Freespace 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CCleaner, esetleg Advanced System Care, vagy formázás + Win reinstall 😄
sziasztok....bocsánat h csúnya szavakat fogok használni de nem tom törölni ezt a szar játékot...pedig eredeti cd-rõl telepitettem....valaki segitsen!!!!!
Hajaj-jajj... De rég jártam erre... Örömmel tölt el, hogy van még mindíg aránylag friss bejegyzés. 😊

Vándoremberke: Szerintem már nem fogod megtalálni egy boltba, raktárba, vagy online áruházba se. :S Viszont a net behálózza a világot és mindent meg lehet találni rajta. Egyenlõre most fogok belekezdeni a második rész ujbóli beszerzéséhez (mert sikeresen törlõdött -.-), ha valamit meg tudok, azt elküldöm neked is.
Néhány éve kipróbálhattam a FS elsõ részét, azóta vágyom rá. Nem tudja valaki, hol tudom beszerezni az elsõ vagy azt következõket? Régi szerelem...
gyertek el a honlapomra www.northanime.atw.hu

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

rzku
Heeeeeeeeeeelp!
Sziasztok. Kérném a segítségetek. Nemrég kaptam meg a Freespace2-t (tudom, jobb késõbb, mint soha) és most megpróbáltam 2 gép között multiban (tehát nem neten). El is indulna, a Host kiválaszthat mindent, hajót, fegyvert, de a másik gép csak "megfigyelõ" lehet, amin se fegyver, se semmi. Hogyan lehet beállítani, hogy mindkét gépet különállóként kezelje? Kösz mindenkinek!
ScarY MAN
Nem? Kicsit regi de... LOL 😄D

...

ScarY MAN
Tuti a játék ! wááááááááá<#idiota><#zavart2><#banplz><#taps><#banplz>

...

Nekem a Conflict:Freespace Battle Pack meg van (C:FS + Silent Theat), de ez már régen volt és akkor is kemény dolog volt beszereznem (a boltba ahol vetem ez volt az utolsó).
Ha él még a multi ötlete, én támogatnám, akár FD 1 vagy 2.
Birdhill Thug
Húú... Én is meg szeretném szerezni Freespace 2-t eredetiben..
Sajnos csak GuruGamer mellékletnént van meg, de az is valami a semmihez képest. Ami nagyon jó lenne még az a Descent Freespace: Silent Threat (aki nem tudná, ez a The Great War Kiegészítõje)
Amúgy.. Én még évekkel ezelõtt vettem meg a Descent Freespace: The Great War-t eredetiben a Media Marktban.

s1lkforrent
Igen, évente kétszer...
Ha valaki tudja hol(warezneten, magyarbolt, magyarraktárlegalja, rendelés amerikából 30eFt-ért) lehet szerezni a FS2-bõl Game of the Year, illetve 20th Anniversary Edition, de akár sima bolti dobozos verziót, üvöltsön!!!

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

arty
éljen a topik! 😄

hol lehetne venni olcson egy origi, dvds verziot ?

Forza.

Úgy látszik azért csak nem hal meg a topic. Évente kétszer mindíg beír valaki 😊)

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Nem értettem, hogy miért írta Petrus, hogy üres a fórum... Már értem 😊)

A számítógép nem hibázik - hülye ül a gép előtt...

Ahogy mondod PetruZ 😊)

Az a lényeg, hogy tesztereket keresek. ivel úgylátom, hogy ti multiz(ná)tok is, így sokat segítenétek a multiplayer pályák tesztelésével. Ha valaki szeretné ilyenfajta munkát végezni írjon.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

PetruZ
Akit még érdekel ez a game, annak talán jó hír, hogy YarYar irányításával és az én segítségemmel készül a magyarítás. A mindenkori legfrissebb verzió elérhetõ innen: http://deers.bixerver.com

YarYar, itt is terjesztheted az igét a tesztelésrõl... 😉
Gnome
Huhh..három év....DeeTox ha kell még nekem megvan😊...persze fél év sok idõ...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Huhh,ide se irtak már 2 éve...
Nincs meg véletlenül valakinek a Descent Freespace 2?vagy valami oldalt nem tudtok ahonnan le lehetne szedni.Igaz nem mai darab,de sehol nem találom,akármilyen warez keresőt használok.Esetleg nem tudtok vmi normális keresőt?