Kispál album
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
huhh akkor lehet hogy jobb hogy nem mentem ? 😄
adj már vmi elérhetõséget... icq ? msn ? és akkor megdumáljuk a party place-eket...
adj már vmi elérhetõséget... icq ? msn ? és akkor megdumáljuk a party place-eket...
mondjuk nem is volt túl nagy tömeg a koncerten, olyan nagyon sokan se tudtak róla..
Az elsõ 2 zenekar sima sátánista sztájlban nyomta viszonylag k*rva unalmasan, bár volt egy gyerek akit kiröhögtünk mert elkezdett rá brékelni 😄DDDDDDDD
A fürgeróka + cadaveres viszont nagyon király volt, mind2 õt elkezdett sepultúrát játszani a beordibálásunkra, de csak az elsõ roots bloody roots ig jutottak 😄
depresszió mikor és hol? nincs hozzá semmi kedvem, divat nirvana utánzat.. megint kb ugyan az mint hegyalján tankcsapda koncert elõtt 10000 emberen egyen póló, bár legalább kilehet röhögni õket..
Az elsõ 2 zenekar sima sátánista sztájlban nyomta viszonylag k*rva unalmasan, bár volt egy gyerek akit kiröhögtünk mert elkezdett rá brékelni 😄DDDDDDDD
A fürgeróka + cadaveres viszont nagyon király volt, mind2 õt elkezdett sepultúrát játszani a beordibálásunkra, de csak az elsõ roots bloody roots ig jutottak 😄
depresszió mikor és hol? nincs hozzá semmi kedvem, divat nirvana utánzat.. megint kb ugyan az mint hegyalján tankcsapda koncert elõtt 10000 emberen egyen póló, bár legalább kilehet röhögni õket..
Hajrá Dózsa György!
bazzegh bazzegh !!! MIÉRT NEM LÁTTTAM EZT HAMARABB ??? most jöttem haza az ivászatból, voltam a Zipferbe... de ha ezt tudomm...a fene... de Depresszióra jösz, nem ? 😄
3.sor 😊 egy teljes számot a bal lábamon álltam végig mert a jobb lábam alatt egy csávó volt 😄DD
na bökd ki, kivagy 😄DD
3.sor 😊 egy teljes számot a bal lábamon álltam végig mert a jobb lábam alatt egy csávó volt 😄DD
na bökd ki, kivagy 😄DD
de-de 😊)
3. sor rulez 😊)))Elég poén volt hogy vki 5 percenként a földön feküdt 😄
2003. 10. 10. Péntek
Fellépõk: Fürgerókalábak, Cadaveres De Tortugas, Grindman, Inferno Metalcore System
Helyszín: Miskolc, Mûvház
Na:? Megint látjuk egymást?
3. sor rulez 😊)))Elég poén volt hogy vki 5 percenként a földön feküdt 😄
2003. 10. 10. Péntek
Fellépõk: Fürgerókalábak, Cadaveres De Tortugas, Grindman, Inferno Metalcore System
Helyszín: Miskolc, Mûvház
Na:? Megint látjuk egymást?
Hajrá Dózsa György!
háj 😊)) gondolom ismerlek valahonann "ködös múltú" barátom 😄
csak nem voltál te is ? 😄
a hangosító meg a haverom, itt lakik a másik utcában 😄DD
csak nem voltál te is ? 😄
a hangosító meg a haverom, itt lakik a másik utcában 😄DD
🤣
Csak nem láthattalak téged élõben is rapper barátom?😊))
Ez a vén szatír megint fellépett! Minek kellett 5 számot eljátszania miután visszatapsolták? És 500× bemondania hogy szar a kontrol fal..
Csak nem láthattalak téged élõben is rapper barátom?😊))
Ez a vén szatír megint fellépett! Minek kellett 5 számot eljátszania miután visszatapsolták? És 500× bemondania hogy szar a kontrol fal..
Hajrá Dózsa György!
most voltam, vagyis tegnap voltam Kispál koncerten, hát nagyon öbermegagiga KIRÁLY volt, hát igen a borsodi közönség kitett magáért...
És az Etetésnél még vannak elgondolkozósabb számok is! Pl. sztem a Szívrablás mindent üt ezen a téren.
Gyertek A38-ra okt. 2-án!!!
Gyertek A38-ra okt. 2-án!!!
-the invisible-
Ui:bár nem vagyok egy fasiszta alkat de azokon akin ilyen polot látok legszivesebben kettéhugyoznám mint egy hoembert
nem azért de a kispál egy nagy szar ilyen zenét még a cigányok sem játszanak annyira durva.probálnak elgondolkodtatni, de nem tudnek és miért? utalok az elöbbiree mert egy nagy szar,alibi zenekar((:bár az ilyen zenéken sirni tudnék de mégis van egy pár egyén aki magát megeröltetve hallgatja de miért?azt még én sem tudom