30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
-
#30275 Köszi utólag is. Mi van sg mobil klienssel? Te hátha tudsz valamit. -
#30274 Köszönöm szépen. -
#30273 Sok boldogságot!
És visszamenőleg VinylToynak is, múlt héten volt, de valahogy kimaradt... -
#30272 Akkor még jó, hogy segítettünk :)
Nem lesz baja azzal a géppel se valószínűleg, főleg, ha nincs mihez hasonlítania. -
#30271 Az áruházban meggyőzték, hogy Lenovo-t vegyen, illetve a 11 éves lányainak Lenova telefonja van, ezért inkább azt vették, hát szívtam is a telepítéssel. Most ráraktam neki Windows 10-et. (Szívjon Ő is). Egyébként mint a jogosítványt, a számítógép használatot is vizsgához kötném, sok analfabéta. :D -
#30270 Én is Lenovo ellen szavazok:)
Ebben az árkategóriában vettem egy Samsungot ~4-5 éve és strapabírónak bizonyult.
Évekig használtam munkára, hoztam-vittem napi rendszerességgel. -
#30269 Ha szállítgatja és mobil módon is használja, én az intelest választanám, ők ügyesebbek alacsony energiahasználat terén (viszont a 17 col nem igazán a mobilitás csúcsát jelenti). Játszani mai/tegnapi játékokkal egyikkel se fog, de filmnézésre, netezésre, office-ozni bőven elég mindkettő. (viszont operációs rendszer kell mindkettőhöz - vagy egy linux, vagy venni egy Windowst, ami 30 pénz)
Plusz Asust inkább vennék amúgy is, mint Lenovot - annak már nincs olyan szép fénye, mint rég volt (az IBM márkája volt, de leépítették, és eladták a márkanevet, most egy kínai cég gyárt ilyen néven). -
#30268 Régen jártam erre, megint tanácsot kérnék. Az egyik kolléga notebook vásárlás előtt áll, mindenáron az Euronics-ban szeretné megvenni áruhitelre, a kérdés, hogy a két gép közül melyiket ajánljam inkább:
1. gép
2. gép
A proci, illetve videókártyák között állítólag nincs nagy különbség (bár az egyik 1 gigás a másik 2), ezt a neten is így láttam, a többi is hasonló paraméter, a kijelző nagysága, illetve az akksi ami még különbözik.
Mit javasoltok? -
#30267 Köszönöm. -
#30266 itt rengeteg okosságot olvashatsz, és több témában nálam okosabbak is segítenek (vagy rád szólnak, hogy az összefoglalóban / a múlt héten már válaszoltak egy ugyanilyen kérdésre) -
#30265 Köszönöm a kielégítő választ, húsvétkor jönnek haza, majd hozzák és beszámolok a tapasztalatainkról. -
#30264 Simán meghajtóként jelenik meg számítógépre kapcsolva, szabadon másolhatsz rá bármit (tulajdonképpen pendrive-ként is használhatod).
Nem csak Amazonos könyveket lehet olvasni rajta, akkor nem lenne Magyarországon (és a fél világon) vastagon a legelterjedtebb olvasó :) .mobi és ezzel kompatibilis formátumú könyveket betölt, függetlenül annak forrásától, legalitásától.
És igen, regisztrálás után az Amazonnál beállíthatsz engedélyezett emailcímeket, amikről tudsz azon keresztül is küldeni rá, wifire kapcsolódva letölti az ott kapott dokumentumokat. -
#30263 A testvérem bement egy németországi üzletbe, ahol azt mondták neki, hogy csak az Amazonról vásárolt könyveket lehet olvasni rajta?
Igaz ez? Én most megnéztem, hogy e-mail címmel rendelkező gépről van szó, ahova lehet küldeni fájlokat illetve usb segítségével is lehet rátölteni. Ezt hogy kezeli a gép, milyen file kezelővel? -
#30262 4 gigás, tehát II és abból is új gyártású (2013 óta az I-et nem is gyártják, tehát boltban már nem találni, és múlt év végéig 2 gigás volt a PW2 is) - 99 euroért ez a jó vétel, aki itthon árulja apróhirdetésben ugyanennyiért veszi, és saját hasznával adja tovább.
ugyanabban a boltban van 59 euroért a lent említett Kindle 6 is, annak is az a normális ára. Ez az ideális amúgy, ha valaki meg tudja venni és behozni, nincs postaköltség meg semmi rajta.
