HL vs UT

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
na erre a tpicra meg hogy bukkantál rá XD

több mint hat év után érdekes 😊

deestroy
Ez egy nagy baromság!!! Minek hasonlítgatjátok a Half- Life- t az UT- vel??? Két külön kategoria. Ha meg multi, akkor COD4 a király!!!

vazze olyan ertelmetlen az egesz topic!
egyaltalan nem ertelmes, miért???
Mert az Ut egy hardcore halozatos game amiben egy raksitol meg nincs kampec a hl meg egy "real" stilusu cucc amiben egy nyil megteszi a hatasat 😛

l3alF1aKe
Hát ja-)
elég kicsi...sokan vagyunk itt Keszin azt ugye tudod?-))

That\'s All Folk\'s

Balfék Te is Dkeszin laksz? Mik derünek ki. Kicsi a világ.

l3alF1aKe
Nézd...ugy is felesleges ezen vitatkozni, én csak a saját mondandómat tisztáztam.. vagy legalábbis megpróbálkoztam azzal.
Lenne mit írnom, de nem írok rá semmit, mert nem látom a 67 es hozzászólást.-)

That\'s All Folk\'s

Rincewind
Nehogy visszaírj! Már bánom, hogy beírtam! Tudod mit? Nem írtam semmit! A 67-es hozzászólás nincs ott!!! Komcsira igazad van mindenben!!! Nem akarok vitát...
Peace
Rincewind
Egyet azért muszály megemlítenem:

Nem tudom, hogy milyen város Dunakeszi, de én még soha nem láttam olyan embert, aki csak azért játszott volna egy játékkal, mert más is azzal játszik! Ezt nemcsak a CS-re mondom, hanem általánosan! És ez szintén tapasztalat!
Az meg, hogy ''elvileg'' a játékosok több mint 60%-a CSzik, azért jelent valamit, nem? Mert feltételezem, ha a Quake olyan jó lenne, akkor azzal játszanának sokan. Nem? Vagy tévedek?
Na ennyi...
Rincewind
ok
l3alF1aKe
namost ... te valószínűleg szeretet ből játszol CS t. Nekem sincs semmi bajom a CS vel, hiszen én is játszok vele, ugyhogy nem erről van szó. Itt másokról, akiket én is ismerek, beszéltem velük, azokról. És nem hiszem hogy csak itt lennének ilyen tipusú emberek. Ugy érzem mondandód ellenére sugárzik belőled a felsőbbrendűségi tudat, ezért írom ezt, nem pedig viszályszítás gyanánt. ~egy afféle ''de csak azért is az UT a legjobb'' beszólás volt~ : ez nem igaz! ...én csakis tapasztalatok alapján írok, nem megérzés, vagy kisebbségi érzés miatt. Mint már fentetbb leírtam, inkább a 3 dik elem dominál a felsoroltak közül, mert ezt mutatja a tapasztalatom. Ettől ez még lehet hamis is természetesen. Lehet hogy Dunakszi ilyen kivételes város-).
~Ettől még az UT nem lett rosszab! Csak van nála jobb játék is, ennyi...~ Na ez meg most micsoda?...nem jobb játék valami azért mert esetleg többen játszák. Ez zavar a mondandódban leginkább, ha ez nem hangzik el, talán nem is írok semmit.
~Nem értem miért fáj az néhány embernek, hogy a CS ennyire népszerű~ : nem fáj, s mint már mondottam volt, én is nyomatom ezt a jó kis gamet, -igaz nem főműsoridőben, mert akkor UT zok, s mostmár CS helyett is egyre többet wolfozok, mert az is bejön- hanem csak ugy piano ban amikor kedvem, időm van hozzá. Nem akartam megsérteni senkit, visszafiogott az írásmódom, nem is adott rá okot senki, hogy markánsabban fogalmazzak, nem is szeretnék visszhangot a dolognak. Ennyi. . . . . . . . . Béke

That\'s All Folk\'s

Quake deathmatch BEST.
UT deathmatch COOL.
Q3 Arena deathmatch RULEZ.
CS TeamPlay FOREVER!
D3t0nat0r

Rincewind
Ahha!
Ok!
D3t0nat0r
"De hát mivel HL-t már szinte senki nem játszik, ezeknek a szervereknek közel a 99%-a CS! Ez tök tuti "

Ez egyáltalán nem igaz. Megdöbbennél, ha látnál külföldi statokat. Ez csak Magyarországon van, hogy ha Hl akkor CS. Külföldön rengetegen játszanak sima deathmatchet/teamplayt, de mégtöbbet tfc-znek. Pontos adatot most nem tudok, de most tavasszal nem volt óriási különbség a TFC és CS servrek között...

Rincewind
Ok! Teljesen igazad van!

Peace
Rince:
Többé-kevésbé egyet értek veled.
OK! Ha a dobozos CS-t nézzük, akkor hasonlítsuk össze az OFP, Deltaforce és a hasonló taktikai shooterekkel. (Ha már valaki mindenkáron hasonlítgatni akar.)
Az pedig kicsit erős, hogy az UT az utsó lenne. Ezt legfeljebb az id és néhány elvakult quaker szeretné.
A téma részemről is lezárva!

