72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
kar :(
azert kosz a gyors valaszt -
Nincs még semmi információ róla. -
nem olvastam semmit róla...MALon beleolvastam mivan és ennyi...:D -
Hangulatosabb úgy, hogy a klimax kerül a végére, a kronológiailag utolsó filler pedíg a közepére.
Egyébként ez nem a KyoAni találmánya, az eredeti regényekben is volt ilyen hogy az egyik ősszel játszódik, Kyon utal is rá hogy milyen kelandjaik voltak a nyáron, aztán csak a következő regény az ami nyáron játszódik és részletezi is azt.
Fura hogy pár hónapja te vagy már a második ebben a topikban aki meglepődik ezen a spoileren, pedíg nekem úgy tűnt kb. az első dolog amit mindenki hall a sorozatról, annyit emlegeti mindenki, kb. mint hogy Darth Vader Luke apja, vagy hogy hogy a Majmok Bolygója végig a föld volt, vagy a School Days-ben a "nice boat". -
az Unlimited Blade Works dvd/bd megjeleneserol lehet tudni valamit? -
merthogy az izgalmas rész a végére marad... vagy mi... -
mondjuk nem is értem mér volt jó össze-vissza adni...:D -
yep és időrendbe... -
Rundstedt17 #29954 én időrendbe kezdtem :P -
de ugye a 2009-esekkel nézed? :]
Nekem az időrend egyébként valahogy jobban bejött -
elkezdtem nézni a suzumiyat...jóféle meg minden, de azér ez egy kicsit sokk...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a világ sorsa egy ilyen szeszélyes lány kedvétől függ....értem én, csak ez nekem sok...:D -
jah volt, csak nem ez a trailer :) -
aszondod??? nem baj...:D
am olvastam animaxon, hogy augusztusba (holnap helyett) lesz Égenjárók...:D -
vótmá -
rohadt jónak néz ki...a grafika első szintű (bár az emberek animációja nem tetszik) várós...:D
-
Érdekes dolog ez az Animax, eddíg akármikor odakapcsoltam, még ha anime is ment, soha, egyszer se látam semmi olyat amit kedvem lett volna végignézni.
Lehet hogy csak a shonen akciót nem annyira szeretem, amiből ott túltengés van, vagy magától a TV-nézés gondolatától szoktam el ennyire? -
Azért jövőhéttől már lesz rajta az FMA Brotherhood, ami elég nagy szó szerintem. -
hat a GT az egy kalap sz@r
amugy az animax mar annyira nem is animax... mar szorfos sorozatot adnak, te jo isten...
-
Nem tudom, nézzük meg AnimeAddictson ! 
GT szar... mintha a többi jó lett volna
-
mióta újra van netem nem néztem, de gondolom van még egy kevés :D -
Mert van még az Animaxon anime ?
-
nem láttam, de nem is igazán érdekelt....régebben neten megnéztem 1-2 moviet meg még néhány részt a Z-ből, de szerintem pont jókor fejeztem be (mégha kényszerből is, és akkor ennek nem örültem annyira), mert nem állt másből mint folyamatos átalakulásról és újabb és újabb még durvább ellenfelek sorából.....:D -
A GT nagyon ratyi :D Amúgy már tavaly augusztusra be volt ígérve, abból lett most 2010 szeptember. Nem lennék meglepve, ha még tovább csúszna. -
wikin az animaxra tévedtem...kerültem...és érdeklődve konstatáltam, hogy 2010-ben lesz Dragon Ball GT...érdekes, ha igaz..:D de ha jól emlékszem az rtl anno a Z-t se adta végig...csak Dermesztő haláláig nem??? -
aha értem....akkor nem kell sorba menni....pedig azt hittem, hogy ez a rengeteg gudam kapcsoldik egymáshoz...de ez így megnyugtatóbb :D -
Sok Gundam van, de kb. mint a Need for Speed név :D
NFSben vannak autók
Gundamban vannak... Gundamok... :)
00 különálló, ahogy a Seed is (Seed Destiny annak folytatása), van a Wing, Turn A, meg mindenféle még :D -
jah van egy pár gundam de csak a gundamban egyeznek más kapcsolat nem igen van -
Az a jó! Ha nemtudják lefordítani minek állnak neki? -
a Gundam 00 az eredeti Gundamnak a felújított, kibővitett meg mittom én még milyen változata???
meg annyi van, hogy nem tudom követni mit hol merre miér...:D -
De itt még vannak hiányzó mondatok is.
-
csinálj róla lolgraph-ot :D -
Duplaferdítés...
Csak az a baj, hogy a japánul tudók, és a potenciális fansubberek halmazának metszete nagyon kicsi... -
talán inkább a japán eredetiből kéne fordítani, nem az angol fordításból. Így garantált lesz a ferdítés -
Nemtudom, de ez annyira rosszul hangzik japán>angol>magyar. Fordítást fordítani... -
Elég sokan panaszkodnak a feliratok minőségére, úgyhogy szerintem érdemes megvárni a Thorát... Bár ki tudja ők mikor lesznek kész... XD -
Passz, elég nehéz találni megfelelő angol feliratot, amiből lehetne fordítani, elég sok a selejt. -
És van már QUALITY sub? :D Mint pl. THORA... Asszem tőlük van meg az 1.11 is :) (mondjuk első Rebuildet először lossless DVDRipben néztem :D csak sok helyet foglalt, meg az még a rendes verzió volt.) -
és melyik verziohoz, ha megkérezhetem? :) -
Már az is folyamatban van. -
gondolom magyar feliratra nem nagyon lehet számitani :D