Ne lopj!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Nekem eredeti az alaplapi driver cd, a vga driver cd...ennyi!!!

Bazinga!

ollie
hát én utálom a lefordított játékokat, mert nincs hozzájuk support, nem tudsz patchelni, összességében csak baj van velük. akkor már inkább megtanulok jól angolul (izé, már megtanultam...)

ollie
nekem eredeti winxp home-om van, én vettem

SoDI---
minden winfosra van

Ez csak egy dolog. Tanulmányaim során belém verték a mélyebb linux ismeretet, de mégis utálom.
Nekem az otthoni gép az legyen olyan, hogy bekapcsolom és megy, a legtöbb eszközt berakom, és megy, és a driver se legyen bonyolultabb, mint egy kattintás egy exe-re.

Otthon nem akarok rendszergazdáskodni, azt máshol csinálom, viszont pénzért 😊 Otthon a gép szórakozást szolgáljon, mégis legyen sokoldalú és stabil.
Ebben tökéletes a WinXP.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Itt a lényeg!
Ha annyi lenne a magyar nyelvû játék, mint a francia (õk a legutolsó akciójátékot is leszinkronizálják) akkor majd sokkal nagyobb lesz a kereslet irántuk.
Én egy angol nyelvû játékért nem fogok ugyanannyit kiadni, mint egy francia egy francia nyelvûért!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CSOCSO
nekem meg eredeti TDK lemezeim ami tele van warez cucokkal😊))) amugy ha lopnám meg összecsalnám a manit pofátlanul.. akkor megvenném az eredeti cuccokat.. de mivel pofátlanul román helyzetben vagy a magyar.. így marad a warez...4 tagú család naponta megeszik majdnem 1 kilo kenyeret és megiszik 1 liter tejet.. ez csak reggeli!!!..és egy hónapra majdnem 15 ezr ft.. és még nem szartál..fázol..nem tvztél.. semmit nem csináltád.. de a fizetésed 10ede már elment reggelire..pppff
cSuwwi
ez nagyon úgy hangzik mintha csak 2-3db original winXP cd lenne az egész világon. (Én ismerek valakit, akinek az ismerõsének az apjának a nõvérének a húga látott egy...)

shit happens

shaba23
én ismerek valakit, aki látott eccer egy origi winXP-t!!!
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GregSB
Szal!

cSuwwi
Nekem van féligeredeti cuccosom is: eredeti dobozban a másolt cd 😉

shit happens

Pyx
Nekem wan eredeti win98, meg van office97em is 😛

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Mike
Egyébként nem értem, hogy miért baj az Adobe-nak az, ha a termékeiken növök fel, és amikor vhová elmegyek dolgozni, akkor azt a programot akarom használni, mert azt ismerem, azt szeretem. Ehelyett válasszam az ingyenes terméket. De akkor mikor fogok késztetést érezni az õ termékükre? soha

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
bizony így van
de nem simételgetem magam
amit az Adobe-ra írtam, igaz másra is

ha nincs kalózkodás, nincs Windows, mindenki Linusxot használ, illetve Linuxos programokat

a szoftver kartell meg megsütheti a BSA-ját

Mike
így van.
életben ne hszanálj Adobe terméket, csak ha majd meg tudod vizetni? Ja hogy nem ismered, és nem is akarod használni?
Istenkém!
Hogy van helyette ugyanolyan jó, de ingyenes, és Te ebben otthon vagy? Istenkém!

