72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    kar :(
    azert kosz a gyors valaszt
  • Lelouch
    Nincs még semmi információ róla.
  • LasDen #29960
    nem olvastam semmit róla...MALon beleolvastam mivan és ennyi...:D
  • Ruley
    Hangulatosabb úgy, hogy a klimax kerül a végére, a kronológiailag utolsó filler pedíg a közepére.

Egyébként ez nem a KyoAni találmánya, az eredeti regényekben is volt ilyen hogy az egyik ősszel játszódik, Kyon utal is rá hogy milyen kelandjaik voltak a nyáron, aztán csak a következő regény az ami nyáron játszódik és részletezi is azt.

Fura hogy pár hónapja te vagy már a második ebben a topikban aki meglepődik ezen a spoileren, pedíg nekem úgy tűnt kb. az első dolog amit mindenki hall a sorozatról, annyit emlegeti mindenki, kb. mint hogy Darth Vader Luke apja, vagy hogy hogy a Majmok Bolygója végig a föld volt, vagy a School Days-ben a "nice boat".
  • LeventeV
    az Unlimited Blade Works dvd/bd megjeleneserol lehet tudni valamit?
  • RelakS
    merthogy az izgalmas rész a végére marad... vagy mi...
  • LasDen #29956
    mondjuk nem is értem mér volt jó össze-vissza adni...:D
  • LasDen #29955
    yep és időrendbe...
  • Rundstedt17
    én időrendbe kezdtem :P
  • RelakS
    de ugye a 2009-esekkel nézed? :]

Nekem az időrend egyébként valahogy jobban bejött
  • LasDen #29952
    elkezdtem nézni a suzumiyat...jóféle meg minden, de azér ez egy kicsit sokk...:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy a világ sorsa egy ilyen szeszélyes lány kedvétől függ....értem én, csak ez nekem sok...:D
  • Zomil
    jah volt, csak nem ez a trailer :)
  • LasDen #29950
    aszondod??? nem baj...:D
    am olvastam animaxon, hogy augusztusba (holnap helyett) lesz Égenjárók...:D
  • Seth
    vótmá
  • LasDen #29948
    rohadt jónak néz ki...a grafika első szintű (bár az emberek animációja nem tetszik) várós...:D
  • Ruley
    Érdekes dolog ez az Animax, eddíg akármikor odakapcsoltam, még ha anime is ment, soha, egyszer se látam semmi olyat amit kedvem lett volna végignézni.

Lehet hogy csak a shonen akciót nem annyira szeretem, amiből ott túltengés van, vagy magától a TV-nézés gondolatától szoktam el ennyire?
  • Lelouch
    Azért jövőhéttől már lesz rajta az FMA Brotherhood, ami elég nagy szó szerintem.
  • LeventeV
    hat a GT az egy kalap sz@r
    amugy az animax mar annyira nem is animax... mar szorfos sorozatot adnak, te jo isten...
  • armageddon666
    Nem tudom, nézzük meg AnimeAddictson !

GT szar... mintha a többi jó lett volna
  • LasDen #29943
    mióta újra van netem nem néztem, de gondolom van még egy kevés :D
  • Seth
    Mert van még az Animaxon anime ?
  • LasDen #29941
    nem láttam, de nem is igazán érdekelt....régebben neten megnéztem 1-2 moviet meg még néhány részt a Z-ből, de szerintem pont jókor fejeztem be (mégha kényszerből is, és akkor ennek nem örültem annyira), mert nem állt másből mint folyamatos átalakulásról és újabb és újabb még durvább ellenfelek sorából.....:D
  • Lelouch
    A GT nagyon ratyi :D Amúgy már tavaly augusztusra be volt ígérve, abból lett most 2010 szeptember. Nem lennék meglepve, ha még tovább csúszna.
  • LasDen #29939
    wikin az animaxra tévedtem...kerültem...és érdeklődve konstatáltam, hogy 2010-ben lesz Dragon Ball GT...érdekes, ha igaz..:D de ha jól emlékszem az rtl anno a Z-t se adta végig...csak Dermesztő haláláig nem???
  • LasDen #29938
    aha értem....akkor nem kell sorba menni....pedig azt hittem, hogy ez a rengeteg gudam kapcsoldik egymáshoz...de ez így megnyugtatóbb :D
  • armageddon666
    Sok Gundam van, de kb. mint a Need for Speed név :D
    NFSben vannak autók
    Gundamban vannak... Gundamok... :)

00 különálló, ahogy a Seed is (Seed Destiny annak folytatása), van a Wing, Turn A, meg mindenféle még :D
  • Győri Devi
    jah van egy pár gundam de csak a gundamban egyeznek más kapcsolat nem igen van
  • Győri Devi
    Az a jó! Ha nemtudják lefordítani minek állnak neki?
  • LasDen #29934
    a Gundam 00 az eredeti Gundamnak a felújított, kibővitett meg mittom én még milyen változata???

meg annyi van, hogy nem tudom követni mit hol merre miér...:D
  • Lelouch
    De itt még vannak hiányzó mondatok is.
  • RelakS
    csinálj róla lolgraph-ot :D
  • armageddon666
    Duplaferdítés...

Csak az a baj, hogy a japánul tudók, és a potenciális fansubberek halmazának metszete nagyon kicsi...
  • RelakS
    talán inkább a japán eredetiből kéne fordítani, nem az angol fordításból. Így garantált lesz a ferdítés
  • Győri Devi
    Nemtudom, de ez annyira rosszul hangzik japán>angol>magyar. Fordítást fordítani...
  • Lelouch
    Elég sokan panaszkodnak a feliratok minőségére, úgyhogy szerintem érdemes megvárni a Thorát... Bár ki tudja ők mikor lesznek kész... XD
  • Lelouch
    Passz, elég nehéz találni megfelelő angol feliratot, amiből lehetne fordítani, elég sok a selejt.
  • armageddon666
    És van már QUALITY sub? :D Mint pl. THORA... Asszem tőlük van meg az 1.11 is :) (mondjuk első Rebuildet először lossless DVDRipben néztem :D csak sok helyet foglalt, meg az még a rendes verzió volt.)
  • Zomil
    és melyik verziohoz, ha megkérezhetem? :)
  • Lelouch
    Már az is folyamatban van.
  • Zomil
    gondolom magyar feliratra nem nagyon lehet számitani :D