30315
lesz e 2000 beiras 2000 ig ?:)
  • Dzsini
    :D

szegény mókus azóta ott van amúgy, vagy menekülőre fogta?
  • Punker
    neked tényleg semmi nem elég jó mostanában :D
  • Dzsini
    Majd ha parancsra teszi ugyanezt akkor szólj :)
    "bikfic hozz egy mókust arra az ágra!"
  • Punker
    Kutya felkergette a mókust a diófa tetejére, hogy jobban lehessen fotózni :D
  • Dzsini
    Róka - ide nem járt, de aktív volt régen (és most nézem, hogy St mellett ő a második január 6-i regisztráció, valami rémlik is, hogy St ismerőse volt)
  • Punker
    taranov? Mike? ide nemjártak
  • Dzsini
    újabb rég távozott ismerős név a szülinapos toplistán...
  • Dzsini
    Nasa-ék most számolnak be róla: folyamatosan nézik és gyakorlatilag pontosan látják egy fekete lyuk kialakulását egy 1979-es szupernóva maradványai közepén.

http://www.nasa.gov/mission_pages/chandra/news/H-10-299.html
  • Punker
    hehe ma találtam meg az eredményeket kép keresés közben, kiderült hogy én voltam a leggyorsabb teljesítő :)
  • Punker
    az tuti, nyáron simán elvoltam citromos vízzel a melegben, de most pl teába teszek cukrot és már meg is bukott a mutatvány, viszont alkoholt nem ittam a tátra óta.
  • VinylToy #29665
    Ezért próbáltam otthon "csináld magad" módszerrel megszabadulni a feleslegtől, csak sajnos azt már az elején tisztázni kell, hogy ez étrend változtatás nélkül nem fog sikerülni, így az én kísérleteim is eddig kudarcot vallottak :)
  • Lteebee
    De nem ám.
    10 alkalmas 11 ropi.
  • VinylToy #29663
    Nem olcsó mulatság egy ilyen bérlet.
  • Lteebee
    Irigylésre méltó.
    Nekem erre a kis edzésre sem jutott idő augusztus óta.
  • Punker
    én meg mentem 600+ km-ert Bükkben, Mátrában, Tátrában hihetetlen látvánnyal és hanghatásokkal dolgozik a természet
  • Lteebee
    És a térdfájásom enyhült tőle.
  • Lteebee
    Nyáron jártam terembe edzeni.
    Olyan bringa, meg futópad van, amibe tévét építettek és fülhallgatóval lehet használni.
    2-3 hónap heti 2-3 edzéssel elkezd formálódni az ember.
  • VinylToy #29658
    Pont ez a baj velem is, hogy a térdeim fájnak kosárlabdázás közben, mondjuk a talaj se a legjobb a tornateremben, mert betonra húztak linoleumot, és elég kemény a pálya.
  • Punker
    nekem meg csökkenteni kell a térdeim terhelését, pocak tényleg nehezen dolgozható le.
  • VinylToy #29656
    Én magas vagyok és nem olyan sok ez a 90 körüli, de a hasam (pocak) nem tetszik, jó lenne eltüntetni a zsírpárnákat.
  • Punker
    90 alá menni az egyik cél jövőre :D
  • VinylToy #29654
    Küzdök ellene, de eddig több-kevesebb sikerrel.
  • Lteebee
    Én is kb. 50%-ot erősödtem :)
  • VinylToy #29652
    A zakó pont jó rám, a nadrággal problémák vannak. Mondjuk, akkor 60 kilósan kiderült a cukorbetegségem és nagy volt rám, most 93 kilósan már nem férek el benne :D
  • Lteebee
    Kifogytál az érettségi öltönyödből?
  • VinylToy #29650
    "Nincs egy ruhám, amit felvegyek!" :(
  • VinylToy #29649
    Holnap disznóvágás, holnapután rég nem látott barátok látogatása, várom már a hétvégét. Jövő héten szombaton esküvőre megyek, eszem-iszom. :D
  • Dzsini
    a metélt az a tészta, kaját ne keverjünk bele :)
  • Lteebee
    Szerintem metéltnek, vagy buzinak nevezni valakit az nem különbözik:)
  • Punker
    egy igazi náci nem buzi és főleg nem emo, ezért ő csak zsebnáci :D
  • Lteebee
    Szerintem egy igazi náci nem reklámozza magát a győztesek pártját fogó fórumokon.
  • Dzsini
    ó dehogynem... főleg, ha intelligens egy kicsit, és tudja mire ugranak, akiket ugratni akar.

http://divany.hu/intim/2010/10/15/miert_a_neten_vezetjuk_le_a_feszultsegunket/ - persze a cikk is általánosít, de itt az SG-n elég sok olyan eset van, ami jól hozza.
  • Punker
    a hülyék se rajzolgatnak hobbiból horogkereszteket notepad-dal......
  • Lteebee
    Akkor nem náci, hanem hülye.
  • Dzsini
    Neil Gaiman egyik könyvében volt egy figura, akinek állandó szavajárása volt a "nyomorult déliek" - és saját referenciájában ő az északi sarkon volt.
  • Punker
    kb mindenkit aki nem ő :D
  • Lteebee
    Töröltem a hsz-t meg írtam neki, meg favba raktam a topikot, figyelni fogom.
    Kiket zsidózott amúgy?
  • Punker
    innen

egy kis köcsög zsebnáci minden honnan ki lett tiltva, 1x már kivágtam innen de levetette a tulajokkal.
  • Lteebee
    Honnan?
    És ha igaza van?
    :)
  • Punker
    vagytok? zsidózásért ki kéne baszni valakit!