csak tudnám az Adobe-nak mi a jó ebben

[HUN]PAStheLoD
Én és az eredeti játékok.. .amikor még kicsi voltam (na jó ez hülyén hangzik mivel én mindig is nagyobb voltam mint a többiek de hát voltam azért én is kicsi 😛P) szal amikor "fiatalabb" voltam és volt egy 486-osunk (ja családi csodagép 😊) akkor kaptam 10 K HUF -ért egy ilyen MEGA PACK -et (csomó játék... asszem 51 db.. sok sok CD-n) és ez a sok cd benne volt egy szép cd-tartó táskába (egy pár nem is fért bele rendesen de azért beletuszkoltam) majd tel múlt az idõ és mivel az összes játék angol nyelvû volt (amit nem is lehetne forgalmazni magyar leírás nélkül) ill. nem csak hogy angol volt német is ill. sok régi és szar game (nem ment fel win98-ra ... nem volt jó neki a videjókártyám...) de a lényeg hogy azért 1-2 játékkal elszórakoztam(tunk) (split screen rulla 😊) de most akárhogy is keresem nem lelem eme 51 játékot és mért? Hát azért mert ellopták! vagy eccerûen elveszett stb.. szal oda az összes eredeti játkom 😞(( és azóta én úgy gondolom hogy "igen, szemét módon ''megszerzem'' majd jáccok vele és ha elveszik elveszi majd mexerzem megint.. 200Ft egy CD nagy ügy..."

igen nem éppen egy perfekt modellje az ideális gazdaságnak de ez van ... és hogy ne csak az én saram legyen az illegális szoftverek õrjítõen magas penetrációja :
elõszöris magyarul kéne eladásra kínálni vagy ha ez nem megy megfelelõ kézikönyvet adjanak (szerencsére igen sok game már kapható magyarul beszélõ üzemmódban is.. )
a magyarosítás letölthetõsége nem igazán számít mert ha veszek egy könyvet akkor azt egybõl olvasom kifizetés után és nem kell kajtatni a magyarosítás után .még jó 😛
és a support ami mo-n inkább üreshalmaz mint hogy nem elérhetõ meg nincs...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

GregSB

FtranX
Nekem van 2 db eredeti OEM Win95-öm, könyvvel, hologrammal mindennel!! 😄DDDD

tomsolo
OPENOFFICE,BLENDER3D,POSER 3 WEB EDITION, VIRTUADUB, SOLDAT, IRFANVIEW, COREL LINUX, ACROBAT READER na ezek mind megvannak originálba!!!!! 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RelakS
Nekem van legálban aszongya Unreal, Freespace2, Stonekeep, Die Hard Trilogy, Abe's Odüssey, valami flipper is asszem (eddig az újságmellékletek), AvP1 gold, StarTrek Voyager: Elite Force, Half-Life: Generations

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Jó lenne az a linux, ha lennének hozzá programok, de szinte minden winfosra van.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
háhá még jó hogy a ne lopj topicba írtad, hogy nem adtad vissza 😊)

SoDI---
Pl. X-Files - The Game.

SoDI---
Ebbõl is látszik, hogy a Windows szar! Linux rulez forever!

Én használni akarom a gépet, nem szevedni vele 😊

cSuwwi
Nekem sincs sok, van egy eredeti Gta 3-mam, meg egy Half-Life Generation Pack-om (Hl,Op Force, CS, Blue Shift) originalba.

shit happens

GregSB
StarCraft Battle Chest, Fallout, Half Life.

Loál János
Otthon van valami izém, ami eredeti. Kölcsönkaptam, és nem adtam vissza.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ollie
hát rohadt sok idõbe telne mindet leírnom, mert csak eredeti van, és abból is legalább 50-60... (de lehet hogy keveset írtam)

Calver
mé' ne?

"The trees move. Do you not see it?"

BaLeeX
Nem HL2, sima HL! 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Egy darab se, mégsincs pénzem nagyon gépet fejleszteni.

Gamestar gönc ingyenes játékait leszámítva. Ja, de van egy HL2 eredeti cd key-em csak a játék doboza nincs nálam, azt eredetibe vettük felesbe.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Evil
van egy csomo amit ujsaghoz adtak, azonkivul:
uder a killing moon, fx fighter ,novastorm ,diablo2 ketszer is ,+lod ,

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

KRi2
Kinek, Milyen origi ,dobozos drágasága csücsül a polcon?

For me ,nekem Warcraft2deluxe ,Motoracer2 ,Forsaken //

lll l ll lllll l lll ll

GregSB

Lacee
na ezt hogy találtad meg? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ThePartyFace
Ez meg regebbi es aktualitast elvez😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Oldal 1 / 2Következő →