Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy a thundergodom pont egy perfect darab és istnél alább nem adom 😄 Egyébként én minden karimon tgodot hordok, ha megvan a max res akkor bizony igen finom a 85 lightres, soulok csak gyógyítani tudnak 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

horpeti
mind1, az az idõ már elmúlt most nincs semmi 😊

és nem is akarok palára fejleszteni.

Csak Amazonra. És valszeg azzal is fogok MFelni 😛
Legalábbis most nem kívánok délutánokat eltölteni mefirunokkal, countess runnal... stb stb... meg nem akarok minden nap új karit elvinni hell HFig, stb...

Abból már kinõttem, ez most egy lightos/élvezõs gamma lesz.. 😊

Mivel a játék is kevesebb, és nem annyira céltudatos (eddig így tervezem), így az igényeim is kevesebbek... amit felsoroltam cuccok, azt hiszem igencsak elérhetõek azért... akár ha esik egy jó rúna hell HFen...
adja isten 😊
Bár amilyen formám lesz pult fog dobni 😊 (vagy mi is a minimum???) már volt rá példa... legnagyobb HFem GUL volt... 😄

ill. nem sokszor húztam HFért, de pont az 1. ilyennél GULt dobott a csókának, örültem neki.... (na így jött össze 1 hónap alatt a cucc)...
aztán párat még húztam , meg baalrunon esett IST, és sima ügy volt...
Igaz az MHval volt, meg loaderrel, úgy sokkal könnyebb volt felszedni minden cuccot... most ha ott állok a cucc mellett, akkor is hamarabb veszi észre egy loaderes csóka, pláne pickittel.......

horpeti
hihi 😊

nem rossz!

Thundergodot lecserélhetnéd Snowclash-re, ha Blizzes vagy, és akkor megvenném hitelbe tõled a thundergodot 😊))
ill. ravenfrostot is szívesen vennék hitelbe.

low ravenfrost is jó.
ez a 2 cucc olyan középkategóriás cucc, ami +1 klasszist növel a karakteren ha hordja...

én mit nem adnék egy Ravenfrostért... megoldódna a managondom + nem fagynék le + nõne blokk + nem kéne cold damages charm... nyami nyami 😊))
Thundergod meg önmagáért beszél (fõleg amának)... nekem tuti hogy az egyik gyûrûm és övem ez lesz!

Még varázslónak is inkább javallott a thundergod, mint a snowclash... sokkal de sokkal 😊

De ha lenne fölös, gondolj rám.... 😊 én ezekre tuti vevõ vagyok 😊

Szép teljesítmény egy hónap alatt ;-) Használj redemptiont és tovább élsz 😊

horpeti
Mara, Hoto, Zakát vondd le....

az csak utcsó 1 hónapban lett...

Kb. ez a 3 cucc, amitõl egy klasszist lép elõre a kari, de helyettük:
már nemtom melyik amu, de resistet adott
wizardspike
stormshield

is igencsak életképes volt, csak nem az az elit damage.. de 1-2 playernél meg sima ügy voltmindenki... csak igencsak figyelni kell a karira, mert nincs LL, és igen hamar kipurcanhat, ha lazára vesszük a figurát. 😊

Coldsorcom cucca kb a kövi: shako, tals amu, upped umed viper, occu, spirit monarch, thundergod, wt, raven, dwarf. Kb. 2 ist a cucc, ennyi a jelenlegi vagyonom a mostani accomon 😛

horpeti
nagyot mondtam, közel nem céloztam meg 1 istnyit...

titán
stormshield
thundergod
skullder
mana heald
catan's ring
ravenfrost
sandstorm cipõ
Laying hands/Soul Drainer

Ennyi lenne a vágyam egyelõre. 😊))
Ezekben a cuccokban kimondottan jól érezném magam a bõrömben 😛
És azt hiszem bõven 1 isten belül van az össz ár 😊

Hoto/wizardspike, Shako, Uppolt Guardian, Zaka/stormshield, Mara, soj, raven, immportal kesztyû, immportál öv/nemtommi, már nemtom melyik csizma.
Azért számoljunk csak(mindegyikbõl a leggyengébbet veszem):
-Hoto(30): ist+mal
-Shako: pul
-Upp. Guard.: um
-Zaka(150): gul/ist
-Maras(20): ist+mal
-Soj: 2xist+um
a többi nem fontos, vagyis kb. 6.5 ist-nyi cucc, azért ezt nem nevezném csóróságnak 😄

horpeti
én 1-2* duelleztem palámmal anno, de azok elég bénák voltak 1 hammertõl haltak 😛

Meg 1* Amazonnal is, varázslónõvel nyomott rám Blizzt, én meg elhajoltam, és 4 Furytól szevaszt mondott 😛P

Lámák voltak 😛

Szörnyeket én is jobban szeretek írtani. 😊
Meg röhögni hellbaalon néha, amikor szerencsétlenkednek 😛 Pedig 2-3* olyan értékû cucc van rajtuk, mint rajtam... többnyire havertól szerzett 😊) Aztán para van, ha nem csak állni kell runon 😛

horpeti
Az én hammerpalámba ennyit áldoztam:

Hoto/wizardspike, Shako, Uppolt Guardian, Zaka/stormshield, Mara, soj, raven, immportal kesztyû, immportál öv/nemtommi, már nemtom melyik csizma.

