Majesty

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most vettem meg eretiben, s valamelyik advanced küldetésnél állandóan kiakad.

Tökröhej, elõ kell vennem a másolatot, mégiscsak pofátlanság, hogy eredetit veszek és fagy ....

Vagy valami patch kellene? Bár a másolathoz nem volt rá szükség ....

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Frosty01
fuh.. sikerült. rájöttem hogy azért problémázott mert a játék elején elvileg van egy videó, amit a gépem valamiért nem szeret. szal annak a nevét átírtam, hogy ne tudja megnyitni, és TÁDÁMM, egybõl jó lett 😊

egyébként iszonyú jó játék 😄 nagyon tetszik

practitioner of the forbidden arts of death

Rettenthető
Én rém egyszerûen átállítottam win95 kompatibilisre az indító exe-t, és azóta megy csont nélkül.
Persze lehet nálad nem ez a megoldás.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Rip
Én is most megint eéõszedtem, nekem ment rendesen.
Mi a hibaüzenet?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Frosty01
aaááááááá

valaki segítsen :|
nem tudok játszani a majestymmel, miután elindítom, a windóz hibát észlel, és onnantól seképsehang, pedig igazán játszanék vele :////

fontos lenne!

practitioner of the forbidden arts of death

Akkor csak azt javaslom, próbáld ki a kiegészítõben a legerõsebb pályákat. Nekem a legendery heroes és a ballance of twilight nagyon nem megy, lazán megszivatnak, és félek, mert az utolsó kettõt még ezeknél is nehezebbnek írják...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

lejött egy linuxos gold 😊 megnézem fute mandrakeen

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

jó köszi, már néztem õket, tegnap még fenn voltak, de sajna elég kevés embernek van meg, és jó nagy a que..

gondolod h nem néztem, nem az alapjátékot keresem, ne nézzél már lámának, végignéztem már mindenhol ed2k összes serverén, torrent siteokon, dc-n magyar és külföldi hubokon!

Nézd meg a 82-es hozzászólást

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Nem adom el a Majestyt, de eredeti kieg engem is érdekelne. Ha tudtok olcsó lelõhelyet, szóljatok! <#worship>

a kieghez nincs vkinek egy tippje h hol lelhetõ fel?

ennyit még nem szenvedtem egy game beszerzésével 😊
találtam végre egy rippet, amit le is tudtam tölteni 😊
az is orosz verzió, és csak 1.0 😛, de nagy nehezen sikerült megcsínálnom,
nagol 1.4re, és még zene fileokat is sikerült hozzá kerítenem, amíg lejön
az image jó lesz 😊

nem akarom

nem akarja vki eladni az eredetijét? 😊

Nekem a Maesty volt az elsõ komolyabb játékom...régi szép idõk..
Csak kicsit egyszerû lekezelni: kell 4 ranger, 4 pala, azt kész, ezek ált soha nem halnak meg...de nem árt, ha van 4 rogue (mer ugye a méreg az jó), és a szokásos épületek (blacksmith, marketplace, guard house level 2)...aztán elõ a pop-corn, és lehet nézni, hogy küzdenek apró, ámde annál keményebb hõseink...😛

én kb. 2 éve kipróbáltam 1x a neten, valami svéd ellen. Addigra már nem volt népes a gamespy-n a Majesty szoba...
Szóval úgy elvert a muksó, hogy az csak na! <#circling>

akkoriban nem volt 2 gepem, most meg hoyg van , nincs kivel. szal en nem multiztam eddig, vicces lehet pedig.

Játszottátok multiban is?

Hát, igen. Egyszerre hogy kardozós-varázslós-ölõs-szörnyes, és igen vicces. Szerintem akkoriban igen jónak sikerült az AI.
Mindíg jókat röhögtem, mikor a tolvaj megijed egy szuttyadt medvétõl <#vigyor2>
No meg a palla addig küzd -a marha- amíg bele nem hal <#vigyor4>

Szóval alapmû, az biztos!

[HUN]PAStheLoD
hehe nekem itt figyel a kieg CD is meg valahol az alap gém is .. nagyon odacsap a gém még akár ma is .. csak tudni kell élvezni 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nem artana elolvasni a topikot ...

ja utánnanéztem, emlékszem még anno amikor kijött mondták ismerõsök h ilyen meg olyan jó, de én balga akkoriban nem flasheltem rá.. meg jelent meg késõbb vmi kiegészítõje is, amit nem is lehetett bolti forgalomban kapni.

ez egy regi jatek. 98 as asszem. grafika a kor szinvonalanak megfelelo.mai szemmel nezve ( mai monitorokon) a jatekter eleg kicsi, es sajnos nincs lasito algoritmus benne, igy nagyon gyorsan scrolloz ha egerrel mozgatod a jatekteret. (p4es szintu gepen, p3 assal mar nem zavaro a gyors scroll. billentyuvel meg elfogadhato sebessegu).
itt talalsz par kepet a jatekbol majesty hivatalos oldala

egy boltba se lehet kapni? de miért?

rendesen-->h jó sokat, stb.

