ketezer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem igaz...!! enyim a kétezredik és kész!!
volt olyan veszekedés hogy nem az 1999-2000 a milleneum vagy milenium.. hanem a 2000-2001 de ez hülyeség!!
azt magyarázták van két zsák egyikben 2000 a másikban is ( amugy már most nemtudom mit aakrok ezel mondani) és csak akor nyitjuk ki az uj zsákot ha nyulunk a 2001 nél tehát elvileg a 2000-2001 az iazi milleneum tehát a milleneum most jön ez sezrintem hülyeég.. mert az üneeljük hogy jön a 2000. év szal nemtom mit pattogtak.....
jah sniper kizárva Dikkma!!!
volt olyan veszekedés hogy nem az 1999-2000 a milleneum vagy milenium.. hanem a 2000-2001 de ez hülyeség!!
azt magyarázták van két zsák egyikben 2000 a másikban is ( amugy már most nemtudom mit aakrok ezel mondani) és csak akor nyitjuk ki az uj zsákot ha nyulunk a 2001 nél tehát elvileg a 2000-2001 az iazi milleneum tehát a milleneum most jön ez sezrintem hülyeég.. mert az üneeljük hogy jön a 2000. év szal nemtom mit pattogtak.....
jah sniper kizárva Dikkma!!!
légyszives adj kodot ehhez a hülye CS hez hogy tudjak neten gamezni amugy ne lenne fer mivel én még mondhatni el sem kezdtem a CS zést!! játszottam vele vagy 6 szor lanba és kész.. 1 szer a saját egeremmel ami full más mivel trackball..szal.....
😊) nekikezdtünk, és ez lett. amúgy ha úgy számoljuk, akkor a 2001 a 2000. hozzászólás. szóval 😊))))))))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
jesszus szegény Efreet már mióta itten szenved és nem sikerült neki😊))))))))))) bazzeg de köcsög vagyok😊 hehe bocs😊 hihiihi én lettem a 2000 edik😊 nah midnegy
most nézem... véletlenül a pörgősből 2 jutott... pedig próbáltam... de a sorrend legalább szimmetrikus 😊
de ez tök spontán jött csak láttam kint hogy kétezer a neve és láttam hogy 4 van hátra.. hát gondoltam teli nyomom itten😊) amugy az sem tudom mirő szol ez a topic
pl. no újraegyesülés, rendszerváltások szu megszűnése, majd elrendezzük őket a 2000 no.2 topicban =)
Itt már mindenféle olyan dolog van, amik élénken élnek emlékezetünkben. Majd csak rájövök, mik is ezek 😄
ezerrel. délelőttönként is szokott. de most... a Szent Cél érdekében
éééééééééééééén leszek a 2000. én indítottam újra ezt a lavinát 😊
nem. segítettek ők is, és mindenki aki legalább 1X hozzászólt a topichoz.

2000