72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    sztem olvastam, de nem merek visszanézni :D
    kezdetben gondolom míg új topic, betévedtek a trollok ide is, aztán mivel nem halt meg a topic maradtak is... csak aztán idővel megunták, kikoptak, anime meg terjedt, jöttek új emberek, és most itt vagyunk :D
  • Doddy a düdő
    ma sincs kultúrája
  • Ruley
    Hehe, ti egyébként olvastátok már ennek a topikunknak az első oldalait? Eszméletlenek.

Az egész országban ennyire nem volt akkoriban kultúrája az animének, vagy csak az SG fórumozók voltak ekkora noobok?

• Zomil
    ehhh betegek ezek a japánok :D
    oldal alján:
    Norton Antivirus (Dr. Norton)
    Egy perverz állat (nem csoda, hiszen mindig alaposan átvizsgálja a lányokat - ld: antivírus...)

Pfff, azért kicsit ledöbbentem :D
  • armageddon666
    Madobe Nanami
    Az első hivatalos OS-tan :D Sajnos nincs annyi kép róla mint a többiről :( 95-tan, 98-tan, xp-tan, 2000-tan... Vistanról sincs sok, mondjuk belőle van 3 féle, abból egy adja vissza a Vista érzését... Csak nem az a legelterjedtebb ha minden igaz.
  • Máté94
    Windows-chan?^^
  • xridergabo
    szegény japánokat ez a sharingan szemű lány csábítja a windowsra?:d bár 0:50 valósághűen mutatja be hogy is működik valójában:D
  • armageddon666
    Crysis
    Norio Wakamoto adja a ruha hangját :D Nagyon komoly :D
    (Hayate - narrátor, Code Geass - Charles, és még sokan mások)

ééés

Ez itt a Microsoft reklám helye:

• armageddon666
    De tényleg, aki nem ismeri ezeket, olvassa el. Grimm-t már befejezték, de a PPGben is célszerű elolvasni az első "arcot" mindenképp... Chapter 5-ig... 96. oldal. Utána meg már továbbolvassa az ember :D

nagyon komoly :) nem akarok spoilert írni >.<

szóval olvassátok!! :D
  • armageddon666
    Aaaaz az, de jó szar állítólag
    PPG dj
    és
    Grimm Tales from Downbellow bye Bleedman porigalázza, az tuti :D

read and discuss ^^
  • Máté94
    Igen, Power Puff Z Girls azt hiszem:DD
  • LasDen #29631
    nah végeztem a K-onnal...:D egész jó volt...
  • armageddon666
    Power Puff Girls!!! :D
    jah, olyan már van...
  • Győri Devi
    elmenne cartoon networkre
  • LasDen #29628
    whut the heck is this??? :D
  • Ruley
    Azt tudtátok hogy készül az új Gainax anime, a TTGL rendezőjétől?
    Eddíg a jó hír. Ami már vegyes érzelmeket válthat ki az az hogy a címe Panty & Stocking with Garterbelt, és az első kép alapján... hát nem is tudom...

