Hóditó

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én lassúban voltam sokáig.
Van országom 3E-ben, 2B-ben és 1A-ban is.
Még klánom is volt. 😊 A Lélekrabók, azt hiszem. Ki tudja, megvan-e még...😊)

Jelenleg minden szabin van és szerintem ez marad is így.

Nem, köszi..😊 Inkább alszom éjjel 2-kor, minthogy távolt nézzek, támadni menjek, vagy varázsokat tegyek fel 😄

Tökéletes build nincs. Viszont egyrészt minden tökéletesen számolható a játékban, másrészt mindig elõtted a lehetõség hogy átépülj. Magasabb szinteken ez persze nehéz, hiszen ott a nyersi drága, ezért kell tartalékkal menni. Egyébként meg ha valaki szivat, csak egy valamivel kell beférned hozzá. Onnantól már nyert ügyed van. Nekem egy "kedves" szomszédom már több mint fél éve szabin van, mert ha visszatérne, rögtön szét lenne ütve az orija 😄
DarkHorSe
Hat nem kell komolyan venni, en most kezdtem ujra, illetve visszatertem a regi orszagomhoz. Elvagyok vele 😄

Nem lenne kedved egy szovetsegben jatszani? 😄 Mar csak 1 ember kene, aztan meglennenk 4en 😊

Swedish people are albino monkeys

Sokáig játszottam, de már szerintem nem fogok többet.
Le van maradva az a játék. A játékosok egy csoportja pedig olyan lobbival bír a fejlesztések irányát illetõen, ami szerintem megfullasztja az egészet.  Arról nem is beszélve, h az igazán tiktoks kiskapukat is csak õk ismerik.
PL: Lehetséges az, hogy akár 5 körrel feletted lévõ országot is úgy üss meg, hogy az még csak vissza sem tudjon támadni!!
Ezt sajátos berkekben "felfokozásnak nevezik". Majd kérdezz rá valakitõl, hogy kell pontosan.

DarkHorSe
áp!

DarkHorSe
Valaki jonne hoditozni?😊 Most kezdenenk ujra, 4. tag kell szovibe.

Te melyik csoportban vagy?
Dark Angel 666
az attól is függ hány hektáros az országod , minnél feljebb vagy , annál több kell

ThisZip
LOL

meg azt is bírom, hogy ha a morált fent akarom tartani, akkor egyre több pénz kell a hálátlan népségnek 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

DarkHorSe
en normal csoportban jatszom, es hogyha nem veszik meg a piacon a katonaimat elkezdenek ehezni az embereim 😄

707 bála (2 körre elegendõ)

ThisZip
Ja értem, gyors csoportban mindig magasan tartják a drágakõárakat ezért alig szoktam piacozni, mert elég ha drágakõbányákra gyúrok rá 😊

DarkHorSe
En szoktam termelni elohalottal gabonat, foleg az elejen eleg jo aron el lehet adni a piacon. Fegyot/femet is termelek vele, addig amig nem lepek olyan szintre hogy ne erdekeljen mennyi az ara.

ThisZip
nekem egy gnóm tudósom van, elf szövitársakhoz képest sokkal jobban ki tudom használni a tekiket 😄 tudós is rásegít egy kicsit

képzeld találtam egy olyan élõhalottat aki termeli a gabonát XD, azt hittem, hogy el szokták olvasni a leírást 😄

DarkHorSe
En most mfkent gnom lettem a 4/lbe, mai napig egesz jol elvoltam aztan ma megtamadott egy 5 szemelyiseges valaki :p

egybol buktam vagy 60 hektart 😄

szerintem egyeduli jatekhoz gnom vagy elf, torpet nagyon sokfelekeppen tudjak bantani ezert nem szeretem annyira. Lelopjak a raktaradat/tekercseidet stb.