Na most én ezzel voltam kb. 9x szintû... és az égegyadta világon semmi problémám nem volt vele HELLen, simán húztam mindenkit, ancyk is csak akkor tudtak kinyírni, ha vmelyik bugos volt....

Ezek nemtom mennyibe kerültek, de speciel : Hoto nélkül, és Zaka nélkül is igencsak meggyûlt a bajuk a monsztáknak velem... no meg SOJ nélkül... ezt a 3at csak a vége felé szereztem meg...

Semmi gondom se volt... és ez azért nem annyira iszonytatóan drága 😊
szerintem kimondottan lepukkant kari a többiekhez képest 😊)))

Most Amazont gyûrök, egyelõre teljes cucc nélkül (3 napja diózom 1 év után, semmi más karakter, stb), és egyelõre jól teljesít...

most érte el nm ACT2õt 😊
43. szint

A karira kb. 1 istnyi cuccot céloztam meg, mivel nem MFelek egyelõre, és valszeg csak Amával fogok mászkálni majd MFfel hellen, így kíváncsi leszek mennyire fogja bírni a kiképzést.

Remélem jól 😄
1 közepes Titán kellene de nagyon, vahogy csak sikerül szereznem, az már teljesen új dimenziókat nyitna meg az amám elõtt... 😊

Jó kis csóringer vagyok 😊)))

Én soha életemben nem szerettem a duelokat. Kiráz a hideg, ha visszagondolok egy-két esetre, amikor próbálkoztam. Szörnyket gyepálni annál jobb, csak legyen egy jó kari ami sebez, és ne hulljon hellen act5 nél se. MEgcsináltam elsõ hammerom. lvl 90 ig felhuztam, jó poén meg minden, de valahogy nem tudok vel azonosúlni. A legújabb próbálkozásom tulajdonképpen majdenm életképes, csak ne lenne az a majdnem 😞 Kéne még vagy 9 ist-t belepumpálni és akkor franko lenne. Amint rájöttem erre, az egésztõl element a kedvem. Nem hiszem el, hogy anélkül nem lehet jó karit csinálni, hogy ne kerülne egy vagyonba 😞

horpeti
igen, low levelnél igencsak kijönnek a cuccdolgok, no meg minden kari különbözõen érik be... 😊

Egyébként én kifejezetten a low duelt csípem lvl 18-ig bezáróan. Volt egy haverom akinek a lvl 9-es assája halomraverte a nála kétszer magasabb szintû karikat. Valami félelmetes cuccai voltak, eth claw meg mindenféle õrület.

horpeti
ha nagyon szépen megkérem, valaki priviben (hogy titeket ne zavarjon) el tudná küldeni arreatról a:

SPEAR
Lance
War Pike

adatait?
sebességtõl elkezdve minden, amit ír róla.

Nagyon megköszönném!

köszi! 😊

Ja, mert logikusan van felépítve.

horpeti
Igazad van, én arra értettem, hogy ott kevésbé látványos a mannatöltés, mert úgyis több van. 😊

energy shieldnél viszont természetesen így van, elég tápos párosítás 😊

De ez úgy tudom csak fizikai sebzésre van így nem?

És még sorolhatnánk, trapper assa stb. de maga a kari kivitelezése jó.

És egy chargos palával hogy boldogul? Ha azzal egyszer befog akkor fakereszt.

Elolvastam de nem találtam például mana leech cuccot. Rádférne még egy lvl és akkor jöhetne crescent moon vagy cats eye amu, angelic ring helyett pedig valami rare duallecher ;-)

http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=d2-skills&t=207781&p=1&#post207781

Postoltam a barbárom 😉
Nézzétek meg ha érdekel titeket (angol)

Dehogy, sorcnál alkalmazható a legerõsebben, hiszen ha valaki energy shieldet használ és megcsapják egybõl a manát rángatja le de ha ilyen cuccot hord akkor egybõl vissza is nyomja.

horpeti
attól függ, milyen karakterrel van 😊

Mondjuk amazonnál hamarabb észrevehetõ, mint egy varázslónál 😊
Már ha megütik az amazont

annyira sztem nem veszed észre, hacsak nem a cowset sapiról van szó 😉

ok htx 😄
akkor ez jó tulajdonság 😊)))

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ircen jó csatik:
diablo2.hu
diablo2.trading
trading.eu
diablo2.help

andriska
az elszenvedett sérülés x százaléka manává alakul

horpeti
kérdõ válasz. még nem olvastam róla sehol, de mintha én ezt tapasztaltam volna mindamellett hogy a fordítás is így szól.

kérdés vagy válasz volt? 😄

horpeti
ha ütnek, nõ a mannád? :o

damage taken goes to mana az pontosan mit is jelent?! 😄

horpeti
köszi!

itt megtaláltam a választ is 😊

http://www.diabloii.co.uk/
horpeti
az IRC server/csati nevet tudjátok, ahol a tárgyak kb. árai találhatók??

azt hiszem ez már nincs meg nekem elmentve, meg 1 év alatt változhatott...

horpeti
neked is köszi!😊

horpeti
jah! thx... akkor valszeg VAK voltam, mert ez olyan ARREATOS idézés volt! 😊
Vagy egyszerûen akkor csak nem érdekelt...