Laptopot igazából passzolom, de úgy saccolom, hogy olyan áron túl nagy választék nincs - ami tetszik, és van rá garancia, azt válaszd - olyan lényeges különbséget nem hiszem, hogy lehet találni köztük. Böngészni, pár dokumentumot megírni mindegyikkel lehet (többet nem nagyon), oprendszeren spórolhatsz, ha linuxot használsz. -
#30261 Dzsini szakértő úr!
Ez Paperwhite I, vagy Paperwhite II
Tesómék Németországból hoznának, csak nem tudom hogy megéri-e ennyi pénzért!
Itt laptopot vásároltunk már, és most megint vennék, de nem vagyok képben, milyen márkát, típust válasszak, a lényeg hogy kb. 50.000 kellene egy gép. Segíts kérlek ebben is. :) -
#30260 Hát, lesz itt közben hacacáré, de úgy legyen, szívesen eltöltenék itt pár tucat évet... -
#30259 Észre sem veszed és ott leszel 6-7 éve. -
#30258 Októberben múlt két éve. Előtte egyetem végeztével két év munkakeresés volt. -
#30257 A bronzérem szerintem nem annyira jó, meg az Abba sláger is azt mondja, hogy The winner takes it all. :D -
#30256 A harmadik tippem Keszthely lenne.
-
#30255 Na ez az, mindenki tippel Siófokra, és Balatonfüredre, mert ott aztán tényleg van élet, nem úgy mint itt.
Nézitek a darts vb döntőt? Nagyon jó a meccs. -
#30254 Az érdekes lehet. Megvan már egy ideje, ugye? -
#30253 Siófokra tippeltem. -
#30252 Lehet, hogy nem is tudod, hogy a Balaton fővárosa melyik város?! Mi levédettük, de a többiek már rég elhúztak mellettünk. -
#30251 Én is közalkalmazásban, múzeumi informatikával foglalkozom, a műtárgyak és egyebek adatbázisrendszerét pátyolgatom, meg azokat, akik dolgoznak bele. -
#30250 Azt gondolnám, arra azért van munka. -
#30249 Balaton fővárosa -
#30248 Merre van az a környék? -
#30247 Az előző hivatalvezető sajnálatos halála miatt, új főnök van május óta, aki egy gyökér, a feleségem sem nagyon talál munkát itt a környéken, szóval erőteljesen azon gondolkodunk, hogy valamerre lépni kell. A munkám egyébként szeretem, és jó is, de nehéz dolgozni ilyen környezetben. -
#30246 És jó?
Mármint túlnyomórészt jó? -
#30245 Önkormányzati cégnél vagyok közalkalmazott, a hivatal ügyeit intézem, koordinálom. -
#30244 Ti mivel foglalkoztok mostanában?
Mivel keresitek a kenyérrevalót?
Én tavaly ipari automatizálásra, szenzorokra, meg safety rendszerekre nyergeltem át. -
#30243 Akkor a Kindle 5 vagy 6, aszerint, hogy inkább gombos vagy érintős kezelés tetszik jobban (ezek az elterjedt elnevezések, az Amazon mindegyiket simán "Kindle" néven nevezi, a 2012-es és a 2014-es modellről van szó, előbbit már nem forgalmazzák hivatalosan, de még kapható sok helyen).
Ezek a Paperwhite kistesói, nincs bennük felületvilágítás, tehát este csak lámpa mellett működnek, mint az igazi könyvek. -
#30242 Köszönöm, jónak tűnik, viszont, ha kevesebbet költenénk, arra milyen ötleted lenne. -
#30241 hardverapro-ról (vagy más apróhirdetős oldalról, ha hasonló áron adják, vagy Ausztriából/Németországból MediaMarktból, ha van ott ismerős, az apróhirdetők is onnan hozzák) Kindle Paperwhite 2.
Van még pár lehetőség, de ár-érték-kényelem arányban ez a legjobb választás mostanában. -
#30240 Dzsini e-book olvasó vásárlás előtti tanácsra lenne szükségem. Feleségemnek szeretnénk venni egyet, de lövésem sincs, hogy milyet, mennyiért, és mi éri meg?! Pár ötletet szívesen fogadok. Köszi előre is. -
#30239 Köszi. -
#30238 Boldog születéstegnapot! -
#30237 :)
Nem, egyelőre 2.
De jó ötlet. -
#30236 Három?