Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ventrillon dumálunk közben, rl haverok is egyben.
Számomra elég személytelen a d2-n lévõ cset, olyan klánba nem mennék, akiket csak ott ismerek -.-
Ha nem lennének így haverjaim, nem jászanék már rég ezzel a szarral 😊
Nah, nem oltás, nem flame, csupán saját eszmefuttatás.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
de könnyü csak igy dobálozni a "kockaságal"
tudod van egy guild (nem tudom volt-e már benne részed)
vagyunk 23man
egymást felhuztuk az elsõ nap hell-re..
utána mindenki ment mfelni amennyit akart (partykban) ha esett egy cucc és a másiknak kellet odaadtuk neki..
de ezt sosem fogod átélni..gondolom.. igy nyugodtan irogathatod ,hogy kockaság meg mindent.. de szerintem egyszer csatalkoz egy guildhez ..
Én most is soat diablozom, tegnap elõtt pl. délutántól egészen hajnali 5ig. Te nem? Ez nem kockaság? 😄
és igen kb ezt jelenti
csak azért mert valaki összeszed enniy cuccot az kocka mert bizots 0-24ben nyomja.. ign igen..
http://www.igazsag.extra.hu
(bár a sebzése elég kevésnek tünik :/ )
http://www.igazsag.extra.hu
az elõbb volt már szó smiterrõl, de számításba vettem még a javazont is.
Valaki ötlet?
Nc innentõl - delac érti, mire gondolok, neked hiába is magyarázom. :o)
Ha értenéd mit írok biztos nem ezt reagáltad volna...........ami nem engem minõsít újfent....
de ez annyira.. szánalmas.. de tényleg most csak azért mert valakinek jo dropjai voltak akkor az már kocka? ^^
season kezdésekor mikor hellre érkeztünk az elsõ ia party runbol rögtön egy death fantom eset.. >.< az is kockaság?😊
Sztem jancsee valami ilyesmire gondolt. ^_^
kifejtenéd bövebben?
Rl+d2 haverok nálam is vannak, csak éppen nem 'guild' a neve 😊
most értem be hell act5be a bowazonommal.
csak egy két helyen volt igazán nehézség(immun phis immun cold uniqok act4ben), de amugy nem nehéz. Elõrelövök 10 multit, megyek egy kicsit, megint elõrelövök😊
Diablo majdnem megszivatott mert 2szer is bezárt a csontbörtönbe, aztán egyszer elémállt és elkezdte rám fújni azt az epres joghurtot ami veszi le az életed mint az állat. De volt nálam 16 full rejuv ugyhogy megusztam halál nélkül😊
asszem még csak most jön a neheze...
Nekem még mindig vannak fenntartásaim a mf-eni-smitával szemben, de hát biztos jó az is.
zeal max
fanatism max
holy shield max
sacrefice (erõsíti a zeal-t) max
Én így csinálnám, bár SZU nak ahogy kiveszem a szavait pont zeal palája van. Õ biztos többet tudna mondani errõl.
Egyébként mien páncélt használsz, hogy nem tudod permanensen enigmát használni?
és te season elején hammer palával mennyit sebzel? semmit kb ^^
smiter meg season elején szar cuccokal is ha van egy kis cb-d már sebez mint a ganéj .. hammer pala inkább botra jó 😊 1bként meg lassu szerintem mondjuk én nem botolok *már..😊* mert értelmetlen elveszi a játék lényegét meg is bántam.
nah de szóval hell diablo igy néz ki
3 rev poti készenlétben
vigor + charge megnyomni a tappancsokat megölni az uniq-t kichargeolni és mind eltünik ugyebár ilyenkor diablot leverni és kész 😊
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Köszi
Hammer nekem kézenfekvõbbnek és biztonságosabbnak tûnik.
De meg lehet engem gyõzni az ellenkezõjérõl 😊
Már csak azt kérdezném, hogy smiterre Iron maiden hat?
Egy bnetes pro hcs profilja:
hardcore+mh=softcore
softcore+mh=SuperMarioBros
^^