Planetscape Torment

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és a szidkozódás közepette lefelejtettem a "rohadt f*sz" nevét:Mar-ról van szó...

Na,ha már igy felhoztátok ezt a topick-ot akkor lenne is egy kérdésem.nem tudom emlékszik-e valaki még arra a quest-re amikor 1 Mar nevű rohadék degenerált,bu...na jó nem folytatom.Szóval ez a MAr a kezünkbe nyom 1 ládát mondván,hogy vigyem el valami elég idétlen nevű kereskedőhöz.Az meg a láda láttán kirohan a házból,és elzavar 1 másikhoz.Na ez a másik meg megmondja nekem hogy most aztán jól ráb***tam mert a láda átkozott és ha nem adom le valami muksának akkor sz*p*k.De mond 1 nevet aki segíthet.Ehhez is elkolbászolok,és természetesen ő se tud segíteni,de tud 1 másik surmót aki tud segíteni(Arrrgh!).Na ez most már valóban tud segíteni,mert begszabadít a ládátol,de a questet nem húzza le😞((
Aztán rájöttem,hogy azért nem,mert azt a rohadt f*szt még meg kell keresnem,és elbeszélgetnem vele...
A gond csak az hogy nem találom sehol!Szóval ha valaki tudja akkorsegítsen már mert már qrvára elegem van ebből a quest-ből és addig nem szeretnék továbbmenni,amíg ez nincs meg...
Szóval aki segít annak örök hála.))

liquid
Torment az, nem Tourment.. :-) (ha már felhoztátok)
PyRex
Ehhehe, ez volt a legregebbi elerheto tema asszem, hat gondoltam, irok bele 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |