72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #29682
    persze...értem én :D először úgy voltam, hogy animaxon nézem végig a SE-t, de nem bírtam várni, így gyorsan lekottáztam netről...de aztán ugyanúgy néztem animaxon :D

amúgy én kíváncsian várom a szinkronokat....főleg ha olyan animéről van szó, amit kedvelek....és elszoktam gondolkodni, hogy vajon milyen szinkronja lenne a gintamanak vagy geassnak...és milyen lenne :D
  • LeventeV
    a szuk latokorhoz meg annyit, hogy mar eleve az, hogy animet nezunk megcafolja ezt mindegyikunknel az, hogy kicsit elfogultak vagyunk egyes dolgokkal szemben, vagy a tapasztalatok nem epp a legjobbak (itt nem feltetlenul animeszinkronra gondolok, hanem filszinkronra elsosorban) az mas teszta.
  • LeventeV
    nem vagyok szinkron ellenes. lattam par animet szinkronosan. csak mondjuk ha megvarnam mig pl a code geass-t szinkronizaljak es levetitik az animaxon... vagy ha mar a soul eater a gepen van akkor nem fogom megegyszer leszedni.
  • Lelouch
    De ebből is csak 50 valahány részt vettek meg.
  • LasDen #29678
    153 rész??? atyaég :D
  • LasDen #29677
    kicsit szűk látókör :D szerintem nem kell minden esetben elutasítani a szinkront...megkell hallgatni milyen, aztán dönteni..:D
    mondjuk én az angol szinkront útálom....olyan semmilyen :D

(basszus, már vagy a 3. vagy 4. Perfect Blue banner jön fel :D)
  • Lelouch
    Nem volt az olyan vontatott :P Most lett vége a Dragon Ball Kai-ban a Freeza elleni harcnak, na az volt vontatott :D Pedig ki volt vágva minden időhúzó jellegű dolog, és még így is...
  • armageddon666
    még cartoonaddictson sincs fenn O.o
  • Lelouch
    Kirarin néve több sikerrel jársz majd. Csak a franciáktól vették át a cuccot, ott meg Kilari néven futott.
  • LeventeV
    asszem ez az
  • LasDen #29672
    az elejéből pár részt láttam csak de nem tetszett....aztán láttam annak a viadalnak a végét.....hogy basszus az mennyire vontatott volt....mikor nyert azt hittem vége....hát nem...:D
  • Lelouch
    A Soul Eater magyar szinkronja tényleg jó lett A D.Gray-man esetében meg sajnos olyan rossz, hogy inkább japánul néztem végig :P Bár úgy néz ki jól tettem, mert a következő fele úgy néz ki csak jövőre lesz...
  • armageddon666
    Mi a fene ez a Kilari? MALon nincs is fenn...
  • LeventeV
    en valahogy ugy allok hozza, hogy anime -> japan -> japan hanggal az igazi.
    szabalyt erosito kivetel a fumoffu
  • Lelouch
    Szerintem a Yu Yu Hakusho veri mindet :)
  • armageddon666
    Az OVA sorozat (1-az-1ben manga adaptáció) ZENÉJE viszont elbújhat az anime mellett :P Nem az én stílusom ez a jazz vagy blues vagy milyen, de valahogy annyira jó volt vele...

Trinity Bloodot rég láttam, de szerintem nem volt rossz, mondjuk mai napig nem tudom, hogy tulképp miről szól, mi az a Krusnik, honnan jött a Metuselah, meg ilyenek... Vagyis a háttérstoryt.

