72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Tényleg. xd
    Jó kis sorozat lesz ez:DD
  • Máté94
    Occult Gakuin.
  • Seth
    XD ez miből van?
  • NEOreg3
    az árnyéknak pénisze van
  • Máté94
    Mit kell látni?
  • Ruley
    Én is elsőre észrevettem.
  • LasDen #31035
    ki látta??? :D elsőre is feltűnt, de akkor nem foglalkoztam vele...gondoltam biztos nem az volt :D

és egy win...:D
  • Zomil
    Occult Academy-t én is tervezem, majd valamikor belenézek :)
    Bár lehet megvárom még a 2. részt is, h mi a vélemény róla.
  • LasDen #31033
    jah..:D mondjuk igazából nekem is mindegy lenne, mert én se beszélek, így nem tudnám megmondani, hogy jó-e a sub vagy nem, de ha már lehet választani... :D

amúgy itthon melyik volt az első fordító csapat??? :D
  • Seth
    Nem tudtad? Itt mindenki beszél japánul.Felirat csak azért kell, hogy jókat röhögjünk a műveletlen fordítókon. OSU
  • LasDen #31031
    én is a gintama miatt bízom bennük...és szerintem jó volt a felirat...:D
    ez az Occult Academy meg érdekes....az elején tök komoly volt...aztán hirtelen ilyen nagyon laza már-már humorosba csapott át és megin vissza komolyba...:D de jó lesz ez is...a grafika meg nagyon szép....
    a sony reklám meg befigyelt az elején...:D
  • Bandi 18
    Én Anidb-ről szoktam infókat begyűjteni a csapatokról.
  • Ruley
    Én egyáltalán nem értek a feliratokhoz, még amikor felváltva mást töltök le egy új sorozat egyes részeihez, amelyik éppen kézre esik, akkor se tudnám megmondani melyik a jobb.

Ti miből tudjátok? Gondolom nem abból hogy jobban tudtok japánul mint akik a feliratot készítik...

Kivéve persze amikor nyivánvaló hogy trollsub, azt még észre lehet venni.
  • armageddon666
    horriblesubs = crunchyroll

azt mondják szar, de Gintamánál egész nézhető volt.
  • LasDen #31027
    az időutazó ügynök meg az okkult papa lánya....

fuck yea...a horriblesubs is csinálja....őket legalább ismerem....már szedem is :D
  • Máté94
    Amúgy Taiga az első OP elején úgy néz ki mint Railgun-ba Kiyama Harumi
  • Máté94
    Amúgy Occult Academy miről is szól? Valami időutazós lesz nem?
  • LasDen #31024
    úgy voltam vele, hogy a HOTDon kívül nem kezdek bele új most indulóba....de valamiér az Occult Academyt még megakarom nézni...de még várok valami jó subra....egyedül Commie subot találtam de aszongyák szar...:D
  • Ruley
    A Seitokai Yakuindomo-ban nekem pont ez a villám stílus tetszett, hogy csak úgy megy a normális beszélgetés, aztán egyszer csak valamelyik lány beszúr valami totál oda nem illő megjegyzést, és mire kettőt pislanthatnál már megy is tovább a normális beszélgetés. Persze valószínű hogy 2-3 rész után unalmas lesz ez a formula ha nem újítanak rajta.

Az Occult Academy első rész megnézése után én még mindíg nem egészen tudom elképzelni hogy mi is lesz pontosan a cselekmény. Ez jó, azt jelenti hogy jó sűrű cselekmény lesz.
  • Lelouch
    Nem csak állóképekből, de elég nagy része az volt. A 2. Sengokus rész volt az, de az már kijött BD-n.
  • armageddon666
    10. részig láttam CoalGirlszel, de azt írják, hogy csak akkor folytatják, ha Koharubii kiadta a nemtom hányadik részt... ill azóta volt valami update, és late augustra módosult. Szóval nem vagyok biztos benne. Pedig ebből meg kéne -.- mert itt nem pantsut adnak a blurayért, hanem tartalmat :DDD (egyik rész TVben állóképekből állt tudtommal?)
  • Lelouch
    Nem várod meg a BD-t? 28-án jön ki.
  • Máté94
    Seitokai Yakuindomo szerintem nagyon gyors. Kicsit lassíthattak volna vele, mert így nem jönnek át a poénok ilyen gyorsan.

HOTD: Hát tényleg adja a horror érzést, és tényleg akár félni is lehet tőle.

Bakemonogatari befejezve: Csak mos vettem észre, hogy Koyomi hangja az Angel Beats-ből Otonashi hangja is.

Mitsudomoe: fenomenális, nagyon el lett találva

Még várom Occult Academy-t hátha az is nagyon jó lesz.

Nurarihyon no Mago: ez pedig ígéretesnek tűnik, hasonló elvileg Natsume-hez.
  • armageddon666
    privibe, utolsó nemtom hány rész honnan meg milyen? (A teljes Bakeneko-Arc)
  • armageddon666
    jah, abba van... de nézd meg, abszolút beleillik...
  • Lelouch
    Na ja... Elég sűrűn vissza kellett nekem is tekergetni a bevillanó képek/feliratok miatt.
  • LasDen #31015
    azt tudom...

bakemonogatarit nekem is bekéne már fejezni....azok a suhanó képek a részek elején....őrületbe kergetnek :D

az meg érdkes, hogy elméletileg feküdne az FMA:B nekem, de valahogy nem érdekel....lehet hogy majd egyszer adok neki egy esélyt :D
  • Bulykin
    még a manga is tart
  • Lelouch
    *nagyon...

Közben a Brotherhood is befejezve, tükörsima 10-es.
  • Lelouch
    Na befejeztem a Bakemonogatarit, nekem nagyin bejött. A SHAFT remélem megcsinálja majd az előzményeket és a folytatást is...
  • LasDen #31011
    a HOTD 13 részes lesz??? akkó remélem lesz 2. évad :D
  • LasDen #31010
    megkéne már nézni ezt az Onizuka srácot is, hogy mit alkotott...:D
  • Bulykin
    High School of the Dead meg kibaszott jóóó!!!!
    visszaadja a manga hangulatát, nagyon tetszik
  • berlinboy6329
    Fingom nincs,de hallottam h pl a Gantzban van vmi..Nem zombis bár de ott is egy társaság van életveszélyben hát eltöltik az időt....
  • Bulykin
    soook sok kihagyás és idő után ma belekezdem egy új animébe :=)
    elég friss még, most indult: Seitokai Yakuindomo

fárasztó picitXD sok benne a poén, de csak kevés az igazán ütős :D
    egyébként tetszetős
  • armageddon666
    attól még dughatnak benne :D
  • Győri Devi
    ez nem hentai...
  • armageddon666
    mondj pár példát amiben van.
  • berlinboy6329
    Remélem nem lesz benne dugás..Ki nem állhatom az olyan horror filmeket is amiben van..Előre viszi a története?nem...rémisztő?Dehogy..Akkor minek van benne?Legyen ott ahol a helye van nem horror filmben...Dobjammost v nézhetem?
  • Ruley
    Most néztem meg a Rocket Girls-t. Nagyon aranyos módon vicces, a technológiai háttércselekmény meg realisztikus és igényes (már amennyire csak realisztikus lehet az hogy iskolás lányokat lőnek fel az űrbe. (bár ezektől a japánoktól kitelik...)). Meglep hogy nem népszerűbb sorozat, tipikus ismeretlen gyöngyszem.

Egyébként 3 nap alatt 60 megnézett anime epizóddal új egyéni rekordot döntöttem. Ööö... hurrá?