ThisZip
ha legközelebb ilyen lesz, akkor csinálok screenshotot mert még senki sem hallott ilyenrõl 😄

szerinted mf-ként csak védekezõs felfedezõs, melyik faj lehet a legjobb? sokan mondják elfet a faji varija miatt, de nézegettem az óriást is, vari meg hadi téren sebezhetetlen lehet, faji varija meg elég jó tolizások ellen, esetleg még törp kereskedõt, állítólag termeli a pénzt mint állat 😄

DarkHorSe
a haromszogek azt jelzik, hogy emelkedik vagy csokken a moral

bar nalam zold, kekrol nem halottam, max akkor hogyha a moral melletti szazalek szam kek

ThisZip
amúgy a morál melletti négyzetben vmikor egy olyan ábra van, hogy kék háttérrel két darab fehér háromszög található, az mi lehet?

ThisZip
5/U

DarkHorSe
4/l, 5/w

DarkHorSe
ja

ThisZip
faxa

ThisZip
Up!

Van itt vki aki tolja ezt a daxa játékot? :

DarkHorSe
áp !

van most két problémám
1nem engednekbe pedigjó kodot irok be
2 amit elkültek kodot aszt hova irjam
elöreis köszönöm
höhö áp! 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sidney,valóban egy remek játék a Hóditó,és egyedül is többször csoportelsõként tudtam feljebb lépni napi max 2*i bejelentkezéssel,de sajnos még koránt sem tökéletes.Évek óta játszom,inditottam az 5ben egy 3.orit is.Összecsatoltam a fõorimmal,de az új orimnál nem jelzett vissza.Másnapra már mind a két orim az anarchban landolt.A fõorim a2/B bõl kb.3000 Vip-el,35000 elittel... erre az orimra több 10.000 forintot költöttem már,és egy szar rendszerhiba miatt gondolkodás nélkül áttették.Nesze neked igazságos rendszer!...Érdekes módon a 4bõl a másik orimat, nem tették át sehova,pedig a szabály ilyenkor azt irja,hogy minden orit át kell helyezni.Akkor csak van itt valami kis félreértés,nem?.Na nekem itt lett elegem ebbõl az egészbõl.
Láma!
mi a neved? és milyen csopban nyomod?

mukika
beszteszt game! 😉

Üdv!

Visszaolvasva hogy ezért szar, azért szar eléggé nevetséges indokok.

Vannak ugyanis gyors!, normál, és lassú csoportok.
Ha van olyan aki alig tud felnézni és a gyorsba regelt orit akkor megérdemli.

Van olyan barátom aki 2-3 naponta tudd felnézni és a 5/Q legtetejére is eljutott.

Én a lassú csoportban vagyok. Naponta 2szer nézek fel, délelõtt és délután, mindkétszer kb félóra mert fórumozok is mellette. Nem sok köze van ahhoz hogy mennyire sûrün tudsz felnézni ha nem a szélsõséges eseteket nézzük.

Egyetértek azzal hogya normál és a gyors csoport sok idõt elvesz de a lassú nem😊, 3 óra per kör ellenben a normál 1 óra per kör és a gyors fél óra/kör.

Egy VIP sms 1,5 hónapig kitart és addig tényeg csaka játék marad.

Az meg miért csalás hogy szolsz valakinek hogy képezzen katit. Amúgy meg biztos elírtad hogy védõt képezzen mert azt csak a lúzer, lámák képeznek de nekik elnézik még a 5-s csoportok legalján. Ne járasd le magad ezzel! Azok semmire nem jók.

Én egy szövit vezetek a 4/Jben mely a legnagyobbak közé tartozik, a környék legdurvább félelfe és gnómja a szövetségesem. Szoktunk SMS-t küldeni de inkább csak csörgetünk!

Akinek meg nem tetszik ne játszon vele, nem könnyû játék és sokat kell gondolkodni tervezni hozzá, jobb ész kell hozzá mint egy aknakeresõhöz!!

Üdv!

