72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
What has been seen...
..cannot be unseen. :D -
A karaktereken kívül nem hiszem hogy animáltak bármit is. Most a háttér szerinted szép ?
Persze mozgásban lehet jól néz ki, de így screenshoton nem túl meggyőző -
Hát azért nem. Egy ilyen festettnek tűnőt animálni szerintem komolyabb munka, a majdnem teljesen homogén színekkel operáló dolgokat...
Egyébként régebbi animék között is voltak szépek, ahogy most is vannak csúnyák. Csak akkor nem az effektekkel tűntek ki, hanem a rajzolással. Volt ami nagyon részletesre sikerült. -
hát ez inkább minimalista,mint szép :) -
Azt a linket csak ugy google-ztam, de akkor ime egy sajat screenshot -
szerintem rakjad fel máshova a képet, mert nemigen jön le -
Azert az ujabb animek nagyon nagyon szepek, legalabbis tobbseguk. pl az Aoi Hana storyban nem volt nagy de gyonyoruen volt kdolgozva. Azok az aquarell szeru kepek nagyon hangulatosak voltak
pl -
Nekem ebbol a listabol a 10, 9, 8 volt a szezon 1,2,3-ja :P -
sorrz csak profi amvt nézek :) -
Én azért inkább stúdión belüli képeket hasonlítanék össze Anno és Most alapon... Meg stíluson belülit. Oké hogy Rei és Nagato nagyon hasonlóak, de nem ez befolyásolja, hogy hogyan vannak megrajzolva. Továbbá mangák fekete-fehérek, és a legtöbb anime mangaként kezdte. Tehát a formák összehasonlítására tökéletes a fekete-fehér ábra. Mondjuk én arcokról néztem volna meg egyet, mint a Mios képen. (Amit most látok, hogy félrekattintottam, és nem a feltöltöttet, hanem a sankakusat tettem be, ezért már nem is látszik -.-) -
háááááááát.... elég ... érdekes lett...
több zene, az is hangos és bántó
Nem is bírtam végig
-
csak linkelni merem...annyira fos lett :(D -
meg mostmár számítógéppel csinálják nem?? -
Hát ez nem sokat árul el így hogy mind fehér alapon fekete körvonalak. A stílus változásának nagy része éppen a színekben van, meg az árnyékokban, meg abban ahogy a korábbi vastag körvonalak eltűntek.
pl:
-
Egyébként talán Code Geass az egyik legjobban dubbolt anime. De pl. Nunnaly elég gyenge... Leloucht nagyon jól játssza JYB, de Jun Fukuyamának eléggé karakteres hangja van... szóval azt nem hozza. Kallen és Suzaku sem rosszak. -
nem is tudom, hogy a felső kép miatt töröljem-e...
Egykbént a 86-os sorban a masnis lány. Olyan, mint az InuYashában Kanna, vagy hogy hívták, nem? -
>engdub
roflmao...
Néztem amúgy pár jelenetet CGből angolul kíváncsiságból... eddig ez a legjobb, a többi szar... nagyon nem illik szerintem a hang hozzá általában...
ettől függetlenül Johhny Yong Bosch jóóó :) ld. Devil May Cry 4 :D -
"No matter how many times I watch this part I cry "
Mikor először láttam én is így voltam. :) -
Code Geass R2 - Ending Eng dub (SPOILER)
Aki még nem látta a sorozatot az ne nézze meg a videót.
Nem is olyan rossz ez az angol szinkron.
49 mp-től pedig EPIC.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lelouch vi Britiannia commands you, obey me subjects, obey me world
All hail Lelouch
-
Úgy gondoltam, az ilyen szintű ábrázolás még simán SFW. Rajzfejlődés az évek során :) -
Mangának az elnyújtott trailere
vagy egy rövid prequel :)
---
régies rajzolás szemet szúr... claymore grafika nem illene hozzá...
inkább: a lowres homályos kép szúr szemet. de a rajzolása, a stílusa, az nagyon jó... persze, az sem mai, változik, hogy épp milyen stílus a divatos... egy Berserk HDt mondjuk szerintem mindenki megnézne :) ugyanaz a stílus, csak éles, nagy felbontású, widescreen képek :)
-
Nem tudom, engem így fogott meg az egész ahogy van. Jobban tetszik ez a régi stílus.
Seth: Oks, no para. Csak enyhe gúnyolódást éreztem a kommentedből, az meg nem volt egyértelmű hogy nem nekem szántad. :) -
Nem neked szólt, hanem aki olyat állít hogy régies a grafika. Persze ha szerinted is akkor neked is XD -
Szerinted nem tudom? :) Top 3 animém közt van a Berserk. Mangát is vettem pár kötetet. Éreztem hogy valaki gyors ki fog oktatni. :P -
"sokaknak szemet szúr hogy elég régies a rajzolása"
LOL,mert már 97-es ,talán azért ? XD -
Miért ne illene modern grafika?
Meg lehetne azt szépre csinálni, persze nem Claymore stílusúra, de modernre, nagy felbontás, sok részlet, szép fények, stb.
De nem ronda, vagy ilyesmi, szóval aki dobja a régiesebb grafika miatt, azzal baj van! :)
Nekem örök kedvenc. -
Amúgy sokaknak szemet szúr hogy elég régies a rajzolása, de szerintem a Berserk-hez nem is illene egy Claymore szintű grafika. A lényeg amúgy is a mondanivalón van, az meg elég nagyot üt. -
ja berserk nagyon fasza, csak kár hogy rövid a mangához képest. -
Sokszor említettétek itt ezt az animét - a Sötét Harcos megérkezését láttam is, és szerintem is tetszeni fog. Most befejezem a S.E. Lain-t, és otthon belevágok :)
-
knightbali #32533 "Mélység, emberszerű sorsok, tartalom, és átérezhetőség nélkül nálam nem sok sztori tud bekerülni a legjobbak közé."
Ez esetben a Berserk lesz a te animéd. -
Ok, megnyugtattál.
Kár... hasznos cucc lett volna ^^ Azért majd nézd meg a listát mondjuk az őszi szezon közepén is :D És mehet egy top20 szerintem :) addigra talán többen látták. -
Nem lesz olyan, mivel nem egy top10-et copyztam be, hanem néztem egy tavaszi listát és egy kis programban rájukkerestem, ami MAL API-ra csatlakozik, az adta ki az adatokat. -
Hajime no Ippo az egyik legnagyobb. Nem veletlen hogy a kulfoldi siteokon is az elsok kozott van listakon.
De a Hikaru no go is remekmu. -
ne csináld ezt... a MALra mutató linket add... ott nem találom meg ezt a konkrét listát... A Top Animében sehol nem lehet ezt a sorrendet elővarázsolni. Idei animéket meg nem tudok kilistázni aztán pont alapján sorbarendezni. -
Tetszik a "Serial Experiments Lain" - igaz, látszik rajta, hogy 90-es évek végi, de a sztori időtlen.
-
-
MAL - i2k010 -
mint a borravaló
Mi több, még a Friend listán is rajta van XD -
:) -
Ön uram le van maradva.