem ide tartozik de nagy divat mostanában hogy eroge alapokból csinálnak egy impotens vígjátékot vagy egész végig hülyeség aztán az utolsó pár részben próbálnak drámát játszani XD,hogy miért csak így lehet nem értem. -
És?:D -
Amugy 5leteket várok, h mit nézzek most :P
TTGL-t nemrég fejeztem be ugyhogy ne mecha legyen, hanem inkább vmi természetfeletti/mágikus(remélem értitek mire gondolok :D ). Az sem lenne gond, ha poénos lenne ilyen FMP, TTGL szintü és története is legyen azért.
A többi nem érdekel :D
Elöre is köszi.