26171
-
#3080 Paladin a mester!!! -
Braveheart #3079 szeintem te csak meguntad azt a paladint... nekem az a kedvenc karakterem... ja meg a nekromanata:) -
#3078 elvesztettem a play discet de a többi megvan de semmi gond mer már jön le :) -
#3076 amen -
#3075 Bill Ropper szerint még az E3 elött kijön. -
gtom #3074 Mikor lesz már 1.10-es patch? -
#3073 Azért nem teljesen igaz a régi karit át tudod konvertálni csak a ladderen már nem fog megjelnenni!!! -
#3071 A sima Diablo2 , és az Expansion Karakterek, külön ladderben vannak. Nem is lehetnek egyben. Csak gondolj bele. Egy átdolgozott uj, program, ezer modositással, egyszoval nem kompatibilis a kettö.
Ne bán da kari elvesztését, az exp karival lényegesen élvezetesebb lesz , és van annyi uj benne hogy érdemes azzal játszani. -
magyar ember 2 #3068 Nembaj ha nincs, egy goldstrikevel is tud +lepetest okozni. -
magyar ember 2 #3067 "lájt és fire skilles sorc=biztos halál, mivel nincs semmi amivel lassithanád a szörnyeket."
Rakhacc melle 1 pontot frost novara, +skillekkel 1utt eleg. De ha blokkos a sorcid, akkor az se muszaj.
Warmth eleg 4-5 pont +skilles cuccok. Ami jo spell, az minde delayes, szal nem kell neki nagy warmth, egyedul a novanak, de ha staticolsz melle, akkor annak is eleg ennyi. PvP sorcinak max orb + mastery + ts + mastery kell, cow sorcinak inkabb max orb + 1 mastery + max nova + ts + mastery, fw sorcinak max fw + mastery + ts + mastery. PK-zni jo meg a hidra sorci, a meteort viszont el lehet felejteni, mire leerkezik, addigra mar mas jatekos leolte az ellenfelet. Charged bolt se rossz maxolva, maxos masteryvel, de a nova megjobb. Staticbol eleg a 3-5 pont + skilles cuccok, masra nem erdemes rakni, csak a kovetelmenyekre 1-1 pontot. Erdemes a blokkot maxolni (75%), ez vagy stormmal (240 dex 99es szinten), vagy whistannal (eleg a 150 dex, viszont nem dmg reduce, de jol passzol hozza a guardian). Segitonek fagyasztos, vagy PvP sorci eseten ijasz (goldstrike is jo neki, de ha van wf, az megjobb) kell. Nova sorcinak erdemes wizardspike, a tobbinek inkabb oculus. -
#3066 Ja, de az ijász csicskának nem árt ha van egy wf-je -
magyar ember 2 #3065 Fagyis az jo sorcinak, amanak inkabb mightos kell, pvp sorcinak meg legjobb az ijasz. -
magyar ember 2 #3064 az orb se rossz, egy 38-40-es mar eleg, de novaval gyorsabban m1 a cow. -
magyar ember 2 #3063 "És lehetséges e, hogy egy alacsony szintű karakter ott legyen ennél a csatánál és mikor kap az XP-ből akkor kapásból lép mondjuk 5 szintet?"
Hajaj. Ezt hivjak leechelesnek, es ma mar szinte kivetel nelkul igy jaccik mindenki a b.neten. -
magyar ember 2 #3062 Egy buriza armor most heavynek szamit? :D -
#3061 MErt minél nagyobb szintü monsterrel találkozol annál komolyabb cuccot dobhat. Szerintem logikus. -
Road Lee #3060 hmmmm....
mé van az hogy csak hellen szórnak nagyritkán fáintos cuccokat a górék???? :(((( -
Árnyvadász #3059 Még nem. De érdekesen hangzik. Bár ha ronda, akkor nem szabad ilyet csinálni vele:) Szegény Dio.. -
Árnyvadász #3058 Igen. -
#3057 Freakkel kár foglalkozni
engem meg akart verni
van akit már meg akart gyilkolni
flém az élete -
#3056 bnet es landor. -
#3055 amugy neztetek mar aa es aniso val a dio2-t? :D eleg erdekesen ronda lesz... -
#3054 hol mashol:D -
#3053 Ti a Battle.Net-en nyomjátok? -
Árnyvadász #3052 ehh... ne idegeljetek fel... FREAK már megtette... na megyek haza. -
#3051 lol -
#3050 persze, álmodik a nyomor -
Árnyvadász #3049 De jó látni, hogy van aki még most kezdi el! Nem fogsz csalódni benne. Nagyon jó játék a Diablo. Talán túl jó is. Csak időd legyen rá. Abból sosem elég:) -
#3048 ha magyarul kell akkor ajánalni tudom a www.diablo.hu-t
Nem értek ugyan egyet pár dologgal, de kiinduló pontnak szerintem tökéletes lesz neked.
-
Árnyvadász #3046 Szia Mike! Tegnap felvilágosítottak, hogy a benti gép amin dolgozom kifejezetten rossz a Diablo netes játékhoz, így marad az otthoni kapcsolat és a nyár. Hát ez van. :( -
#3045 legalább vége lesz ennek a redvás világnak
én nem sírok a vacak kis életemért -
Árnyvadász #3044 Még ezt a cserélgetős dll-t sem vittem haza. Majd találok az amazonnak vele cuccokat. Ha átadom neki, már az is egyfajta kis csalás. Majd a bnet-en trade-elek. Az már más. Hivatalos és nem csalás. -
Árnyvadász #3043 Csalni nem szokásom. Annak semmi értelme. (Magánvélemény.) -
Road Lee #3042 természetesen zárt karira gondolva ,multiban
-
Road Lee #3041 máár multiban !
mert single playerben ahányszor meghekkeled a gémet annyiszor rakja bele a folalatot... -
#3040 ezert kell ra vigyani :D -
#3039 igen 1 szer normalon night on es hell en tehat max 3 alkalom -
Árnyvadász #3038 Hát azzal nem sokat érek akkor. Mivel az még igencsak odébbvan. Nekem most érne valamit. Na mind1, legalább ezt is tudom. -
Road Lee #3037 még junikba is tesz -
Road Lee #3036 szintenként eccer !
yahh