72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Tényleg. xd
Jó kis sorozat lesz ez:DD -
Occult Gakuin. -
XD ez miből van? -
az árnyéknak pénisze van -
Mit kell látni? -
Én is elsőre észrevettem. -
ki látta??? :D elsőre is feltűnt, de akkor nem foglalkoztam vele...gondoltam biztos nem az volt :D
és egy win...:D
-
Occult Academy-t én is tervezem, majd valamikor belenézek :)
Bár lehet megvárom még a 2. részt is, h mi a vélemény róla. -
jah..:D mondjuk igazából nekem is mindegy lenne, mert én se beszélek, így nem tudnám megmondani, hogy jó-e a sub vagy nem, de ha már lehet választani... :D
amúgy itthon melyik volt az első fordító csapat??? :D -
Nem tudtad? Itt mindenki beszél japánul.Felirat csak azért kell, hogy jókat röhögjünk a műveletlen fordítókon. OSU -
én is a gintama miatt bízom bennük...és szerintem jó volt a felirat...:D
ez az Occult Academy meg érdekes....az elején tök komoly volt...aztán hirtelen ilyen nagyon laza már-már humorosba csapott át és megin vissza komolyba...:D de jó lesz ez is...a grafika meg nagyon szép....
a sony reklám meg befigyelt az elején...:D -
Én Anidb-ről szoktam infókat begyűjteni a csapatokról. -
Én egyáltalán nem értek a feliratokhoz, még amikor felváltva mást töltök le egy új sorozat egyes részeihez, amelyik éppen kézre esik, akkor se tudnám megmondani melyik a jobb.
Ti miből tudjátok? Gondolom nem abból hogy jobban tudtok japánul mint akik a feliratot készítik...
Kivéve persze amikor nyivánvaló hogy trollsub, azt még észre lehet venni. -
horriblesubs = crunchyroll
azt mondják szar, de Gintamánál egész nézhető volt. -
az időutazó ügynök meg az okkult papa lánya....
fuck yea...a horriblesubs is csinálja....őket legalább ismerem....már szedem is :D -
Amúgy Taiga az első OP elején úgy néz ki mint Railgun-ba Kiyama Harumi
-
Amúgy Occult Academy miről is szól? Valami időutazós lesz nem? -
úgy voltam vele, hogy a HOTDon kívül nem kezdek bele új most indulóba....de valamiér az Occult Academyt még megakarom nézni...de még várok valami jó subra....egyedül Commie subot találtam de aszongyák szar...:D -
A Seitokai Yakuindomo-ban nekem pont ez a villám stílus tetszett, hogy csak úgy megy a normális beszélgetés, aztán egyszer csak valamelyik lány beszúr valami totál oda nem illő megjegyzést, és mire kettőt pislanthatnál már megy is tovább a normális beszélgetés. Persze valószínű hogy 2-3 rész után unalmas lesz ez a formula ha nem újítanak rajta.
Az Occult Academy első rész megnézése után én még mindíg nem egészen tudom elképzelni hogy mi is lesz pontosan a cselekmény. Ez jó, azt jelenti hogy jó sűrű cselekmény lesz. -
Nem csak állóképekből, de elég nagy része az volt. A 2. Sengokus rész volt az, de az már kijött BD-n. -
10. részig láttam CoalGirlszel, de azt írják, hogy csak akkor folytatják, ha Koharubii kiadta a nemtom hányadik részt... ill azóta volt valami update, és late augustra módosult. Szóval nem vagyok biztos benne. Pedig ebből meg kéne -.- mert itt nem pantsut adnak a blurayért, hanem tartalmat :DDD (egyik rész TVben állóképekből állt tudtommal?) -
Nem várod meg a BD-t? 28-án jön ki. -
Seitokai Yakuindomo szerintem nagyon gyors. Kicsit lassíthattak volna vele, mert így nem jönnek át a poénok ilyen gyorsan.
HOTD: Hát tényleg adja a horror érzést, és tényleg akár félni is lehet tőle.
Bakemonogatari befejezve: Csak mos vettem észre, hogy Koyomi hangja az Angel Beats-ből Otonashi hangja is.
Mitsudomoe: fenomenális, nagyon el lett találva
Még várom Occult Academy-t hátha az is nagyon jó lesz.
Nurarihyon no Mago: ez pedig ígéretesnek tűnik, hasonló elvileg Natsume-hez. -
privibe, utolsó nemtom hány rész honnan meg milyen? (A teljes Bakeneko-Arc) -
jah, abba van... de nézd meg, abszolút beleillik... -
Na ja... Elég sűrűn vissza kellett nekem is tekergetni a bevillanó képek/feliratok miatt.
-
azt tudom...
bakemonogatarit nekem is bekéne már fejezni....azok a suhanó képek a részek elején....őrületbe kergetnek :D
az meg érdkes, hogy elméletileg feküdne az FMA:B nekem, de valahogy nem érdekel....lehet hogy majd egyszer adok neki egy esélyt :D -
még a manga is tart -
*nagyon...
Közben a Brotherhood is befejezve, tükörsima 10-es. -
Na befejeztem a Bakemonogatarit, nekem nagyin bejött.
A SHAFT remélem megcsinálja majd az előzményeket és a folytatást is...
-
a HOTD 13 részes lesz??? akkó remélem lesz 2. évad :D -
megkéne már nézni ezt az Onizuka srácot is, hogy mit alkotott...:D -
High School of the Dead meg kibaszott jóóó!!!!
visszaadja a manga hangulatát, nagyon tetszik
-
Fingom nincs,de hallottam h pl a Gantzban van vmi..Nem zombis bár de ott is egy társaság van életveszélyben hát eltöltik az időt.... -
soook sok kihagyás és idő után ma belekezdem egy új animébe :=)
elég friss még, most indult: Seitokai Yakuindomo
fárasztó picitXD sok benne a poén, de csak kevés az igazán ütős :D
egyébként tetszetős -
attól még dughatnak benne :D -
ez nem hentai... -
mondj pár példát amiben van. -
Remélem nem lesz benne dugás..Ki nem állhatom az olyan horror filmeket is amiben van..Előre viszi a története?nem...rémisztő?Dehogy..Akkor minek van benne?Legyen ott ahol a helye van nem horror filmben...Dobjammost v nézhetem? -
Most néztem meg a Rocket Girls-t. Nagyon aranyos módon vicces, a technológiai háttércselekmény meg realisztikus és igényes (már amennyire csak realisztikus lehet az hogy iskolás lányokat lőnek fel az űrbe. (bár ezektől a japánoktól kitelik...)). Meglep hogy nem népszerűbb sorozat, tipikus ismeretlen gyöngyszem.
Egyébként 3 nap alatt 60 megnézett anime epizóddal új egyéni rekordot döntöttem. Ööö... hurrá?