X - Beyond the Frontier

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, a játékot telpítettem de nem tudom a hangnál a súgást meg szüntetni és a játékban is ugyan az van, hogy lehet megcsinálni hogy a hang is jó legyen ?
Hú, de elhagyatott ez a topic <#wow2>
Én nemrégiben szereztem tudomást az X3 révén az elõzõ részekrõl, most kezdtem el játszani a Beyond the Frontier-rel. Mit ne mondjak, nagyon tetszik. Csak annyi a gondom, hogy a játék legelején, mikor megkezdem a kereskedést, nem tudok bedokkolni, mert a komputerhang mindig azt mondja, hogy nincs installálva a dokkolómechanizmus. Nélküle hogy a búsba dokkolok be egy ûrállomásra vagy egy gyárba? <#fejvakaras> A másik gondom meg az, hogy nem lehet menteni játék közben. Mindenesetre próbálkozok vele. Viszlát!

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Köszi az infót! Megkísérlem megkaparintani hORK-tól az FTP elérést...

skorpio7
Már hogyne lenne , itt fekszik az asztalomon mindkét CD !
Ajánlom neked , hogy nézz el az INDEX azonos fórumába , mert az ottani arcok még csak most fedezték fel maguknak a játékot .
Szóljál hORK-nak , hogy adja meg azt az ftp címet neked is , ahonnan le lehet tölteni .
De félre a trévával ... szerintem az egyik legmegnyugtatóbb zenéjû játék és a legjobb elite utód .Ugye a Freelancher kb. a DNF sorsára jutott már , szóval a közeljövõben csak az X2 lesz még hozzá hasonló játék .Na persze , mivel egy a fejlesztõ gárda . 😊
Ugye megnézted az általam belinkelt videót ?

MOVIE

"A BC a jobbik csapat jutalma."

No? Senkinek nincs infója a gammáról?

Argghhhh!!! Én miért nem tudok errõl a gammáról? Valami burokban élek vagy mi a túró? Most nézem milyen takaros cumó... Tud valaki beszerzési helyet? Akár hivatalosat (szívesen megvenném az angolt) akár tört verziót... Efreet? Valaki?

megvan a bébi!
tök súlyos ez a játék...
király a gfx, meg a főcímzene is bejön 😊

Efreet
ja, meg ha 6+os dos van rajta, akkor memmaker-el is lehet játszani, jó alapot ad a további tweak-hez.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

nem adom fel 😊

Efreet
ahaaa... ottvan a site-on az ajánlat a config.sys-re meg autoexec-re... minden LOADHIGH meg lh, és csak hang meg egérdriver kell, semmi más... 580at nem nehéz csinálni... MasterofMagic-nek 610 kellett... az kegyetlen játék volt...

kösz, de nem ez a gond 😊
tudod a régi 386-osomat poroltam le oldgame célokra, mert egy kicsit kevésnek érzem a mai játékokat 😊

Efreet
ott a RollerCoaster Tycoon. szintén asm kód...

töltsd le a DX-es indítófelületet hozzá, azzal elindult nekem XP alatt is, ott meg már nincs konvencionális memória...
http://www.jaj22.demon.co.uk/
itt megtalálod valahol

tegnap letöltöttem, de nem bírtam elindítani, 580 K konvencionális kell neki, nekem meg csak 579 van 😊 keresem azt az egyet... borzasztóan kíváncsi vagyok rá!

nem azt mondom, hogy feltétlenül David Braben útja követendő, de azért jó lenne 1-2 ilyen arc! A játékiparból egy páran biztos megengedhetnének maguknak egy kis experimentális projektet full assemblerben 😊
minden tiszteletem David-é!

Efreet
jaja, és emiatt a 7Mhz-es Amigán is ment gond nélkül... úgy, hogy a 32 szín miatt minden frame-re palettaoptimalizásás volt... na EZ a programozási tudás.

anyám! 5 és fél évig írta... besz.rás!