Peace

Gabo

Rincewind

Top Game Servers By Players

Half Life - 12936 servers, 26214 players

Quake 3: Arena - 2816 servers, 2241 players

Unreal Tournament - 2601 servers, 1456 players

Hát ja! Úgy néz ki a Gamespy is azt mondja, hogy a HL a király! De hát mivel HL-t már szinte senki nem játszik, ezeknek a szervereknek közel a 99%-a CS! Ez tök tuti

>>>Gabo

A retail dobozos változat óta a CS már nemcsak egy mod, hanem önálló külön játék! Tehát összehasonlítható az UT-vel!

Egyébként tényleg nem értem mi rossz van abban, ha a CS ennyire sikeres? Megérdemli, mert a legjobb csapatjáték, ami létezik! Én is írhatnám, hogy ''haha az UT majd mindenhol az utolsó'', de nem írom, mert nincs semmi bajom az UT-vel, attól, hogy másik játékkal játszom még lehet az is jó! Azt se írom, hogy az UT szar, mert nem az! Azt seértem miért rossz,hogy az UT az utolsó? Ettől ti még ugyanolyan jókat nyomultok vele nem?
Szóval szerintem Peace és hagyjuk ezt a topicot...
Balfék:
Ha ilyen statok érdekelnek, nézz el ide:
www.gamespy.com/stats

Általában az UT és a Q3:A osztozik a második helyen a napszaktól függően. Azért ez sem rossz, ahhoz képest, hogy sokan már a megjelenése előtt temették az UT-t.
Mellesleg ezeket a statokat elnézve nem értem még mindig, hogy az EQ-n miért nem hivatalos játék az UT is? (Költői kérdés volt, nem kérek választ!)

UT király! CS nekem (nagyon) nem jön be.
De nem igazán lehet őket összehasonlítgatni. Leginkább az lenne a helyes, ha a SF-fel, TO-val vagy az Inf-fel esetleg valami más real moddal hasonlítanánk össze a CS-t.

Rincewind

Látod? Még a smilei-k közt is tombol a CS láz! 😄
Rincewind
Ott van a cikkben! Amerika legnagyobb játékmagazinja csinált statisztikát.

Counter Strike-ot pedig az játszik, aki szereti! Magamból kiindulva még sose játszottam egy játékkal, se csak azért, mert a haveromnak tetszett! Tudod, ha nem szeretem a tökfőzeléket, akkor anyukám kedvéért se fogom megenni, hiába mondja, hogy milyen finom! Szóval szerintem ez már inkább csak egy afféle ''de csak azért is az UT a legjobb'' beszólás volt! Nem értem miért fáj az néhány embernek, hogy a CS ennyire népszerű! Ettől még az UT nem lett rosszab! Csak van nála jobb játék is, ennyi...
l3alF1aKe
3 féle ember játszik CS t....
1.)aki szereti
2.)aki néha elökörködik vele
3.)akinek a haverjai is azzal játszanak, és más eszébe sem jut, csak hogy a haverjaival azonos hullámhosszon legyen.
és a 3dik típus miatt tart ott a CS ahol...
ennyit erről..
UT forever..
A másik meg...nemtom honnan van erz a stat...de UT magasan veri mindenhol q3 at...szal ez sem reális..valahogy..legalábbis az eddigi statok ezt mutatták. És a szervereken is azzal találkozok.-)
q3 an nem sok teli szerver van...UT ben nem sok üres szerver van (persze nem magyarokra gondoltam) -(

That\'s All Folk\'s

D3t0nat0r
"Jöjjön már valami ami végre lecseréli ezt az öreg Kántört😞
Nem mondom hogy rossz játék sőt egyenesen király de már egy kicsit kezd unalmassá válni.."

Jön! nemsokára, pár hónapon belül itt lesz a Counter-Strike:Condition zero, és Gooseman a Valveval már 1000el dolgozik a Counter-Strike 2őn!

Hat jo a CS de ennyire azert nem😞

Rincewind
GAMEKAPOCS MAGAZIN:

Counter-Strike rulez!
2001. október 7, Vasárnap - Retee
Az egyik legnagyobb amerikai játéklap felmérést készített arról, hogy melyik a legnépszerűbb FPS a játékosok körében. Ez azért is volt érdekes, mivel ezeknél a game-eknél nem lehet az eladási lista alapján felállítani sorrendet, hisz vannak olyan mod-ok, amelyeket mindenki egyszerűen letölt a netről. Nos, íme a végeredmény:
1. Half-Life/Counter-strike - 61%
2. Quake I/II/III - 22%
3. Unreal/UT - 12%
4. Tribes I/II - 5%

A szavazók száma körübelül 7000 fő volt.
Bár némi eltérés lehet, a lényegét tekintve nincs változás, kis hazánkban is dúl a CS mánia, amely egy idő óta átvette a verhetetlennek hitt Quake trónját is. Hogy mit hoz a jövő? Majd kiderül, de egy biztos, csak a neve miatt már egy játék sem fogja átvenni tőle a vezetést, ahhoz nagyon-nagyot kell alkotni... 😊

Eddig is értelmetlen volt ez a topic, de ezek után ez már nem kérdéses
Lazarus
Jöjjön már valami ami végre lecseréli ezt az öreg Kántört😞
NEm mondom hogy rossz játék sőt egyenesen király de már egy kicsit kezd unalmassá válni..
1 et ertek😊

l3alF1aKe
Unreal Tournament és Counter Strike..nálam ez a helyes sorrend-)

That\'s All Folk\'s

Rincewind
😊)
Rincewind
Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike Counter Strike
UT a legjobb 😊

Oldal 1 / 2Következő →