Egy kipróbálást majd mindenképp megér.
  • ronihun
    Igen nekem is ez a szó jut róla eszembe h epic!
    Nekem is a Dragon Ball-ra emlékeztet kicsit, amit végignéztem és imádok.
  • Zomil
    Engem eszméletlen megfogott az egész Gurren Lagann univerzum történet karakterek minden :D
    Ugy az egész szemlélete.
    Igazábol nem is tudok más szót mondani rá, mint hogy epic :D
    Jó történet, jó karakterek, jó zene. Igazábol kicsit olyan érzésem volt, mint ha ez egy dragon ball anime mecha változata lenne, bár annál sokkal jobb(igaz nem láttam a dragon ball-t csak 1-2 részt mikor még adták a tv-ben).
    Számomra mindenképp benne ott a top anime-k között.
  • ronihun
    pár napja elkezdtem a tengen toppa gurren lagannt-t és azt kell mondjam hogy nagyon jó.az egészben a legjobb,és valoszinűleg a lényege is ez az animének, hogy a karakterek fejlödnek, de nem is kicsit.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Simon egy szerencsétlen gyerek volt az első részben aki álmodozik, most járok a 19. résznél és itt már egy egész nép vezeti őt.amikor a 8.részben ugye Kamina meghalt,azis hozzájárult ahhoz, hogy Simon rájöjjön hogy maga is képes bármit elérni, és tényleg, már kiváncsi vagyok a végére mi lesz. Ugye a 17. résznél van a 7 évnyi ugrás, ami tetszett, hogy láthatjuk mi lett a "gyerekekből", de viszont még itt ez az Anti-spiralos holdas történet nem nagyon fogott meg,de majd gondolom ez is be fog indulni.
  • RelakS
    3 a best
  • Seth
    Persze, kötelező a 3-4 is
  • LeventeV
    az amv hell jofele? elso kettot lattam azok bejottek, de 3. az hosszabb egy kicsivel
  • armageddon666
    Gintama Movieról valaki tud valamit?
    azon túl hogy
    Benizakura arc feldolgozása
    Szebb
    Új jelenetek
    OP és ED a rerunokból :D

• Lelouch

Már fordítják
  • Rundstedt17
    na nesze neked
  • Rundstedt17
    Igen a vége az kiszámítható volt,tanulságosnak kellett lennie ugye....
  • LasDen #29616
    5 cm/s-ben én a látványon kívül semmi extrát nem találtam...számomra elég unalmas volt....átlag :D
  • Zomil
    Valóban az elsö fele olyan volt ahogy leirtad, de a 2. fele már szvsz eléggé kiszámitható volt. Főleg a vége :)
  • Rundstedt17
    Kösszi még egyet sem láttam.Meg nézem mindegyiket
  • efti
    Jut is eszembe a jo sztorikrol, nemreg fejeztem be a Ghost Hound-ot szinten nagyon jo volt
  • efti
    Lain, Haibane Renmei, 5 centimeters per second...

Persze nem akarok abszolutumokat allitani, vannak tortenetek amik nekem sokkal jobban tetszettek. De termeszetesen izlesek es pofonok..
  • Rundstedt17
    pl?nálam a legjobbak közt van.mivel az animék 95%-éka ugyanarra épül sosincs meglepetés...Kamu ellenfelek amelyek komolynak tűnnek de mégsem azok,kamu harc amit lehetetlennek tűnik megnyerni de mégsem,kamu szenvedés hőseink ugyan szenvednek de sosem buknak el csak időhúzás....kamu sztori drámainak akarnak látszani de tudjuk már az elejétől mire megy ki az egész.jah és persze a győzelem se igazi így XDDD.

A Death Note-ba legalább volt
  • efti
    Eleinte nagyon elveztem a Death Note-ot, de valahol a sztori kozepen ellaposodott es nem is sikerult igazan kimaszni belole. Nem volt rossz a Death Note, de azert lattam nem egy animet ami sokkal jobban tetszett
  • LasDen #29609
    dicsérd meg...! kell egy kis sikerélmény :D
  • Rundstedt17
    húha
  • LasDen #29607
    tudom nem érdekli a kutyát se, de nekem most pont death note-os háttérképem van (saját) :D
  • Zomil
    szvsz a manga befejéze egy picit jobb :)
  • Rundstedt17
    death note manga tartalma
  • LeventeV
    hat en itt hallottam a topikban, mivel a mangat nem olvastam ezert nem tudtam sem megerositeni sem cafolni.
    amugy nem vagyok emos es nem is akarok emos lenni.
  • Rundstedt17
    nem,istenem miért terjesztik ezt az emo fanok?
    A Death Note anime=Death Note manga teljesen ugyanaz(egyedül a legvége durvább a mangának)
    A kitaláció az élőszereplős film.