72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Minden részben véres a kimono...de a következő részre kimosom....:D
bijomádzs nyomására attam egy utolsó utáni esélyt a kanokonnak....a 2. rész nem volt rossz....igazság, hogy szerencséje van, me pont ez kell most nekem....:D -
De soha nem a saját erejéből! :D -
Bleach megaspoiler : Ichigo legyőz majd mindenkit ! -
nem mintha bárkinek is szokása lenne spoilerezni tag nélkül :D
jaj ne bleach spoiler! kifogunk tagadni!
amúgy tényleg elég vicc -
meg én, meg még sokan...
Devi, i2k bár igen bonyolult kódnyelvet használva, de arra célzott, hogy semminemű spoilerrel ne szolgáljunk, még csak utalást se tegyünk arra, hogy
Ez a Bleach manga istenem lehet még szarabb? Ezaz dobáljuk kővel godmode Antagonistot... (ez szvsz nem spoiler... nincs mit elrontani :DDD) -
akkor ne nézd meg -
de kijöttek a rendes telóval is....:D és én voltam ki szeretett volna egyet....:D -
Hú, basszus! Nagyon elszomorodtam a Clannad: After Story introja miatt!
Ahogy Tomoya és egy (saját) gyerek egyedül a réten...
NEM! NEM AKAROM TUDNI MIÉRT!
-
Baccano! kész!:D -
Clannad alap - megvolt.
Nagisa the best!
-
NERVeset elfogadnám, mert NERV, de egyébként randa nagyon O.o a Higashi no Edenes sokkal jobb. -
Azt a nerv-eset én is elfogadnám :D
Amugy behoztam a lemaradásom HOTD-ban, tetszik, nem lesz egy 10/10-es anime(bár ki tudja :D), de dobni biztos nem fogom. -
jó, hát ők amazonok... de Nagisa (pussz-pussz) és a többiek azok :) -
nyámnyila... höhö... Kyou... höhö... Tomoyo... höhöhöhöhö
:D -
Nekem bejönnek ezek a butuska(nak látszó), nyámnyila, szelíd lánykák a Clannad-ben.
Fogalmam sincs miért, de sokkal őszintébbnek érzem őket így, mintha rengeteg, komoly, lelkizős monológot nyomatnának.
-
Nekem biztos nem kéne. De az a NERV-es a linkben bejövős. -
Belépek - és Lucy fogad
-
Aki jár sankakura, az még emlékezhet erre, pár sajtófotóval.
LiNK -
Egy éve volt, hogy a NEC lehozta, működő replikát gyárt - persze Juiz nélkül :) - de szerintem azóta se jöttek ki vele. -
26k? inkább 37k az :D 2,5ft = 1yen -
hát azért 26k Ft kicsit sok egy nem igazi telóért... az igazi változata mondjuk 260k inkább :D -
a Wonfesten még Magyarországot is belehetett szerezni :D link
amúgy lehetett kapni olyan Higashi no Edenes telót (persze nem igazi teló) 15000yenért :D asszem vki emlegette hogy jó lenne egy :D -
Mindegyik elég gáz -
Az zsíros pénzes nyúl ráült a cuki-ari-kisnyuszira :DDDD szimbolikus az egész :D Nagyobbak vagyok, többünk van, elnyomunk! :D
de ne legyen igazam :) -
szerintem 6 füle van :D
de amúgy azzal a zsírnyúllal mit akarnak? :D mert elég gáz... -
Egyébként meg
Négyfülű nyúl > Ocsmány szumós nyúl
referencia:
-
Az egymás után kis különbséggel az egymás szopatására megy ki szvsz... illetve megnézni, hogy akkor melyik marad életben... szvsz bojkottálni kéne mindkettőt... Van egy érzésem, hogy ha a "cégesek" nyernek, akkor rövidtávon... hát... megváltozik az egész, és nem feltétlen előnyére... Szóval egy forprofit (Mondónál olvastam :D) szervezetnél mese habbal kategóriának találom, hogy továbbra is az animék, mangák és a japán kultúra szeretetéért csinálják... Másrészt fene se tudja, hogy mi a belső vita MATnál.
Forprofitnak egyetlen előnye a nagyobb tőke lenne, de csak látszólag... lévén profitért csinálják... ugyanazon színvonal mellett magasabb ár kell, lévén profitért csinálják. Kivétel lehet ez alól a kezdet, mert akkor még ugye ott a konkurencia...
Engem az érdekelne, hogy melyiket támogatják a komoly cosplayesek, akiknek van belelátásul a dologba, illetve az igazi anime fanok... (És nem az ANIMAX fanok.) -
Magyarországon élünk itt ne keress sok értelmet a dolgok mögött.
Amúgy szerintem jobb lenne közös szervezés és egy nagyobb con mint hogy 2 egymás után szinte ugyanazokkal a programokkal. Vagy akkor egyik legyen télen de egymás után ilyen kis különbséggel nincs sok értelme...
Most már én is eltudok majd könnyedén járni conokra mivel Pestre kerülök de most meg melyikre???
-
Azért nem biztos hogy a Mondo egyáltalán jól jár ezzel a különválással, de tényleg szemét dolog amit művelnek. -
Olvasgattam mindkét fórumon. Már nem vaksötétben tapogatózom, de még mindig szürkület van... Bár nagyon más stílusban vannak, kb. ugyanaz jött le. "Az ő hibájuk", meg persze a "De ne bántsátok őket". Végül is a széthúzás tényleg nem tesz jót senkinek... -
Csak én látom úgy, hogy Mondo sehol nem volt, és sehol nem is lenne még MAT nélkül? Mert MAT kezdte a conokat, ők terjesztették az anime szubkultúrát, a magazinról is ott hallottam (Az más hogy nem vettem)...
Kicsit hálátlan és patkány dolognak tűnik így elsőre az egész... a nonprofit társaság egyedül marad, az összes pénzes meg... áh :\
Így elsőre... aztán nem látok bele, nem tudom mi ez az egész, szóval valami infót plz. -
Őszi Animecon '10
Őszi Mondocon '10
Mi a f***? Ezt most miért? Mi a tököm ez a széthúzás??? -
HOTD, Shiki új rész letudva:D -
na, megvolt a hotd 4 is...valamivel nezhetobb volt a nem recap resze mint az elozo epizod volt, de azert meg mindig dobashataron van ez a sorozat nalam -
mondjuk igaz :D akkó biztos azé hasonlítgatom őket me ezeket láttam a témából ami nagyon tetszett :D -
ennyi erővel az összes romantikus drámára hasonlít
max a kicsit fogyatékosan viselkedő női karakterek lehetnek hasonlóak XD -
a hasonlóságot egyes elemeiben értettem....alapvetően különböznek, de én szerintem van egy kicsi :D
viszont Shiki jó volt....kezdenek alakulni a dolgok....bár ez a kurva AA spoilerez....de ez a Masao gyerek mi undorítóan néz ki :D -
"Clannadék után ha van még kedved ajánlom a Saikanot :D kicsit hasonlít..."
Clannadot ugyan nem lattam, ugyhogy nem tudom hasonlit e, de a Saikano jo volt, nem volt sablon story az tuti -
az eleje lényegében recap....3 részre nemtom minek, de vót... -
Fél rész?