72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
még lesz vmi bónusz rész, de ennyi. Talán megnézted már ? -
"Angel Beats"-nek lesz folytatása, vagy véglegesen le van zárva?
-
Kíváncsian várom :) -
Ne rohanj, nem hajt a tatár. -
Már neki is kezdtem egy rendszernek, amit akár többen lehet szerkeszteni, de nincs annyi időm (anime nézés mellett :D), hogy seperc alatt meglegyek. :) -
Játékfordításra se nézek már egy ideje - rühellem a billentyűzetet. Ebben a melegben / fülledtségben / fáradtságban csak kinézni van kedvem a fejemből... erre jók az esti filmnézések :)
-
Nem is akkor kell subot csinálni mikor már népszerű, hanem mikor feltörekvőben van, szóval jó kezdeményezés :P Esetleg ha DVDRipeket is tudnának szerezni (persze nem a 4kidses cenzúrázott szarból) akkor meg akár komoly csapat is lehetnének :D -
asszem a naruto-kun is es az uraharashop is forditja. -
Na ha találtok egy japánul jól tudót, aki magyarul is tud rendesen, akkor hajrá! Angolról magyarra már meredekebb...
Egyébként meg fordító, lektor, vágó, időzítő, karaoke... Te mit csinálsz? Csak mert ez lefed minden munkát fansubnál szerintem... -
népszerű itthon a one piece??? nem gondoltam volna.... -
Hát mindenki néz valamilyen új sorozatot, illetve minden új sorozatot néz valaki, szóval szerintem nem probléma... :) -
kisago21 #32188 Tervezek egy One Piece Fansub oldalt (onepiece.hu) néven és csapatagokat gyűjtök (Fordítás,Lektorálás,Időzítés).
Úgy gondolom a One Piece nagyon népszerű lett nálunk és még időben vagyunk egy oldal létrehozásához. A mi oldalunk csak a One Piece Anime fordításával foglalkozna esetleg még a Manga jöhetne szóba.
One Piece Bemutató: http://www.youtube.com/watch?v=IY2JJBMyvS8&feature=related
Fordító - Angol vagy japán nyelvet jól tudó tagok jelentkezését várjuk.
Lektor - Jó nyelvhelyességgel rendelkező tagok...
Felirat égető - Videószerkesztéshez értő tagok jelentkezését várjuk.
Időzítő - Feliratszerkesztéshez értő tagok jelentkezését várjuk.
Karaoke készítő - Karaoke készítéshez értő tagok jelentkezését várjuk.
Jelentkezés: [email protected]
-
ez jó ötletl de ez meg folyamatos frissítést igényel, ahogy jönnek a sorozatok.... -
Támogatom - jó ha tudja az ember mire számítson.
-
nem vitatkozok :D
de ki fogja ezt megírni??? :D -
"- magyarázatokat szövegben lévő dolgokhoz fűző***,
*** = ha a fordító mindenképp okosítani akar, tegye külön text fájlba a felirata mellé."
TL's noteokért érek :D keikaku means plan! -
Hát a vélemény sztem definíció alapján szubjektív, szóval igen...
De kerülhetnek bele objektív dolgok is :D
Illetve megnéztem az epic részeket Evangelion 2.22-ben... Evangelionról beszéltünk, Evangelionos banner van... izé nem is ezt akartam, hanem
Fansubber csapatokról meg az, hogy egyrészt lehetne egy lista az animékkel, és melléjük tenni az ajánlott releaset, másrészt a listából utána ki lehet szűrni egy top5 listát, hogy melyikek a legjobbak... -
Egy olyan témakörben, ami alapvetően megoszt egy közösséget elég nehéz :)
Én nem szeretem:
- a színes-szagos,
- magyarázatokat szövegben lévő dolgokhoz fűző***,
- honlapot, önmagát, emailt és mást (ált. nőt) üdvözlő szövegeket tartalmazó,
- összecsapott és LÉNYEGES szövegeket kihagyó
feliratokat.
*** = ha a fordító mindenképp okosítani akar, tegye külön text fájlba a felirata mellé.
Vitatkozzunk.
-
szerintem ez meg belefer, topiklakok tanacsai cimen. aztan amint mondtam itt nem szaremberek vannak mint mas topikokba. 

-
akkor törekedjünk az objektivitásra....:D -
Csak szubjektív vélemény kell bele - objektív nem létezik.
-
szerintem szubjektív vélemény nem kellene bele :D -
esetleg azt is bele lehetne irni, hogy a topiklakok kozul kinek mi a velemnye az esetleges fansubberekrol. mert itt a HOTD kapcsan felmerult ez is. -
mint ahogy az előzőben is volt :D -
Meg nem csak ajánlást lehet FAQ-ba tenni, hanem fogalmak/kifejezések, hasznos oldalak, hasznos programok, ilyesmi. -
Tematikusan kellene az ajánlásokat elkészíteni - nem hiszem, hogy ezzel most újat mondok.
Pl.:
Elsősorban fantasy: xy...
Elsősorban akció: xy...
Elsősorban horror/thriller: xy...
Fantasy-sci-fi:
Gyermekeknek:
stb.
-
Én a technikai részt vállalom. -
-
Nem sima HTML, fel valami ingyenes tárhelyre oszt kész?
-
egyébként az utóbbi időbe sok szó esett az Elfen liedről, meg az NGE-ről,
mindkettőbe belekezdtem egyszer csak aztán egy két rész után otthagytam őket, na de most kedvet kaptam tehát plan to watch: El,NGE
-
Tartalommal nem lenne gond. Csak ki vállalja a kódolást magára? ... -
én még mindig nem értem....az előző faq-nál csak annyi volt, hogy...
kezdőknek:
- xyz
- xy
- khedira
- özil
- cacau
ennyi...címek és kész...ha akarsz utána nézel...:D ebből nem tudsz meg semmi olyan információt....:D -
Igaz, de az a lista most nagyon kurta lenne - és bizony, nem sokra mennének az érdeklődők.
Jobb lenne, ha Ti állítanátok össze egy ilyen FAQ-t.
-
de mivel kezdő vagy ezért beleírhatod hogy neked melyik sorozatok jöttek be -
Mert mondjuk, én utánanéznék, hogy miről is írok, és óhatatlanul elolvasnék róla olyan információkat is, amik miatt úgy érezném, nem tud már úgy meglepni.
Tudom, ez így most nagyon furán hangzik, de amióta filmeket nézek, így működöm - a "hype"-ot és az információ áradatot, ahogy csak lehet, kerülöm.
-
jah jó :D
de hogy lövöd le magadnak a poént ha csak címeket írsz??? :D -
WIKI pl., vagy AnimeAddicts.hu [amik a banner alatt vannak]
-
(elő)olvasmányok alatt mire gondolsz??? mer én egyet se olvastam :D -
Ez azért nem lenne jó, mert én még nagyon sok jó animét nem láttam. Arról nem is beszélve, hogy amikor állítanám össze az anyagot, lelőném magamnak számos sorozat poénját (felütését), miközben én azt szeretem és akarom, hogy meglepjen.
-
ilyesmi volt a regi is. vol kezdoknek ajanlott anime meg minden.