Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi pedig vagyunk hatan.
Ventrillon dumálunk közben, rl haverok is egyben.
Számomra elég személytelen a d2-n lévõ cset, olyan klánba nem mennék, akiket csak ott ismerek -.-
Ha nem lennének így haverjaim, nem jászanék már rég ezzel a szarral 😊
Nah, nem oltás, nem flame, csupán saját eszmefuttatás.

😄😄😄

Minden szart dupolnak, csak óvatosan.

sz4bolcs
fõleg hr-eket dupeolnak. azért olyan olcsó. 😞)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

setuh
valaki tud nekem egy auto penz felvevos progit mondani?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

nearo
A kocka el van vetve...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A 'tagadás' a legkiszámíthatóbb emberi cselekedet. Innentõl kezdve nekem sincs kedvem tovább foglalkozni ezzel. Ha majd leesett a tantusz szólj..

shaime01
.. csak tudod szerintem bunkoság másrol olyat állitani ami nem éppen helytálló..
de könnyü csak igy dobálozni a "kockaságal"

Én abból a korszakból már kinõttem. 😊 Régen - aláírom szó nélkül - nem voltam meg nélküle, muszáj volt játszani, mint a drog. Ellentétben veled nekem nem esik rosszúl, hogy lekockáztál. És pont ennyi a különbség köztünk.

vigyori14
üdv. ha veszek egy soj-t és ha dupolt lenne, de perm elem akkor annak nemszabad eltünni? és amugy mást is dupolnak a soj on és hr-eke kívül? mal-t és um ot meg egyebeket is szoktak?

shaime01
akkor kocka vagy.

Mi clan-nak hivjuk magunkat. 😛

shaime01
istenem..

tudod van egy guild (nem tudom volt-e már benne részed)
vagyunk 23man
egymást felhuztuk az elsõ nap hell-re..
utána mindenki ment mfelni amennyit akart (partykban) ha esett egy cucc és a másiknak kellet odaadtuk neki..

de ezt sosem fogod átélni..gondolom.. igy nyugodtan irogathatod ,hogy kockaság meg mindent.. de szerintem egyszer csatalkoz egy guildhez ..

😄DDDDDD

sz4bolcs
miért? Mennyit nyomtad akkoriban? Talán nem annyit? 😄
Én most is soat diablozom, tegnap elõtt pl. délutántól egészen hajnali 5ig. Te nem? Ez nem kockaság? 😄

reset után 3 nappal ilyen cuccban mászkálni..<- Ezt te hogy neveznéd???

shaime01
jancsipapa meg 1 értelmes magyarázatott nem tudott adni arra ,hogy miért is kockaság ..

shaime01
szerintem elég jól értem...

és igen kb ezt jelenti
csak azért mert valaki összeszed enniy cuccot az kocka mert bizots 0-24ben nyomja.. ign igen..

sz4bolcs
és a zealer nem jobb bosst ölni?

RussT
de a smiter a gyorsancsapkodó bossölõ, csak a zealer méggyorsabban csapkod

http://www.igazsag.extra.hu

sz4bolcs
a smiter akkor nem az, aki így iszonyat gyorsan csapkodja a bosst fénysebességgel? 😄

RussT
az az zealer

RussT
hm, ez meghozta a kedvem régen félbehagyott smiterem folytatására 😊
(bár a sebzése elég kevésnek tünik :/ )

sz4bolcs

sz4bolcs
melyik az a fajta pala, ami ilyen nagyon gyorsan üt? 😊

sz4bolcs
ja és nem szeretnék egyedül végigmenni worldstoneon meg hasonlók, kimondottan bosskiller kéne, amivel tudok segíteni haveroknak, hogy ne olyan lassan nyomják le a fõszörnyeket.

sz4bolcs
actvégi bossok likvidálásához fejlesztenék karaktert. Van tanácsotok, melyik a legahtékonyabb gyilkológép mondjuk baalt ölni?
az elõbb volt már szó smiterrõl, de számításba vettem még a javazont is.
Valaki ötlet?

😄

Nc innentõl - delac érti, mire gondolok, neked hiába is magyarázom. :o)

Nyugodtan verheted rá hogy df esett, nem errõl van szó.
Ha értenéd mit írok biztos nem ezt reagáltad volna...........ami nem engem minõsít újfent....

shaime01
ne mond.. tényleg ezt jelenti a kockaság?

de ez annyira.. szánalmas.. de tényleg most csak azért mert valakinek jo dropjai voltak akkor az már kocka? ^^

season kezdésekor mikor hellre érkeztünk az elsõ ia party runbol rögtön egy death fantom eset.. >.< az is kockaság?😊

A kockaság itt azt jelenti, hogy ha 2-3 nap alatt te ezeket beszerzed, akkor gyak. a nap 24 órájában játszol. Na ez kockaság, hisz emelett az ember semmi másra nem szakít idõt. Másképpen fogalmazva: nincs semmi egyébb fontos dolgod ez alatt az idõ alatt.

