Everquest
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
sziasztok az alapjáték cimére lennék kiváncsi
mert nem tudom meik az meg vettem vélet lenül a kiegészitõjét és az alap játék kéne eq alap cime
mert nem tudom meik az meg vettem vélet lenül a kiegészitõjét és az alap játék kéne eq alap cime
Még semmibe se kerül, ugyanis még a bétateszt folyik, pontosabban most van egyhetes tresstest. Szeptember vége fele lesz eu test, és csak utána jön ki a game. Kb. 10.15 lesz a game, havonta meg gondolom olyan 2500-3500 -ba fog kerülni.
Bcs. MOst nézem a 10 dolcsis árát. Az bármelyik kegészítõvel 10 dolcsi? Mert az Anarchy Onlinennál, a két kiegészítõ rádob (így for 15 euoróba kerüllni). Itt is van ilyen?
Ha már az áraknál tartunk, azt nem tudjátok a world of warcraft mennyibe kerül?
Ha már az áraknál tartunk, azt nem tudjátok a world of warcraft mennyibe kerül?
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Helló. Mondanátok valamit a játékról. Félre ne értsétek. Ismerem az everquestet, sõt a kedvenceim közé tartozik, csak mielõtt befizetek kéne néhány infó. Olyanok, hogy, kasztok, fegyverek (technikai szint), ára, melyik kiegészítõt érdemes megvenni hozzá, és a legfontosabb:nem tud valaki olyan képet adni, amin a teljes menü rajta van? Amiket én láttam, azon csak a játék képe volt, és a menüket kivágták (értitek)
Érdemes megvenni, vagy inkább Anarchy Online/World of warcraft?
A képeket lehet ide is, tenni, esetleg linkeket, de jöhetnek a mailomra is ([email protected])
Érdemes megvenni, vagy inkább Anarchy Online/World of warcraft?
A képeket lehet ide is, tenni, esetleg linkeket, de jöhetnek a mailomra is ([email protected])
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
ennyire nem játszik vele senki?
le lehet vhonnan szedni egy demót? kipróbálás nélkül nem akarom megvenni, meg össze akarom hasonlítani a többi hasonlóval, csak eggyel akarok játszani, meg kipróbálni hogy nem szaggat e a szerver.
Na ez a topik is jó alulrol jött fel 😊)
Szia!
Köszi az infót, fogok vele élni.
Köszi az infót, fogok vele élni.
Szia.
Én sajnos már nem játszom,2 hónapja megvettem a Dark Age Of Camelot-ot és most azzal nyomulok.
Ha Magyarokkal akarsz játszani akkor válaszd a
Ayonae Ro nevû szervert a legtöbben ott játszanak.
A magyar csatira a /join fate-el tudsz belépni és utána a /1 üzenet-tel tudsz irni,biztosan segitenek a bent lévõ játékosok.
Én sajnos már nem játszom,2 hónapja megvettem a Dark Age Of Camelot-ot és most azzal nyomulok.
Ha Magyarokkal akarsz játszani akkor válaszd a
Ayonae Ro nevû szervert a legtöbben ott játszanak.
A magyar csatira a /join fate-el tudsz belépni és utána a /1 üzenet-tel tudsz irni,biztosan segitenek a bent lévõ játékosok.
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a játékot, s aktív játékosokat keresek, akár kezdõ akár pró.
Ha egyáltalán vagytok még, légyszíves keressetek meg!
Köszi
Nemrég vettem meg a játékot, s aktív játékosokat keresek, akár kezdõ akár pró.
Ha egyáltalán vagytok még, légyszíves keressetek meg!
Köszi
EQ free server:
http://www.eqemu.net/index.php?news
UO, DAoC, EQ szerverekkel foglalkozo oldal:
http://www.smithysanvil.com/
http://www.eqemu.net/index.php?news
UO, DAoC, EQ szerverekkel foglalkozo oldal:
http://www.smithysanvil.com/
"Igaz a grafikaja eleg latyak"
Ezért jók a szöveges mudok. Ott nem lehet panasz a grafixra. 😊)
Ezért jók a szöveges mudok. Ott nem lehet panasz a grafixra. 😊)
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
A DAoC-ot en is szivesebben nyomnam, de hat azoknal meg kell venni a jatekot meg tesztelesre is. Hat azt meg nem. Inkabb varok SWG-re meg WoW-ra közben meg nyomom a Mimesis Onlinet :-)))
Hat nekem vegre sikerült ezt az ingyenes dolgot összehozni. Mindjart kiprobalom....
