Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a páholyon azt taglalgatták múlt héten,hogy mostanság érdemes PIT-runokat csinálni,mert az ott található lények is dobhatnak bármit (1-2 cucc kivételével)
Lehet,hogy átveszi a mefi,meg baalrunok helyét???
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
besokaltam a necrotol múltkor, és pihiztem picit, és csinálok egy nagy dárdás bébit, aki majd jól agyondobál mindekit😊
szal kérdésem kövi: mik a lvl szintek, amíg érdemes egy act-ba maradni? írja már le valaki, xp meg item gyûjtés végett kérdezem, mert kriminálisan semmi cuccom nincs, és vlaszeg amazonbébim is pucér seggel fog szaladgálni így mindig
azon filozom lehet csinálok egy zárt gammát, és egyedül vágok neki az act1-k, csak az gondolom úgy elég nehéz
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ja és ha valakinek kell egy rare druida sapi akkor szóljon..31 druida skill +2fury +2hurricane +1 vulcano +10 energy, 30% Edef, 9%Pres, 109def, lvl30-tól adom ingyé, de channelen nem akarom, mert ott sok a köcsög és meg sem köszönik
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Amelyik lény meg Poison + Lightning Immune azt hagyd a csudába! A kitérésekre/elmozgásokra adj, hellen jól jön mert a varázslatok elöl is elmozogsz (pl. tûzfal). Az én tippem Amazonnál, hogy 1-1 pontot adj a Passzív és Mágikus skillekre (ami tetszik) és próbálj meg gamblézni +3 Passziv and Magic skilles amulettet és fejpántot! Mivel az elsõ pár pont elég sok %-ot ad szintenként, kb 7-es szint elég mindegyikbõl. Mivel dobálózós Ami vagy így tudsz pajzsot hordani ezért ajánlom, hogy amit Qual-Kehk ad rúnákat azt RalOrtTal sorrendben rakd be egy nem mágikus 3 socketes pajzsba, elég sok resistet + védelmet ad!!!
A necróknál a lower resist leszedi az immunitást,kivéve ha magic immune,mert arra nem hat!!!
És ez a 100%-os igazság!!!!!!!!

Miért van az, hogy ha Hellen már 3-an támadnak akkor egyszerûen képtelen eltalálni a karakterem õket???? Mintha ilyenkor hirtelen nullára esne az Attack Rating-em! És most itt nem a Block vagy a hátrahõkölés esetére gondolok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
#FireStorm#
http://deathfellows.hu/
V9ykn8_TZL0
Lower Resist lowers Poison, Fire, Lightning, and Cold Resistances. It does not lower Physical Resistance
V9ykn8_TZL0
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ui: vagy vedd meg 3000ert a jatekot, es nincs ilyen gondod, mehetsz jatszani a tobbtizezer ember koze bnetre.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Lehet,hogy nem tudod fullosan sebezni,de legalább tudod....
en is kezdo vagyok ugyhogy nekem is adhattok tanacsokat! =]
karimrol irtam a #7115-ben, lényeg hogy csórikám nagyon gyenguszka és nem tudom miért =] nemhogy act5-ben nem boldogulnék egyedül, act3-ban is levernek a szörnyek!