Hóditó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van országom 3E-ben, 2B-ben és 1A-ban is.
Még klánom is volt. 😊 A Lélekrabók, azt hiszem. Ki tudja, megvan-e még...😊)
Jelenleg minden szabin van és szerintem ez marad is így.
Nem lenne kedved egy szovetsegben jatszani? 😄 Mar csak 1 ember kene, aztan meglennenk 4en 😊
Swedish people are albino monkeys
Le van maradva az a játék. A játékosok egy csoportja pedig olyan lobbival bír a fejlesztések irányát illetõen, ami szerintem megfullasztja az egészet. Arról nem is beszélve, h az igazán tiktoks kiskapukat is csak õk ismerik.
PL: Lehetséges az, hogy akár 5 körrel feletted lévõ országot is úgy üss meg, hogy az még csak vissza sem tudjon támadni!!
Ezt sajátos berkekben "felfokozásnak nevezik". Majd kérdezz rá valakitõl, hogy kell pontosan.
meg azt is bírom, hogy ha a morált fent akarom tartani, akkor egyre több pénz kell a hálátlan népségnek 😄
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
707 bála (2 körre elegendõ)
képzeld találtam egy olyan élõhalottat aki termeli a gabonát XD, azt hittem, hogy el szokták olvasni a leírást 😄
egybol buktam vagy 60 hektart 😄
szerintem egyeduli jatekhoz gnom vagy elf, torpet nagyon sokfelekeppen tudjak bantani ezert nem szeretem annyira. Lelopjak a raktaradat/tekercseidet stb.
szerinted mf-ként csak védekezõs felfedezõs, melyik faj lehet a legjobb? sokan mondják elfet a faji varija miatt, de nézegettem az óriást is, vari meg hadi téren sebezhetetlen lehet, faji varija meg elég jó tolizások ellen, esetleg még törp kereskedõt, állítólag termeli a pénzt mint állat 😄
bar nalam zold, kekrol nem halottam, max akkor hogyha a moral melletti szazalek szam kek
Van itt vki aki tolja ezt a daxa játékot? :
1nem engednekbe pedigjó kodot irok be
2 amit elkültek kodot aszt hova irjam
elöreis köszönöm
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Visszaolvasva hogy ezért szar, azért szar eléggé nevetséges indokok.
Vannak ugyanis gyors!, normál, és lassú csoportok.
Ha van olyan aki alig tud felnézni és a gyorsba regelt orit akkor megérdemli.
Van olyan barátom aki 2-3 naponta tudd felnézni és a 5/Q legtetejére is eljutott.
Én a lassú csoportban vagyok. Naponta 2szer nézek fel, délelõtt és délután, mindkétszer kb félóra mert fórumozok is mellette. Nem sok köze van ahhoz hogy mennyire sûrün tudsz felnézni ha nem a szélsõséges eseteket nézzük.
Egyetértek azzal hogya normál és a gyors csoport sok idõt elvesz de a lassú nem😊, 3 óra per kör ellenben a normál 1 óra per kör és a gyors fél óra/kör.
Egy VIP sms 1,5 hónapig kitart és addig tényeg csaka játék marad.
Az meg miért csalás hogy szolsz valakinek hogy képezzen katit. Amúgy meg biztos elírtad hogy védõt képezzen mert azt csak a lúzer, lámák képeznek de nekik elnézik még a 5-s csoportok legalján. Ne járasd le magad ezzel! Azok semmire nem jók.
Én egy szövit vezetek a 4/Jben mely a legnagyobbak közé tartozik, a környék legdurvább félelfe és gnómja a szövetségesem. Szoktunk SMS-t küldeni de inkább csak csörgetünk!
Akinek meg nem tetszik ne játszon vele, nem könnyû játék és sokat kell gondolkodni tervezni hozzá, jobb ész kell hozzá mint egy aknakeresõhöz!!
Normál csoportban vagy?😊
167893 3/G Kamuland 39525
Nekünka lassúban 1,5 hónapra jó egy VIP sms, bocs de a telómon összesen csak egy sms-re van elégg pénz😄, az meg lassan kell, de ajánlom hogy tedd szabira, ha meg nm lehet akkor hagyd sorsára és vagy ad meg egy barának vagy szövitársadnak.
A hóditoban mûködik egy felügyelõ "szolgálat" kölcsönbe lehet adni az oridat nekik és õk vigyáznak rá.
De ez már tárgytalan meg mivel olyan magsan vagy gondolom fórumozol is és tudsz errõl.... Minden jót, nem írok ide többet!
by MhyCroft
Hát ha ez lenne a legnagyobb problémám, én lennék a világ legboldogabb embere.
Ezt azért kicsit dúúúúrvának találom...
Egyébként mire jó a VIP tagság? Kapsz 300 katonát és 45 varázslót?
Bocs, kicsit kötkekedés amit csinálok, de hát ebbe muszály belekötni. Ha valóban úgy gondolod, hogy ez nagy probléma, akkor ... nemtom, valamit csinálj magaddal.
nacsá
Nagy problemaval fordulok hozzatok remelem valaki tud segiteni nekem. A lenyeg az hogy meg 1 teljes honapig kulfoldon vagyok es aki hoditozik az tudja hogy 2 hetes VIP tagsagit lehet szerezni 1 sms aran ami 200FT + AFA. Nagyon fontos lenne nekem egy VIP tagsagi es innen nem tudok sajnos smsezni. Kerem aki tud segiteni erre a szamra kuldjon egy sms 06-90-623-002 es ezzel a szoveggel ,,VIP 167893" persze macskakormok nelkul!
Kerem hogy jelezze szandekat aki segitene rajtam hogy amikor hazaerek megfelelokeppen tudjam viszonozni szivesseget! Elore is kosz egy kintrekett magyar!
le van zérózva a telóm mint atom...de ha fel tudom tölteni segíthetek, csak az tuti nem a héten lesz, mer inkább BULI
biztos többen tudnának ott segíteni
Nagy problemaval fordulok hozzatok remelem valaki tud segiteni nekem. A lenyeg az hogy meg 1 teljes honapig kulfoldon vagyok es aki hoditozik az tudja hogy 2 hetes VIP tagsagit lehet szerezni 1 sms aran ami 200FT + AFA. Nagyon fontos lenne nekem egy VIP tagsagi es innen nem tudok sajnos smsezni. Kerem aki tud segiteni erre a szamra kuldjon egy sms 06-90-623-002 es ezzel a szoveggel ,,VIP 167893" persze macskakormok nelkul!
Kerem hogy jelezze szandekat aki segitene rajtam hogy amikor hazaerek megfelelokeppen tudjam viszonozni szivesseget! Elore is kosz egy kintrekett magyar!
www.hodito.hu