23
-
zsolesz87 #23 Sziasztok. nekem lenne egy olyan problémám,hogy viconiánál nem érzékeli a látómezőt tehát ha egy távolsági fegyvert adok a kezébe odamegy a célponthoz és 1cm-röl lövi. valakinek előjött ez a bug már? köszönöm a segítséget előre is. -
bigdady #22 sziasztok! igaz nem a baldur' 2-höz kapcsolódik, hanem az első részéhez. Mikor feltelepítettem a Baldur's mellé a ToTSC-ot, nem indul a játék, és kiirja, hogy csak angol nyelvű Xp alatt hajlandó csak elindulni. Mit lehetne ezzel kezdeni? Tudtok valami javítást, vagy valami megoldást? Per pillanat nem tudok sehonnan leakasztani egy angol nyelvű xp-t. A segítséget előre is köszönöm! -
EnigmaHarlequin #21 sziasztok látom marha régen nem írt ide senki de lenne egy nagy kérdésem
elkezdtem bg 2 zni viszont már az eején problémám van nem tudom hoyg el lehet e forgatni a képernyőt és ha igen akkor hogyan? mert van egy szoba ahol állítólag van valami dobozban egy vand key de én csak egy dobozt látok mert a teleport kapu mögöttiekre nem tudok ráklikkelni havalki megnézi please segítsen -
#20 hol lehet letölteni a BG2-t? -
Amero #19 [#C:\Documents and Settings\Brain\Asztal\Brain City-Jul. 3, 2121044488892.jpg]