Sztem jancsee valami ilyesmire gondolt. ^_^

shaime01
nem értem mi a kockaság abban ha ezzek a cuccokat megszerzi valaki 2-3 nap alatt..

kifejtenéd bövebben?

Ez akkoris a te kockaságod 😊

Rl+d2 haverok nálam is vannak, csak éppen nem 'guild' a neve 😊

shaime01
guildnak hivják..

item megosztás van egymást segítjük már miota.. ^^

akkor elég nagy kocka vagy, barátom 😉

shaime01

ez 2-3 nappal season 2 után
ezzel a karival gazdagottam meg

ja meddõ vita váltsunk is karaktert😊
most értem be hell act5be a bowazonommal.
csak egy két helyen volt igazán nehézség(immun phis immun cold uniqok act4ben), de amugy nem nehéz. Elõrelövök 10 multit, megyek egy kicsit, megint elõrelövök😊
Diablo majdnem megszivatott mert 2szer is bezárt a csontbörtönbe, aztán egyszer elémállt és elkezdte rám fújni azt az epres joghurtot ami veszi le az életed mint az állat. De volt nálam 16 full rejuv ugyhogy megusztam halál nélkül😊
asszem még csak most jön a neheze...
Hát ez egy meddõ vita, sztem senki nem fog meggyõzni senkit a maga igazáról...
Nekem még mindig vannak fenntartásaim a mf-eni-smitával szemben, de hát biztos jó az is.

Beast ba.

Általában csak a konkrét skillekre kell pontokat adni.
zeal max
fanatism max
holy shield max
sacrefice (erõsíti a zeal-t) max

Én így csinálnám, bár SZU nak ahogy kiveszem a szavait pont zeal palája van. Õ biztos többet tudna mondani errõl.

Értem 😊 tehát akkor ezt jól be is kell gyakorolni.

Egyébként mien páncélt használsz, hogy nem tudod permanensen enigmát használni?

Ird már be hogy melyik az 2 fegyver, és akkor tényleg tudunk érdemben is segíteni, vagy neadjisten dönteni ha épp arról van szó.

shaime01
ehh

és te season elején hammer palával mennyit sebzel? semmit kb ^^
smiter meg season elején szar cuccokal is ha van egy kis cb-d már sebez mint a ganéj .. hammer pala inkább botra jó 😊 1bként meg lassu szerintem mondjuk én nem botolok *már..😊* mert értelmetlen elveszi a játék lényegét meg is bántam.
nah de szóval hell diablo igy néz ki

3 rev poti készenlétben
vigor + charge megnyomni a tappancsokat megölni az uniq-t kichargeolni és mind eltünik ugyebár ilyenkor diablot leverni és kész 😊

Félreértettél. Nekem egy ZealFana paladinom van 84-es. Nem akarok smitter csinálni, csak a crushing blow és a deadly strike között vaciláltam, mert van két unique kardom, az egyik ezt, a másik azt adja, beleütök egy lukat és egy runával még erõsíthetem is.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

repvez
valaki a #18510 hsz-em hez tud valami támpontot addni?Ha lehet emberi nyelven mert pár hsz-nél csak kamillázok hogy mit mondhattok annyira nem vagyok még mayer hogy értsem az ilyen slenget.
Köszi
Hell diablot hogy csinálod meg? Smite-l minden egyes ellenfelet egyesével kell megölni. Ott azért elég sokan vannak. Teleportálva el tudom képezelni, de irtad, hogy pakolgatod. Cs-ben ugye a 3 királyt kell minnél hamarabb kiiktatni. Hmm; nem tudom magam elé rakni a folyamatot.

Hammer nekem kézenfekvõbbnek és biztonságosabbnak tûnik.
De meg lehet engem gyõzni az ellenkezõjérõl 😊

shaime01
nem

Érdekes levezetés. Bár..
Már csak azt kérdezném, hogy smiterre Iron maiden hat?

Igen te.

Hát ez az...h nincs és sztem nem is lesz mhm ^^

Egy bnetes pro hcs profilja:

hardcore+mh=softcore
softcore+mh=SuperMarioBros

^^