Efreet
Damocles? nagyon kellemes játék volt, kb 4 féle végigjátszással... abból nekem 1 sikerült. eléggé más stílus, de nagyon tuti szórakozás volt (mint a Mercenary-k is)

Nekem megvan az X-Tension... szerintem minden hiba ami benne volt a sima X-ben, azt az újban kiküszöbölték.

Jó sok küldetés van benne! 😊
És sokkal nehezebb benne meggazdagodni.
Majd felrakom a saját Hotline serveremre, és megadom a számot itt a fórumon! :p

Csákány,
Daneel
Efreet
http://www.frontier.co.uk/

itt a hivatalos Elite oldal, egyelöre 1 szál kép van az Elite4-böl, de korai fejlesztés stádiumában van.
meg végre megtudtam, miért volt olyan pici, és ment olyan sebességgel a frontier... teljes assembler-ben készült. alig van ilyen progi 😊

Hmuda
Le lehet szedni valahol?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

http://www.jaj22.demon.co.uk/

Létezik az elite2-nek egy directx-es, újraírt változata is.

skorpio7
Kössz !!!
Már régóta nem is figyeltem az oldalt , még jó , hogy valaki igen . 😊

Efreet
márc 31töl lehet rendelni angol X-Goldot a www.egosoft.com-ról.

hun-ter
tud valaki segíteni, hol találok isot😊))
Hmuda
eredeti?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

skorpio7
Mondjuk mindegy ... az X-Tension sokkal élvezetesebb és ahhoz jónéhány crack patch is megvan . 😊

skorpio7
Egy kérdés ... HOL LEHET AZ 1.96-os patch-ot letölteni ?
A Fileplaneten csak az 1.95-öset találtam meg .

skorpio7
Hát el kell hogy keserítselek , de én már előtted több mint egy évvel próbáltam megszerezni az X-Tension-t eredetibe , de Mo.-on egyszerűen nem volt egyetlen cég sem , aki foglalkozott volna vele .Az X-Beyond the Frontier-t jóideig lehetett kapni a a CD-Galaxis-ban , de mire odakerült , addigra warezban én már ki is játszottam .A kiegészítőt pedig meg sem próbálták megszerezni , "annyira" sikeres volt az alap-game .
Hogy egy példával szolgáljak .A warez-os haveromtól mindössze 1valaki kérte ezt a játékot ... igen én .Azóta se senki .Pedig közel 100000 lakosú városban lakom és!!! az X-Tension is hasonló arányban fogyott . 😊

Tudja valaki,hogy ezt hol lehet eredetiben megvenni magyarországon?
Én már az összes ismertebb céget hívtam és sehol nincs.
Nem csoda hogy mindenkinek warez-ben van meg,mert aki még jószándékú,az sem tudja beszerezni.Ha lehet akkor az xtension jobban érdekelne.

Sajnos nem. Ez a problémát nem oldja meg.
CD nem kell hozzá az igaz, de a pénzt továbbra is eltünteti.
skorpio7
Erre gondolsz esetleg ?

http://www.thecrack.net:8080/db/list.php3-let=x&page=1.htm

A hivatalos 1.96 -os patch meg van, de ha azt felrakom akkor a kimentett állás pénzét eltünteti, valamint bármilyen pénzügyi tranzakció lehetetlenné válik mert össze-vissza számol.
Ha elölről kezdem a játékot akkor is ez a helyzet.
Állítólag létezik egy olyan crackelt exe ami ezt
(másolás védelmet) javítja ki. Tudna valaki küldeni, vagy helyet ahol fellelhető.
skorpio7
Kicsit fogalmazz pontosabban ... most valami hivatalos patch-et akarsz felrakni a játékra és ahhoz kellene valami fix ???

Help!
Sziasztok!
Sehol sem találom azt a fix-et ami a másolás védelemmel ellátott patch, pénz elszedős kedvét elveszi. Légyszi segítsetek!
Hmuda
Jolvanna!Jobb nem jutott eszembe. Akkor is király a zenéje!