Lehet azért nem uppoltam anno, mert nem érte volna meg a + DEX ráfordítást , mert vmi 157 kell neki (+109 erõ) 😊

De tudjafene már. 😊

Lum+Pul+Perfect emerald

andriska
1 Lum Rune + 1 Pul Rune + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique Weapon = Elite Version of Weapon

horpeti
köszi szépen! 😊

a SS az ha jól tudom elite az nem uppolható, a Titán viszont ha jól tudom igen.

Mivel is lehet? link is jó... (ha le van itt tiltva 99%, akkor majd otthon megnézem...)

én anno csak a GA-mat uppoltam, titánt nem. Bár nem tudom miért is, úgy rémlik, hogy lehet uppolni..... de asszem anno úgy volt, hogy nem, vagy csak a rúnaösszetételt nem tudom.

tudja valaki?

Arreatos kockás leírásban nem tudom le van e írva, én úgy emlkészem, hogy Javelin upot nem találtam, de lehet nem is kerestem (inkább a palára gyúrtam 😛)

De most mindenképpen érdekelne 😊

andriska
Titan's Revenge:

Throw Damage: (70-79) To (185-212) (127.5-145.5 Avg)
One-Hand Damage: (70-79) To (137-155) (103.5-117 Avg)
Required Level: 42
Required Strength: 25
Required Dexterity: 109
Max Stack: 140
Base Weapon Speed: <-10>
(Amazon Only)
+150-200% Enhanced Damage (varies)
Adds 25-50 Damage
+2 To Amazon Skill Levels
5-9% Life Stolen Per Hit (varies)
30% Faster Run/Walk
+20 To Strength
+20 To Dexterity
Replenishes Quantity <1 in 3 sec.>
Increased Stack Size <60>
+2 To Javelin and Spear Skills (Amazon Only)

Stormshield:

Defense: (136-504) - (151-519) (varies)(Base Defense: 133-148)
Required Level: 73
Required Strength: 156
Chance to Block: Pal: 77%, Ama/Asn/Bar: 72%, Dru/Nec/Sor: 67%
Paladin Smite Damage: 12 To 34
+ (3.75 Per Character Level) 3-371 Defense (Based On Character Level)
+25% Increased Chance Of Blocking
35% Faster Block Rate
Damage Reduced By 35%
Cold Resist +60%
Lightning Resist +25%
+30 To Strength
Attacker Takes Lightning Damage of 10
Indestructible

horpeti
arreatról be tudná valaki nyomni a Titán, és a Stormshield tulajdonságait, ha megkérem?

nálam itt le van tiltva, de meg akarok nézni néhány dolgot!

lehetõleg minden infó kell (neve is 😛), a kép nem (szal sima kijelöl kopi is jó)

köszi! 😊

Stormshield Elite, Titán az középszint, vagy az is elite? (ezt már elfelejtettem, de azt hiszem az még középszint)

Nekem még tudomásom van az ancient way kiváló képeségeirõl is. + Mostanában lettem figylems egy frnako helyre. Egyelõre kisérleti stádiumban járok.

A következõ túrán szoktam részt venni:
Act1 Countess/Andy
Act2 Summoner
Act3 Travincal/Mephisto
Act5 Shrenk/Nihlatak/Baal

Nos engem érdekelne hogyan lehet értékes cuccokra, hr -ákra szert tenni, jöhet privibe is ha nem kivánja az illetõ a publikum elé tárni...
Okítsatok, plíz

Elõre is té-há-ix :o)

a gáz kifejezés nem jó jelzõ egy ilyen munkára 😄

Ismerem a körülményeket is, Hogy lett (ber ith Jah) a (Jah ith ber)bõl.
Magyar származású az egyén. Nagyon ki volt éhezve az enigmára. Páncélt már régen megvette, csak a runák hiányoztak belõle. Vagy 1 hétig kilódott mire összhozta a 2 hr-t hozzá. Majd amikor meglett, a nagy izgalom közepette bele is tette. Csak annyira fel volt spannolva, hogy a sorrendet elnézte.....

horpeti
hát egen.... 😛

mondjuk nekem a legnagyobb amit összeraktam eddig a Hoto volt. ott is vagy 5 percig néztem, hogy tuti jól rakom e össze 😛

Pedig már vagy 10k* olvastam, és tutira tudtam, direkt arra gyûjtögettem...
De fostam , mint állat 😛

Elég gáz összekeverni a runasorrendet 😄 (jah,ith,ber)

horpeti
nekem nem kéne 😛

Rofl<#idiota>

Na ez még egy gosu cucc. .........

[/img]