A jo benne, hogy lehet bankatutalassal csinalni. Vagyis ök automatikusan szedik le a bankrol a penzt, mig le nem allitod.
Igaz a grafikaja eleg latyak, amennyire a free hackelt szervereken lattam, de megnezzük, milyen elöben :-)))
A jo benne, hogy lehet bankatutalassal csinalni. Vagyis ök automatikusan szedik le a bankrol a penzt, mig le nem allitod.
Igaz a grafikaja eleg latyak, amennyire a free hackelt szervereken lattam, de megnezzük, milyen elöben :-)))
És eggyet kell értenem az elõttem szólóval.Én még csak 2 hónapja
játszom,de teljesen magával ragadott a játék.
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Jöjjön mindenki Norrathba

játszom,de teljesen magával ragadott a játék.
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.
Jöjjön mindenki Norrathba

Nem haggyuk lecsuszni ezt a topikot.:-))
Mindenki jöjjön EQ-ni!!!
Mindenki jöjjön EQ-ni!!!
Azért nem mindenkia a DAoC-ot nyomja.
Vagyunk egy páran akik EQ-nak.
Vagyunk egy páran akik EQ-nak.
en ugy latom mindenki inkabb DAoC ozik.
May the force serve you well!
hi.ez van nem fizetõs szerveren is? ha igen, szivesen csatlakoznék valamelyik klánhoz!
tudatlan:
Pénzügyekhez Én sem igazán értek. De amennyire tudom USA-ban is elfogadott a dombornyomott VISA kártya. Meg a bankoknál biztos tudnak információt adni. A legtöbb banknál megy telebank szolgáltatás, ami ingyen hívható. Csak kérdezõsködni kell!
A 150e-s letétet minden esetre kicsit furcsának tartom...
Pénzügyekhez Én sem igazán értek. De amennyire tudom USA-ban is elfogadott a dombornyomott VISA kártya. Meg a bankoknál biztos tudnak információt adni. A legtöbb banknál megy telebank szolgáltatás, ami ingyen hívható. Csak kérdezõsködni kell!
A 150e-s letétet minden esetre kicsit furcsának tartom...
tudatlan:
Tõlünk nyugatabbra (értsd USA) lassan csak a hitelkártya számít elfogadott fizetõ eszköznek. Ha érdekel a játék, akkor annyit mindenképpen megér, hogy kártyát csináltas.
Számukra az már túl bonyolult lenne, ha átutalással meg hasonlókkal kellene foglalkozni.
szegényke:
EQ-t nem fogsz ilyen formában játszani. Talán próbáld meg az Ultima Online-t, annak vannak free szerverei is.
Tõlünk nyugatabbra (értsd USA) lassan csak a hitelkártya számít elfogadott fizetõ eszköznek. Ha érdekel a játék, akkor annyit mindenképpen megér, hogy kártyát csináltas.
Számukra az már túl bonyolult lenne, ha átutalással meg hasonlókkal kellene foglalkozni.
szegényke:
EQ-t nem fogsz ilyen formában játszani. Talán próbáld meg az Ultima Online-t, annak vannak free szerverei is.
Ha valakit érdekel, a CD Galaxis árlistáján fent van az EQ. Ha gondoljátok nézzetek el a bolt oldalára a részletekért.
Hi!
Valaki meséljen már nekem errõl az EverQuestrõl plíz, hogy kell kenni neten (ez ilyen netes cucc, ha jól tudom nem??)...
THx!!
Valaki meséljen már nekem errõl az EverQuestrõl plíz, hogy kell kenni neten (ez ilyen netes cucc, ha jól tudom nem??)...
THx!!
Oldal 1 / 2Következő →