Omikron: The Nomad Soul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nyomom, a játékot megint, de most valami nemmüxik.mikor felkell menni telist megölni a tetöre, mert démon lett, nemakar a lift felvinni.mit tegyek?
nyomja ezt a jatekot valaki?
www.quanticdream.com
most a Fahrenheit c. programot csinálják, valamikor jövőre fog megjelenni.
www.fahrenheit.com
most a Fahrenheit c. programot csinálják, valamikor jövőre fog megjelenni.
www.fahrenheit.com
Ez nagyon király game volt... 😊
Nem tudjátok mi van ezzel a francia csapattal, aki csinálta? 😊
Olyan volt, mint egy jó kis Anachronox + Tekken összegyúrva. 😊
Csak az FPS rész meg a mentőgyűrűk voltak gyengék, de zseniális játék!
Nem tudjátok mi van ezzel a francia csapattal, aki csinálta? 😊
Olyan volt, mint egy jó kis Anachronox + Tekken összegyúrva. 😊
Csak az FPS rész meg a mentőgyűrűk voltak gyengék, de zseniális játék!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
bocs már meg találtam mindent😊
szia ember
kösz de azt nem tudom hogy Qualisar-ban hol van a körtér?
kösz de azt nem tudom hogy Qualisar-ban hol van a körtér?
a templomban (ami Qualisar-ban van, arra gondolsz, ugye?) egy reincarnation spellt találsz, azzal belemehetsz más testekbe, anélkül hogy meghalnál (ugyanis ha meghalsz, akkor is ez van). Különböző helyeken álldogállnak ezek az emberek, akiknek a testét el lehet foglalni.
Archive roomba bejutáshoz pedig váltsd ki a receptet (altató), amit Kayl-669 lakásában találsz, beszélj a kapitánnyal (valami kövér nő😉, az kérni fog egy doboz kólát. vigyél neki, de előb tedd bele az altatót. Ha elszunyált, akkor elveheted a belépőjét.
Archive roomba bejutáshoz pedig váltsd ki a receptet (altató), amit Kayl-669 lakásában találsz, beszélj a kapitánnyal (valami kövér nő😉, az kérni fog egy doboz kólát. vigyél neki, de előb tedd bele az altatót. Ha elszunyált, akkor elveheted a belépőjét.
sziasztok elakattam az Omikronba
a templomba amit találok avval mit csináljak is hogy lehet be jutni az Archive room-ba?
a templomba amit találok avval mit csináljak is hogy lehet be jutni az Archive room-ba?