26
  • Morzsaszar
    CCleaner, esetleg Advanced System Care, vagy formázás + Win reinstall :D
  • gtamániás
    sziasztok....bocsánat h csúnya szavakat fogok használni de nem tom törölni ezt a szar játékot...pedig eredeti cd-ről telepitettem....valaki segitsen!!!!!
  • SjoCi
    Hajaj-jajj... De rég jártam erre... Örömmel tölt el, hogy van még mindíg aránylag friss bejegyzés. :)

Vándoremberke: Szerintem már nem fogod megtalálni egy boltba, raktárba, vagy online áruházba se. :S Viszont a net behálózza a világot és mindent meg lehet találni rajta. Egyenlőre most fogok belekezdeni a második rész ujbóli beszerzéséhez (mert sikeresen törlődött -.-), ha valamit meg tudok, azt elküldöm neked is.
  • Vándoremberke
    Néhány éve kipróbálhattam a FS első részét, azóta vágyom rá. Nem tudja valaki, hol tudom beszerezni az első vagy azt következőket? Régi szerelem...
  • Norsz
    gyertek el a honlapomra www.northanime.atw.hu
  • CALL OF DUTY
    rzku
  • Atis75
    Heeeeeeeeeeelp!
    Sziasztok. Kérném a segítségetek. Nemrég kaptam meg a Freespace2-t (tudom, jobb később, mint soha) és most megpróbáltam 2 gép között multiban (tehát nem neten). El is indulna, a Host kiválaszthat mindent, hajót, fegyvert, de a másik gép csak "megfigyelő" lehet, amin se fegyver, se semmi. Hogyan lehet beállítani, hogy mindkét gépet különállóként kezelje? Kösz mindenkinek!
  • ScarY MAN
    Nem? Kicsit regi de... LOL :DD
  • ScarY MAN
    Tuti a játék ! wááááááááá
  • SjoCi
    Nekem a Conflict:Freespace Battle Pack meg van (C:FS + Silent Theat), de ez már régen volt és akkor is kemény dolog volt beszereznem (a boltba ahol vetem ez volt az utolsó).
    Ha él még a multi ötlete, én támogatnám, akár FD 1 vagy 2.
  • Birdhill Thug
    Húú... Én is meg szeretném szerezni Freespace 2-t eredetiben..
    Sajnos csak GuruGamer mellékletnént van meg, de az is valami a semmihez képest. Ami nagyon jó lenne még az a Descent Freespace: Silent Threat (aki nem tudná, ez a The Great War Kiegészítője)
    Amúgy.. Én még évekkel ezelőtt vettem meg a Descent Freespace: The Great War-t eredetiben a Media Marktban.
  • s1lkforrent
    Igen, évente kétszer...
    Ha valaki tudja hol(warezneten, magyarbolt, magyarraktárlegalja, rendelés amerikából 30eFt-ért) lehet szerezni a FS2-ből Game of the Year, illetve 20th Anniversary Edition, de akár sima bolti dobozos verziót, üvöltsön!!!
  • arty
    éljen a topik! :D

hol lehetne venni olcson egy origi, dvds verziot ?
  • YarYar
    Úgy látszik azért csak nem hal meg a topic. Évente kétszer mindíg beír valaki :))
  • _Allen
    Nem értettem, hogy miért írta Petrus, hogy üres a fórum... Már értem :))
  • YarYar
    Ahogy mondod PetruZ :))

Az a lényeg, hogy tesztereket keresek. ivel úgylátom, hogy ti multiz(ná)tok is, így sokat segítenétek a multiplayer pályák tesztelésével. Ha valaki szeretné ilyenfajta munkát végezni írjon.
  • PetruZ
    Akit még érdekel ez a game, annak talán jó hír, hogy YarYar irányításával és az én segítségemmel készül a magyarítás. A mindenkori legfrissebb verzió elérhető innen: http://deers.bixerver.com

YarYar, itt is terjesztheted az igét a tesztelésről... ;)
  • Gnome
    Huhh..három év....DeeTox ha kell még nekem megvan:)...persze fél év sok idő...
  • DeeTox
    Huhh,ide se irtak már 2 éve...
    Nincs meg véletlenül valakinek a Descent Freespace 2?vagy valami oldalt nem tudtok ahonnan le lehetne szedni.Igaz nem mai darab,de sehol nem találom,akármilyen warez keresőt használok.Esetleg nem tudtok vmi normális keresőt?