tomo nem akartalak idegesíteni, ne haragudj ha hanyagul fejeztem ki magamat, csak érdeklõdöm hogy milyen is ez a game, köszönöm az infókat, még annyit mondjál el kérlek, hogy milyen a grafika, és hogy milyen a hangulat(bár látom h azt már kifejtetted hogy egyedi)

valaki jatszotta rendesen? --- mire kerdezel ezzel? nem ertem.

ez egy specko jatek. a figurakat a mesterseges intelligencia iranyitja. te csak epuleteket epithetsz, ahol elkolthetik apenzuket. meg verdijat tuzhetsz ki szornyek es epuletek fejere/lerombolasara. ha eleg csabito az ajanlatod a hosok mennek es megolik / szetverik.

ilyen jatek nincs meg 1 a foldon.

nyomta, tolta, érted játszott vele?

ez rts? vagy heroes/disciples klón?

mit ertesz azon , hogy "nyomta rendesen"?
lehet oregszem, de en ezt nem ertem.

amugy, jo jatek. keszitik a masodik reszet.

ez jó játék volt?
vki nyomta vele rendesen?

egyetlen problemam a jatekkal, hogy tul gyorsan scrolloz a terkep, es nem tom lelassitani. 😞 tul eros neki a 2000es barton ugy tunik

http://www.osloskop.net/r/6969.html
itt talalhattok ednokey/eMule gyorslinkeket a gold edition cd imageehez. angol verzio a jatek, ne ijesszen meg a lengyel oldal.

BÚJJÉK!

Hmuda
Hja, lehet megpróbálom uninstallálni (elvileg a vezérlõpulton megtehetõ), de elõbb utánanézek, hogy nem jár-e valami mellékhatással.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Hat legkozelebb majd nem teszed fel az SP2-t.
En ugyan nem teszem fel annyit nem er az egesz, hogy egy mindennel unkompatibilis frissitest feltegyek es varjak a javitasokra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hmuda
Sajna ez se jött be. Próbáltam mind CsM parancssorral és anélkül, de mindkétszer ugyanezek a hibák jöttek ki. Kezdek arra gyanakodni, hogy ez a hülye SP2 tiltja le, mert megváltoztatja a zenefile-ok méreteit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
Probald talan csokkentett modban kicsomagolni a fajlokat.Hatha.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hmuda
A parancssor egyértelmûen mûködik, de az nem teljesértékû DOS mint ami a Win98 és azelõtt volt.

Hmuda
Kösz a segitséget, de még mindig ugyanaz. Bár már jobban megnéztem és két hibaüzenet van(eddig XP-re gyanakodtam, de msotmár nemannyira):

"Az alakalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000005). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson bla bla".

Ez van kétszer, aztán meg ez:

"./voices.cam(filenév csak hosszú).mp3 has changed size during wav->mp3->wav."

Hm, lehet hogy az SP2 valami hülye védelmi baromsága tiltotta le, hogy kicsomagolja a zenéket?

[Jakuza]
Nalad akkor valami mas gebaszt van.
Mi az hogy nem enged DOS ablakot az XP ?
Siman mukodnie kell annak minden XP alatt, hiszen egy CMD hivast csinal olyankor az XP.
A cmd parancs a futtatasban egyaltalan mukodik ?

[Jakuza]
Nos, nalam siman mukodik a dolog.
A setup.batban mindossze ennyi van:
@echo off
cd data
sound.bat

Szal belep a data konyvtarba es ott lefutattja a sound.bat filet.
Ami tratalmazza ezt a batch parancsot:
@echo off
mp3unpack.exe
inject.exe voices.cam soundfx.cam

Lehet megserult nalad vagy az mp3unpack exe, vagy az inject.exe
Felteszem neked oket, hatha ugy mukodik.
Majesty RIP SND files

Hmuda
Nagyon egyszerû. Leszedtem a RIP-et, kicsomagoltam, indítanám a setup.bat-ot, hogy kiszedje a tömörített hang és egyéb fileokat mint az a rip-eknél szokás, de mivel ennek DOS parancssorban kellene lefutnia, XP-ben ezt nem engedélyezi.

[Jakuza]
Na mindjart megnezem, hogy miert nem indul el neked.

Hmuda
Annyit nem ér az egész hogy szórakozzak a postai-banki-akármilyen pénzküldéssel és utazni se nagyon akarok érte. Úgyis lefoglal az SWG, ezt csak extra idõtöltésnek akartam. Majd max a következúõ windows fajtába talán visszajön a dos mint használható valami.

akkor rendelj tõlem 1 másolatot 😄 én nem Mléxem semmi Dos-os cuccolásra...

Hmuda
Nem a játékkal van gondom, az elindul, a setup.bat nem indul ha elolvasod, ami kicsomagolná a maradékot. És én még 2000 forintot se áldozok rá, mert van másra is költenivalóm épp elég.

mivan? Majesty win-es alkalmazás.
Régi játékkal meg mit ripplesz? max. 2000 pénzért odaadják...

Hmuda
Nincs ötlete valakinek? A síma parancssorban nem engedi futtatni a setup.bat-ot, dosbox-ban meg azért nem mert win-es alkalmazás és DOS alatt nem futtatható. :-(((

Oldal 1 / 3Következő →