18
Mobil telefon okosságot
  • kiraly joci
    sziasztok nekem sgh g600-asom van es nem tudom,hogy lehet javat ra tenni ug,hogy mukodjon is a wap peddig restartolja a telot ha valaki tudna sagiteni az naon jo lenne [email protected]
  • csupor
    sziasztok! az lenne a kérdésem h SAMSUNG U600 csak MP4 és 3GP formátumot játszik le videók közül? vagy esetleg lenne más fájltípus is? a telóhoz tartozik egy cd, azt feldobtam, konvertáltam is vele AVI-t át MP4-be és 3GP-be is, de azt írja ki a teló h nem támogatott média... nem értem mi lehet a gond :S

vmi okosságot mondjatok lécci

peace
  • w77d
    sziasztok! Lg f2400 telefonkönyvéből hogy tudom a neveket átvinni egy Samsung G800-ba, úgy hogy az LG-hez nincs adatkábelem, és nem tudom egyik sim kártyáját a másikba betenni, mert különböző szolgáltató és nincs függetlenítve??
  • Lacboy82
    Szasztok!

Nem tud esetleg valaki olyan szoftvert Motorola L7-re amivel a memóriakártyán lévő zenéket is fel lehet használni csengőhangként???
    Mert a gyári független szoftver ezt nem tudja, csak a telefon memóriában lévő zenét hajlandó csengőhangként használni, ez a memória meg elég gyér méretre!
    Előre is köszi a segítséget!
    Üdv.:Lac
  • Dark Angel 666
    A haverom kb 1 éve a billyenytűzárát kóddal is levédte , szóval egy kódot kell beirjon hogy fel tudja oldani.
    Az a helyzet hogy elfelejtette a kódot ...
    Valamilyen kódgenerátor érdekelne ami generálna egy kioldó kódot.
    A mobil egy Nokia 6230.
    NAgyon fontos lenne
  • zola2000
    Hát nem tudom, ne tőlem kérdezd XD
  • Komtyi
    Helo Tudan nekm vki abban segíteni h van egy vodás simkártyám még régről most és ha berakom telefonba azt írja h a sim nem regisztrált a hálózaton.Újra lehet még valahogy éleszteni ezt kártyát?
  • domlaci
    kössz
  • RÓÓÓbi
    nem lehet.ennyi
  • domlaci
    Hello én meg szeretném tudni hogy a Nokia 3220-st lehet e bőviteni és meddig és utána irjátok le az árat vagy hogy milyen való bele előre is köszönöm
  • Ron Ragm
    Ja.
  • vizes
    Legalább van neki.
  • KeKKSZike
    Látom sok a szabadidőd!
  • Garrett
    hehe
  • Maul
    Utolsó topicba beleírni rulz!