Efreet
pihenni nem tudok, nincs rá idöm, de köszi.

skorpio7
Kössz az infót és jó pihenést .
Tegnap láttalak este a chat-en , de éppen egy "dune" csatában voltam benne , ezért nem is zaklattalak a kérdéseimmel . 😊
Ja igen Lacc !
A játék zenéje a legmegnyugtatóbb és legszebb , amit valaha halottam .

Efreet
Na... megrendelni úgy néz ki a hivatalos site-ról lehet, (ha megjelenik az angol) a postázás meg ilyesmi nekem máskor kb +2-3 euro volt, kártyát meg nézz meg milyet fogadnak el, nyiss egy olyan kártyát egy neked tetszö bankban, és mindig csak annyi legyen rajta, amennyiért éppen vásárolsz. ez a legegyszerübb, a postázás nekem 1-1.5 hét volt általában. bocsi az összefüggéstelen szavakért, kb nagyon álmos vagyok.

Lacc
Igen de te azt írtad hogy a gyönyörűségtől szarod össze magad Milyen költői 😄DD
Hmuda
De azt írták a hivatalos oldalon, hogy nem áll rendelkezésükre angol nyelvű Xtension. Tényleg csak német van belőle, vagy van angol is?

Engem is erdekelne a gold ilyen aron, en is varom az infot 😉 Vegulis az uplink utan kifejezetten olcsonak tunik 😉

Hmuda
Mi ebben a beszaratós? Ennél megnyugtatóbb muzsikát én még nem hallottam. : )))

Lacc
Én nem szeretem az ilyen beszaratós zenéket
skorpio7
Efreet !

Segítesz nekünk ?

Hmuda
Ámen!
Tényleg ennek a gaménak van a legjobb zenéje. Mikor először hallottan, majdnem beszartam a gyönyörűségtől. Ennél jobb idegnyugtatót nem ismerek.

skorpio7
Ja igen ... már akkor letöltöttem , amikor a bluenews-on "elsőhír" volt .A zenéje megint a legszebb és a leghozzávalóbb , mint amit eddig minden más játékban hallottam .Ha egy kicsit "fel van húzva" az ember , akkor érdemes már csak emiatt is elindítania , annyira megnyugtató ... legalább is nálam . 😊

skorpio7
Efreet és Hmuda !
Egy kis segítség kellene .Már jó ideje próbáltam megszerezni ezen két játékot eredeti fullba , mert az X-tensionhoz kiadott patch-ek ( amik inkább király kis update-ek , amik még élvezetessebbé teszik a játékot ) sajnos a crack-es verziómmal nem nagyon mennek .Másrészt meg ez a játék nálam annyira bejött , hogy megérdemelné a legális megvételt is .Sajnos itthon csak az első "X" volt beszerezhető a CD-GALAXIS-nál és annak a sikerét?!? látva , nem iparkodtak beszerezni az X-Tension-t .Gondoltam én is , hogy akkor talán majd valami külföldi online megrendelés jöhet csak szóba , de nem igazán ismerek ilyen oldalakat és legfőbbképpen a menetét .Gondolom , hogy nem árt hozzá valamilyen bankkártya birtoklása . 😊
Szóval ...
1. Milyen oldalakat tudsz ajánlani , ahol így beszerezhető a játék ( pl. most éppen az általad említett X-Gold-ra gondoltam ) ?
2. Milyen bankkártyát ajánlasz ?
3. Milyen járulékos költség jön még erre ( gondolom a postaköltség minimum ) és az általában mennyi ( csak nem hazai megrendelésről van szó ) ?
4. Időben ez mit jelent ( kb. mikorra érkezik meg egy külföldről rendelt játék ) ?
Előre is köszönöm a választ mindkettőtöknek .

Hmuda
Az biztos. Most ugyis van egy kis lovém. Lehet, hogy majd az AVP2 után ez jön.

Efreet
huu... nem volt nagyobb az X-tension mint a sima X-beyond... max 1 kicsit... és sajnos mindkettöböl csak tört van... és már anno meg akartam venni, de így a gold az tuti vétel lesz.

Oldal 1 / 3Következő →