105
Minden ami Playstation !!!
  • dinomano
    Jo árban van; nem a legolcsóbb; nagyjabol normal ár... :-P Kérdezd meg azééé'(+ha tudod, nezd meg) hogy mennyire van agyonhasznalva; milyen az olv.fej; eredeti kontrollerek jarnek-e hozza(+mennyi)..Ha 2 joykart ad, akkor jo vétel...
  • frc0032 #64
    jah...
    és az olcsó??!
    :P
  • dinomano
    Brodix az olcsó konzol topicban épp most hirdet egyet 10e-ért... :-P
  • frc0032 #62
    Hello!!
    egy ps1 mennyibe kerül legolcsóbban használtan, chippelve?
  • Agy Halott #61
    ok lesem...
  • dinomano
    még torrentreactor.net-en a PSX-linket nezd meg+ torrentspy.com ... :-P
  • Agy Halott #59
    koszi nagyon zsírak vagytok mindketten!
  • Stairan
    Itt is van elég sok játék.(torrent)
  • Seth
    regisztrálni kell(ingyenes), de tessék
  • Agy Halott #56
    köszi nagyon zsír... időm van. célirányos torrent oldalt ha tudsz, irj már nekem légy szíves! mert gondolom külföldi oldalakra gondolosz... magyarokon nincs!
  • Seth
    mondjuk innen (csak lassú), meg természetesen torrentről
  • Agy Halott #54
    EPSXE 1.6.0 emulátorra honnan lehetne a netrol tolteni jatékot? a Tekken 3-mat mar megtaláltam és müxik, érdekelnének még ilyen gammák, meg a Silent Hill és a Resident Evil is!
  • tomworf
    Hali!
    Akit érdekel,van fa-dekor konzolállvány eladó.60cm magas,33cm mély,35cm széles.
    Másik színben is van,csak 5000 forint.Bármilyen konzolhoz.Ha érdekel dobjatok mailt:[email protected]
  • Balintka1
    Én most vettem egy PS one-t. Valakinek eladó eredti PS játéka van? Csak jó állapotú érdekel. Resident Evil, Tomb Raider, Dino Crisis, ilyesmi címek.
  • Pheebs
    Hát én szerettem, de szerintem ez nem mérvadó :))
  • dinomano
    megnezem mi az, nem is hallottam rola..anyira jo gém votl, vagy scak nosztalgia? :-)
  • Pheebs
    Áhá, megtaláltam a nevét :) tűvé tettem érte mindent ^^ Uniracers.. de nem nagyon látom, hogy lenne pc-s változata :( Azért köszi a segítséget.
  • dinomano
    nem tudom mi lehet, nem is hallottam rola...a speed punks-ot ismerem; de az gokartos, csak a go-kart nem latszik+ a "levegöben" ülnek a teljes alakok...
    D.
  • dinomano
    régi a hozzaszolasod, de ha még él a kérdés; bármilyen cd-iroval, attol függ, h. adott ISO milyen formatumban van...bin/cue neroval irhato; ISo majdnem midnennel; MDS/MDF Alcohol 120% progival, NRG-neroval; img/cue/ccd Clone cd-vel...a lenyeg, h. 4Xes sebesseggel mode2-ben ird ki disc-eket(mode2-öt eltarolja az ISo automatikusan...ez a nyersformatum...)
  • Pheebs
    Sziasztok!

Vagy 6 éve volt egy PS-em. Ahhoz pedig egy fantasztikusan aranyos játék. na és itt a bibi. Imádtam azt a játékot, de nem tudom a nevét. Remélem tudtok segíteni...
    Kis egykerekű biciklikkel kellett versenyezni. Az ülés volt a "fejük". Remélem ismeritek, fontos lenne. Azt is jó volna tudni, hogy van e PC-s változata.
    Előre is nagyon nagyon köszönöm a segítséget.
    Pheebs
  • turho
    Én azt a változatot ismertem amit a gép hátuljára kellett dugni, a nevére már nem emlékszem. Ilyen kiesgészítő VCD adapter, asszem action replay funkciót is tudodtt. Szintén kisebb vagyonért.
    Az EU-USA psx-ek tudtommal hardverhiányosság miatt nem tudtak vcd-lejátszást. A japán gépek bezzeg alapból tudták....
  • stfabri
    Sziasztok!
    Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
    Hogyan tudom.
    Köszi.
  • Kis Nato
    Hello!
    Mivel lehet Psx cd-t irni és hogyan? Válaszotokat elöre is köszi!
  • littleNorbi
    Hogy lehet beállítanI?
  • Sham Lee
    Hi.Egy kérdésem lenne,hátha ti tudjátok.A sima playstation-on (nem a ps2-őn)hogyan lehet video cd-t lejátszani.Anno amikor nekem volt ps-em akkor lehetett venni egy kábelt és ha azzal le lehetett játszani a vcd-ket.Az ára igen borsos volt (17000.-)de nem emlékszem a nevére.Nem tudja valaki mi volta neve a kábelnak?Vagy valamilyen másik módszert amivel vcd menne egy playstationon?
    Kösz.
  • Brian87
    Hello,sziasztok!!!

Nekem 3 és fél évig volt PSX-em,hát azt hiszem playstation-ösnek nemkell elmondanom mennyit ér egy ilyen gép..hát eszméletlen szép évek voltak.
    Most novemberben tudok majd venni egy PSX2-t és végre ismét a konzolosok körében tolhatom tovább a kedvenc játékaimat.
    vki a topic elején irta hogy imádja a Tekkent meg a Soul Blade-et is.
    Nos az az én emberem is ugyanis anélkül az életem nemtudom elképzelni.
    Tekken és a SB amit tud nyújtani hát az kész.

LEnne egy kérdésem? Vki írt be egy linket ahol a Tekken bajnokságról lehet híreket,képeket,videókat találni. Nos én megnéztem ezt de nemtudom letölteni egyiket sem mert mindegyik szürke árnyalattal van és sehol semmi letöltés.
    Ha vki tudja mondja meg hogyan tudok onnan letölteni.Kössz előre is.

Na minden jót a PSX PSX2 tulajdonosoknak és jó játékot!!

Sziasztok
    u.i. : Novemberben jövök :))
  • Irvine Kinneas
    én EPSXE-t használok,sztem az jó!
  • Rolesz
    emulator vélemény:Szerintetek ez működik?