ketezer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van balkezes bolt... haverral voltunk már. ő ideggörcsöt kapott, mert 1 átlag konzervnyitóval nem boldogult, én meg szomorkodtam, hogy marha drága minden. (szerencsére edzettem a jobboldali kezemet is, így nem vagyok annyira elveszett 😊 )
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
a szemet!
nyitok egy balkezesek boltjat, nagy biz lenne benne
nyitok egy balkezesek boltjat, nagy biz lenne benne
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
az még a kisebbik gond... de rossz oldalon van a perforáció rajta 😉
jah... ráadásul kevert balkezes, mert jónéhány dolgot jobbkézzel csinálok, sokmindent felváltva-keverve... fun tud lenni, de néha nagyon rosszul van felépítve a világ. 

a balkezeseknek másképp működik az agyuk, sokkal jobban rááll a szimmetria, 3d, meg ilyenek vizualizálására. pl: az átlag emberiség 2-3%a balkezes, a nagynevű építészeknek majdnem 30%a. másképp látunk egy csomó dolgot, a logikai, 3d, meg fejbenmodellezős dolgok sokkal jobban mennek a jobbkezeseknél, viszont a világot nem nekünk építették...
jaja... anno volt html író verseny notepadban...
a viccesebb a quake1pálya író verseny volt notepad-al, ami kellemes eredményeket hozott, volt köztük egész király pálya is. (csak egy balkezes, térérzékes agy kell hozzá, és hogy 3-4ezer koordinátát fejbentarts 😊 )
a viccesebb a quake1pálya író verseny volt notepad-al, ami kellemes eredményeket hozott, volt köztük egész király pálya is. (csak egy balkezes, térérzékes agy kell hozzá, és hogy 3-4ezer koordinátát fejbentarts 😊 )
persze az igazi koderek notpadet hasznalnak 😊 ezt egyket ismerosom buszken mondogatja 😊
mivagyoken koder? 😊 neked van honapod nem nekem 😊 amugy dreamweawer ben tudok csinalni 😊 

nincs hozza alt text, a sourcet meg emitt nem fogom nezegetni 😊 ha meg van egyszerubb modszer ra akor azt nem ismerem 😊
lehetett volna az is... de ha megnézed a kép infoját, meglátod honnan linkeltem 😊
Tanulással töltve, de vizsgák akkor nem lesznek, csak munka.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
😄 hamiskártyás? nehéz lenne amikor a teljes pakli ki van osztva... tarokk rullllllllll 😊
hógolyó isten, azóta 3 helyről kaptam 😊 nagyon beindult a dolog
hógolyó isten, azóta 3 helyről kaptam 😊 nagyon beindult a dolog
hamiskartyas vagy! tudjak a tobbiek? 😊 es azt a hogolyot az arcomba nem felejtem!
log entry: rohadtul nincs kedvem semmihez. ráadásul suliba is kellene menni... mindegy, majd estefele megyek kártyázni, az jó lesz.
áááááááááááááááá lemaradtam a gyaloggaloppidézgetésrőőőőll 😞((((
(egyik kedvenc rész (persze fejből))
Fegyverek könyve második fejezet 9től 21ig.
S a magasba emelé Szent Atilla a kézigránátot, és mondá: "Ó Uram, add áldásodat a Te kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben." És elégedett vala az Úr, és ők lakmározának bárányt és lajhárt és málét és sós ringlit babbal és orángutánt és zsenge gyökereket és gyönge szekereket. És szólt az Úr mondván: "Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlál el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj tehát ezért, sem pediglen kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend."
Ámen.
Book of Armaments, Chapter Two, Verses Nine to Twenty-One.
And Saint Atilla raised the hand grenade up on high, saying, "Oh, Lord, bless this thy hand grenade that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits, in thy mercy." And the Lord did grin, and people did feast upon the lambs, and sloths, and carp, and anchovies, and orangutans, and breakfast cereals, and fruit bats, and large ... And the Lord spake, saying, "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three, no more, no less. Three shall be the number thou shalt count, and the number of the counting shalt be three. Four shalt thou not count, nor either count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once the number three, being the third number, be reached, then lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thou foe, who being naughty in my sight, shall snuff it."
Amen.
(egyik kedvenc rész (persze fejből))
Fegyverek könyve második fejezet 9től 21ig.
S a magasba emelé Szent Atilla a kézigránátot, és mondá: "Ó Uram, add áldásodat a Te kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben." És elégedett vala az Úr, és ők lakmározának bárányt és lajhárt és málét és sós ringlit babbal és orángutánt és zsenge gyökereket és gyönge szekereket. És szólt az Úr mondván: "Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlál el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj tehát ezért, sem pediglen kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend."
Ámen.
Book of Armaments, Chapter Two, Verses Nine to Twenty-One.
And Saint Atilla raised the hand grenade up on high, saying, "Oh, Lord, bless this thy hand grenade that with it thou mayest blow thy enemies to tiny bits, in thy mercy." And the Lord did grin, and people did feast upon the lambs, and sloths, and carp, and anchovies, and orangutans, and breakfast cereals, and fruit bats, and large ... And the Lord spake, saying, "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three, no more, no less. Three shall be the number thou shalt count, and the number of the counting shalt be three. Four shalt thou not count, nor either count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once the number three, being the third number, be reached, then lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thou foe, who being naughty in my sight, shall snuff it."
Amen.
Hideg, na az van kinn, net, meg hogolyo nincs.
Egyebkent kezdek aggodni magam miatt, ha napi 3 orat nem netezem mar nem erzem magam yol.
Jee, beszolt a mama, hogy ora lesz! Puszi mindenkinek 😊 bye estig 😊
Egyebkent kezdek aggodni magam miatt, ha napi 3 orat nem netezem mar nem erzem magam yol.
Jee, beszolt a mama, hogy ora lesz! Puszi mindenkinek 😊 bye estig 😊
Geptanra kellett volna mennem, de nem hoztam magammal a Salvatore konyvemet, a franc fog vegigulni 3 orat olvasmany nelkul. Mult oran is elolvastam a Sportot (nemzeti ugye) meg a fel konyvemet de most nincs semmi. Inkabb net. Nem? 😊
Most úgyis megyek melózni.
Tényleg!
Minek köszönhetjük a benézést?
Tényleg!
Minek köszönhetjük a benézést?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
O" (ez egy o: betu elforgatva oramutato jarasaval ellentetesen, es nagy)
Hova is alljak at? 😊
Ez egy Pentium 133, 32 mega rammal, angol billel, sztem ne irkaljatok olyan gyorsan, a net eleg gyors szal nem tudom olyan lassan nezegetni a forumot hogy birja a gep 😊
Hova is alljak at? 😊
Ez egy Pentium 133, 32 mega rammal, angol billel, sztem ne irkaljatok olyan gyorsan, a net eleg gyors szal nem tudom olyan lassan nezegetni a forumot hogy birja a gep 😊