Normál csoportban vagy?😊
167893 3/G Kamuland 39525

Nekünka lassúban 1,5 hónapra jó egy VIP sms, bocs de a telómon összesen csak egy sms-re van elégg pénz😄, az meg lassan kell, de ajánlom hogy tedd szabira, ha meg nm lehet akkor hagyd sorsára és vagy ad meg egy barának vagy szövitársadnak.

A hóditoban mûködik egy felügyelõ "szolgálat" kölcsönbe lehet adni az oridat nekik és õk vigyáznak rá.

De ez már tárgytalan meg mivel olyan magsan vagy gondolom fórumozol is és tudsz errõl.... Minden jót, nem írok ide többet!

by MhyCroft

Zo?

ok

Jol van na lehet eltuloztam egy picit de tenleg letfontossagu lenne...amugy ha van VIP tagsagid kapsz egy kormanyzot aki a megfeleo beallitasok elleneben iranyitja az orszagot is es azert kellene ez nekem mivel mostansag nincs tul sok idom ra es szabadsagra sem kuldhetem...Teljesen igazad van es nem ez a legnagyobb problemam, de jelen korulmenyek kozott itt a jatekos forumon igen!

"Nagy problémával fordulok hozzátok..."

Hát ha ez lenne a legnagyobb problémám, én lennék a világ legboldogabb embere.
Ezt azért kicsit dúúúúrvának találom...
Egyébként mire jó a VIP tagság? Kapsz 300 katonát és 45 varázslót?

Bocs, kicsit kötkekedés amit csinálok, de hát ebbe muszály belekötni. Ha valóban úgy gondolod, hogy ez nagy probléma, akkor ... nemtom, valamit csinálj magaddal.

nacsá

Udv mindenkinek!

Nagy problemaval fordulok hozzatok remelem valaki tud segiteni nekem. A lenyeg az hogy meg 1 teljes honapig kulfoldon vagyok es aki hoditozik az tudja hogy 2 hetes VIP tagsagit lehet szerezni 1 sms aran ami 200FT + AFA. Nagyon fontos lenne nekem egy VIP tagsagi es innen nem tudok sajnos smsezni. Kerem aki tud segiteni erre a szamra kuldjon egy sms 06-90-623-002 es ezzel a szoveggel ,,VIP 167893" persze macskakormok nelkul!
Kerem hogy jelezze szandekat aki segitene rajtam hogy amikor hazaerek megfelelokeppen tudjam viszonozni szivesseget! Elore is kosz egy kintrekett magyar!

Senki nem segit...?

ok.

hmmm...

Minden esetre kosz szepen rendes tolled, hatha addig tud segiteni valaki mas is. Milyen csoportba vagy?

én se vagyok vip
le van zérózva a telóm mint atom...de ha fel tudom tölteni segíthetek, csak az tuti nem a héten lesz, mer inkább BULI

Nem vagyok benne biztos hogy a keszitok nem bannolnak ki amiert ilyesmit irtam mert eleg szigoruak es inkab nem kockaztatom meg...

ezt miért nem a hodító foumán kérted?
biztos többen tudnának ott segíteni

Valaki pls...

Udv mindenkinek!

Nagy problemaval fordulok hozzatok remelem valaki tud segiteni nekem. A lenyeg az hogy meg 1 teljes honapig kulfoldon vagyok es aki hoditozik az tudja hogy 2 hetes VIP tagsagit lehet szerezni 1 sms aran ami 200FT + AFA. Nagyon fontos lenne nekem egy VIP tagsagi es innen nem tudok sajnos smsezni. Kerem aki tud segiteni erre a szamra kuldjon egy sms 06-90-623-002 es ezzel a szoveggel ,,VIP 167893" persze macskakormok nelkul!
Kerem hogy jelezze szandekat aki segitene rajtam hogy amikor hazaerek megfelelokeppen tudjam viszonozni szivesseget! Elore is kosz egy kintrekett magyar!

Forza HÓDITÓ

www.hodito.hu

Oldal 1 / 2Következő →