Trigunt még nem láttam pedig jókat hallottam róla :(
  • LasDen #29666
    pedig a soul eaternek jó lett a szinkronja....Csifó Dorina sokkal jobb mint a japán kiscsaj....ahogy Czető Roland is odatesz Black Starként :D
    trinity blood nem rossz...bár annyira nem érdekel, hogy töltögessem, így megteszi az animaxon is :D
  • LeventeV
    engem a mez es lohere hidegen hagyott, a yuyu hakusho-ra meg jo vacsorazni, jobban csuszik, az ismetlesere meg anno olyan jol el tudtam aludni...
  • Hixer
    a Beck az leírhatatlan, kész, úgy szuper ahogy van
  • LasDen #29663
    még mindig jobbak mint a yuyu hakuso :D
    jah és péntekenként meg méz és lóhere liveaction van...:D
  • LeventeV
    hellsing talan harmadjara? trigunt mar a fene se szamolja, bleachet meg ugy mutatjak ha jol sejtem, hogy mikor lemegy az ismetles jonnek az uj reszek, ugye? a trinity blood-ot nem ismerem, de asszem plan to watch, soul eater tuti, hogy plan to watch, de ezeket tuti japan hanggal nezem.
  • Lelouch
    Hát az a Hellsing elbújhat az OVA sorozat mellett :D Trigun nem rossz, de a Trinity Blood se egy nagy hajtás szerintem... SE vége óta meg új részek mennek Bleachből, nem ismétlés :)
  • LasDen #29660
    azé vannak jó cuccok rajta...most megy a hellsing, trigun, trinity blood....mondjuk azt vártam, hogy a soul eater után megin jön valami új, de csak bleach ismétlés ment....
  • LeventeV
    atyauristen... orulok, hogy nem nezem. bar abbol elkaptam egy 5 percet szrintem... ahogy leszurtem valami yu-gi-oh/pokemon/digimon keverek.
  • LeventeV
    azert egy semat meglehet figyelni naluk: elso anime mindig korhatar nelkuli, vagy gyerekeknek valo (kukucska, kilari, cubix is ment egy idobe, sooot meg A+ koraban pokemon). a masodik ahogy figyeltem altalaban shounen (most bleach-inuyasha) harmadik: regen az is shounen volt (yuyu hakusho, naruto) ma showmusor, bar mondom, kb egy eve nem nezem (otthon nem adta a szolgaltato a magyar animaxet a romant meg nezze a halal bar pozitivum benne, hogy nincs szinkron mindamellet van netem es fene var egy hetig, hogy megtudja mi fog tortenni) es a negyedik savban mennek az uj animek, ugymond ami premier.
  • Lelouch
    Az még nem változtat azon a tényen, hogy ezerszer jobbakat is vehetnének... Mert az a Dino King is csúcs egy anime
  • LasDen #29656
    de ha észrevetted, akkor 20.00-tól inkább gyerekeknek szóló animék mennek....dinók királya :D
  • LasDen #29655
    twitteren kérdeztem még anno és ott írták, hogy a népszerűség és az ár számít leginkább...:D
  • Doddy a düdő
    nem kicsit jó
  • Lelouch
    Nyugi, majd lesz a Helly Kitty is az Animaxen.
    Amúgy néha tényleg nem értem, mi alapján választ animét a csatorna. Ilyen szennyet, mint ez a Kilari nem tudom hogy találhattak Találhattak volna ezerszer jobbat is ebből a műfajból...
  • LeventeV
    ott az american idol... mit keres az egy animeket sugarzo tv musorai kozt... foleg, hogy american... a magyart nem nezem, nem hogy az amerikait. es ahogy eszrevettem nem ez az egyetlen. akkor inkabb mar mutassak a japan showmusorokat feliratozva. azokon ugyis annyit lehet rohogni. youtube-on keressetek ra a Don't laugh at school-ra, vagy az eredeti silent library-ra, azok a jok, nem az a szerencsetlenseg amit az mtv sugaroz... jezus isten az mi sz@r.
  • Lelouch
    Azért az nagyon LOL, hogy adták rajta a Gyerekjátékot is
  • RelakS
    akkor lassan készüljek a flém irtásra? :]
  • Lelouch
    Olcsóbb leadni ezeket a nyugati szennyeket...
  • LasDen #29648
    szerintem nem nyugatiasodik el...:D áprilisban az egyetlen forrás volt animét néznem....mondjuk az idol meg amazing race helyett lehetnének moviek :D
  • LeventeV
    valoban jo kis csapat jott itt ossze, bovulunk is, es lassan elerjuk a 30000 hozzaszolast.

am azt szomoruan vettem eszre, hogy az Animax kezd elnyugatiasodni. bar mar egy jo eve nem nezem, de akkor is. tulajdonos valtas volt? vagy csak az animekre a tv nezok kozul a kutya se kivancsi?
  • LasDen #29646
    a Beck az jó??? :D a K-on után megjött a kedvem valami zenéshez...amibe kicsit több zenei rész van mint a k-onban :D
  • Nuki
    Windowst reklámozó lolik. Mi ebben a meglepő? :)
  • Győri Devi
    wtf?
  • LasDen #29643
    én most az első oldalba beleolvastam...szép :D
    2000-ben asse tuttam mifán terem az anime...csak a dragon ballt ismertem meg hasonlókat :D
    de nem tudom megérteni mért tartják szemétnek és primitívnek....