26171
-
#2497 Pénteken (15-én) 18-19 óra között próbáltam bemenni a Landor-ra, de nem ment. Lehet, hogy a proxy az oka? Vagy nem is ment a D2 server?
-
netuddki #2496 qrva annyát!!! nem tom felinstallni a L.o.D .-ot -
#2495 Rúnaszavak ügyében ezt próbáld ki:
http://diabloii.calcon.net/rune_words.shtml -
Hegylakolaci #2494 én még a cd kulcsodat is letiltatnám -
#2492 ....es honnan? -
Hegylakolaci #2491 Hogy lopták el a passodat? -
#2487 A bnet.hu megszunt mint olyan, es helyette lett a landor (a serverprg stb, ugyanaz, csak a gep, az admin es a hely mas). Accok egyelore ugy nez ki hogy elszalltak, de meg van ra esely hogy megse.. -
#2486 jahogy ez a LANDOR! :)
a BNeT.hu nem fog menni soha ? -
#2485 Nagyon örülök hogy megy a szerver, de mindenkinek letörölték a felhasználóját?? -
#2484 A bnet.hu elkoltozott, az uj cim landor.no-ip.org, leforditva: 152.66.93.28. A regi accokkal van egy kis gond egyelore, valszinu hogy uj kell mindenkinek. A server a kovetkezo napokban meg beallitas alatt lesz, de utana menni fog az idok vegezeteig. Ennyi az uj info. -
#2483 Létezik mindenhol, de nagyon ritka. Én pl 2 éve diózom és össz 2őt találtam. A többit mind cseréltem. Ez 1 unique gyűrű, +1 to all skill-es tulajdonsággal. Amúgy már nem ér semmit, hiába nagyon nehéz megtalálni.
-
Játékos #2482 Köszi , ez nagy segítség volt ! Már csak egy dolog érdekelne , mi a hóhér az a Stone of Jordan /SOJ/ ? Annyit tudok róla , a Battle.net-en valamiféle fizetőeszközként működik , de én még nem láttam , pedig van egy 83-as paladinom és varázslónőm és egy 75-ös assasinom /single player,1.09patch/ . Az általatok megadott oldalakon a keresés funkcióban megadva nem dobott ki semmiféle értékelhető infót . Mi a csuda ez és hol lehet megtalálni / Vagy ez single playerben nem létezik ? / -
Játékos #2479 Fiúk , valaki segítsen , ha lehet . Végigolvastam már kb 1800-ig a fórumot ,de nem találtam infót arról , hogy milyen Horadic Cube receptek vannak rúnákkal /állítólag pár darabból (3-4-5?)lehet egy szinttel nagyobbat / , mik azok a crafted receptek , rare receptek , stb . A gem receptek azok megvannak , ismertek . Hol van ennek a tökéletes leírása , lehetőleg magyarul , de az angol sem akadály ! A magyar /elérhető/ oldalakon nemigen foglalkoznak ezzel . /A rúnaszavakat már ősszeszedtem a Blizzard honlapjáról . -
#2477 amúgy elértem a 99es szintet nem hc sorcival :) -
#2476 HÁCÉ RULZZZ!! HC FOREVÖR!!
-
Hegylakolaci #2475 eltévedtél?Miröl beszélsz? -
M.A.D. #2474 Bakker! Megjelent már? Mikor? Nem láttam az ISONEWS-on vagy az NFO-s szájton. -
Hegylakolaci #2472 http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml itt megtaláloda jelenlegi patch alatt müködö runaszavakat -
#2471 állítólag igaz. a WWW.DIABLO.HU honlapon a hasznos holmik között találhacc egy rúnanév-generátort -
netuddki #2470 ok ....köszi...figyi ha tucc 1 regfilétr akkor majd írd ide azt is.. yo?? -
#2468 Hetvege, vagy a jov het eleje ha minden igaz. Ahogy lesz valami konkret, irom azonnal.. -
netuddki #2467 ninja!
meddig kell még várni,hogy a szerver menjen??
nagyon nyomathatnékom van már.. :(( -
#2466 Open kari valszinu, mert csalassal is probalkozott, ami zart karival nehez ;] -
#2465 Ha telleg duriel, akkor csak egy cbf cucc kell a karira, ha pedig nem kozelharci kari (sorci, nekro, ama) akkor meg valami eros - sok hp, gyors, es life steal hogy eletben maradjon - hireling segitsegnek, es amig az feltartja, addig a hatterbol lovod. Lup utan erdemes hozza lemenni, mert telleg nagy a valszinusege hogy behalsz legalabb eccer ;] De ha nem durcira gondolsz, akkor kire? -
netuddki #2464 sztem ..duriel lessz az a piszok!
engem is az szívatott hellen...
a többi az smafu -
#2463 Milyen ellenséget?
milyen karival nemtod kinyirni?
open kari?
1.09d peccs fent van? -
netuddki #2460 -
#2459 hajnalba'? juj
magus dobjál meg te is egy icq számmal -
netuddki #2458 bocsesz mike.. de én akkor már alszom :((
holnap reggel 1/4 2-kor kelek ....mönni köll dógzni.. -
#2457 ha ma akarsz játszani kilenc fele, irj mailt, icq számmal -
#2456 win reinstall volt + xp -
#2455 Picit hosszabb lesz a szunet mint gondoltam. ugy 7-8 nap kb.. :( -
#2454 Sajna van pici gond a serverrel, ha minden jol megy legkesobb hetfore megoldodik.. Igy ertelemszeruen a link sem muxik addig. -
netuddki #2452 nahh...leszedted?? kár :(( -
#2451 csak meg fel kell raknom ujra -
#2449 Megvaltozott a server IP-je, az uj IP: 160.114.87.242 az uj reg file meg itt van http://ftp.bnet.hu/iq.reg -
#2448 nemtom eldonteni hoyg druida vagy assasin legyek. az a baj a druidaval hogy csak ozelharcos es semmi jo skille nincs sztem. midnegyik a kozelharcosra van -
#2447 hat en vegignyomtam egy 89es karival az oldalamon az act1 uccso 3kuldijet es 1szintet leptem... -
netuddki #2446 mike! 1 game?? -
netuddki #2445 próbáltam segíteni a b.net.hu-n levőknek.......... nem kellettem! :(( és csak azért mert open karakter vagyok......de mit tegyek ha nincs kedvem újra kezdeni a kari építést...1 nyüves amim van csak 7 szinttel......ehhhh!!nemtom miért nem próbálják ki az embert?de még csak esélyt sem adnak....