Repülő szimulátorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali. Tudna nekem valaki segíteni? A PMDG md11-es gépnél nem tudom leszállás elõtt kikapcsolni az automata gázt. Sajnos mikor megemelem a gép orrát,hogy csökkentsem a sülyedés mértékét az automata gáztad és a sülyedés majd nem,hogy emelkedésbe csap át. már mindent próbáltam de semmi sem segít. Ja és valaki tud valami értelmes AIR TRAFFIC-OT az fs2004-re mert az alap, azt inkább hadjuk nevetséges. Elõre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Tudnátok ajánlani Ace Combathoz hasonló játékot pc-re?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
thx, rátaláltam arra is
Ha II. VH. is érdekel, akkor az IL-2 sorozat jó választás.
harci érdekel, thx akkor Lock-on-t kipróbálom, meg talán a Flacon 4-et is
Lock-On-t mondják jónak, de az harci gép szim. Én most épp Flight Simulator 10-et nyomok. Van még az X-plane 9 is, de az vagy 7 dvd (duplarrétegû), és valami 60 gigát rak fel a gépre. FSX mondjuk nem jön be annyira, az XPlane-t viszont nem vagyok hajlandó a mérete miatt felrakni. MArad a Lock-On. 😊))
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
manapság melyikkel érdemes játszani?
LOCK ON? 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hali. Nem tud vki egy olyan (háborús) szimulátort, amivel mai gépekkel lehet repülni és jóa grafikája is?
War. War never changes.