59
  • HUNhun
    helo h kell az age of 2-öt online játszani nekem modemem van de nem engedi
  • cosmo89
    Sziasztok meg tudná valaki mondani hogy hogyan lehet az Age of Empires: Age of kings-en játszani multiban részletes írjátok már le, vagy küldjétek el az e-mailemre:[email protected].
    Előre is köszi. Sziasztok
    Sziasztok!ropiharcos meg tudnád adni az e-mail címedet mert szeretném ha elküldenéd nekem az age of emopires 2 XP alatt is futó crack-jét.merz a régi crack-el nem megy...és nem toom leszedni a honlapodról sem mert nemtoom kibontani a fájlt
  • zole8
    én conquerors-sal játcok és ha akartok neten játszani akkor vegyetek fel msn-re:[email protected]
  • tzmod
    Én még az első résszel is játszanék(Age of Empires)
  • tzmod
    Van hozzá magyarosítás! A http://magyaritasok.hu/index.php?func=downloads&char=a -n megtalálható(felhasználó nevet,kódot kér, azt kell beirni amit a fórum ad meg)Magyarosítások.hu
  • marior12
    sziasztok!
    mi haverokkal szoktuk tolni a the conquerors-t akinek van kedve hozzánk csatlakozni,vegyen fel msn-re: [email protected]
    üdv
  • EYKE
    Hellótok van hozzá magyarosítás???H van lécci valaki linkelje be kosz!
  • Déta
    Sima.
  • John1987
    Ti sima Age2-vel játszatok?
    Vagy The conquerors expansionnal?
  • resur
    sziasztok,
    most találtam meg az age-mat és felraktam xp-re de nem megy nem tom mi lehet a baj mindig vlmi hiba üzenettet adki
    tudnátok segíteni?
  • crowe
    Nehogy mégegyszer valaki felvegyen, igazánol nem baj mert ha mégvalaki elvesz ilyen ügyben letiltom
  • miszizo
    Hi Crowe!

Nagyon köszönöm a leírást.
    Így már gyerekjáték volt összehozni a multit.
    Én ma felvettelek az msn-be.
    De itt az én címem is : [email protected]
    Játszhatunk ha össze tudjuk majd hozni.
    Még 1x köszi

• crowe
    Ja és miszizo neked nincs kedved játszani egyet?Hozd a haverjaidat is!:D
    én akármikor ráérek!
  • crowe
    Na szoval ugy sikerült hogy:

1. Feltettük a Hamachi nevü programot
    2. A szerver létrehozott egy hálozatot a progival
    3. A többiek csatlakoztak a hálozathoz
    4. Beléptünk az Age of Empires-be vki létrehozott egy szervert a helyi hálozaton(LAN) belül!
    5. A többiek beléptek és gooo!

Ha valamit nem értesz vagy részletesebb magyarázat kéne vegyél fel MSN-re! [email protected]
  • miszizo
    Hi Crowe!

Remélem sikerül összehoznotok és le tudod majd írni.
    Mert már nagyon depi vagyok
    Előre is köszi
  • crowe
    Mi vasárnap estére tervezünk egy játékot ha sikerül akkor leirom hogy csináltuk!
  • miszizo
    Sziasztok!

valaki tudna nekem segíteni??
    age of empires II-t szeretnénk játszani neten keresztül multiba
    de nem tudjuk beállítani
    léci valaki segítsen
  • crowe
    Hogyha vkinek megjött a kedve akkor vegyen fel MSN-re:[email protected]
  • crowe
    Hi!

Valakinek nincs kedve egy jot jáccani multiba???
  • ropiharcos
    Sziasztok!
    Miután egy csomó freemailt kaptam, amiben kértétek az Age of Empires 2 Xp crack- jét, és nem mindegyikre tudtam azonnal válaszolni, csináltunk egy tárhelyet, ahonnan bárki, bárminkor letöltheti ingyen. A tárhely címe:
    "www.roppi.fw.hu". Semmi más nincs rajta, csak ez az egy darab csomagolt fájl.
  • ropiharcos
    Mi találtunk a neten olyan Age of Empires 2- tőt, ami megy xp alatt is. Ennek az indító fájljával meg lehet patc- elni az eredeti, telepítő cd- s programot, és utána az is futtatható xp alatt. Ha valakit érdekel, akkor írjon a [email protected] címre és elküldöm neki. Ha kell, akkor megvan a magyarítása is.
  • Ombika
    Nekem siman fut a jatek de multiban hogyan tudok gamelni,mert megadta tag ip-jet lattam is de nem csatlakozik ra azt irja ki unable?!
  • shaba23 #36
    Hmm....XP patch-ről akartam érdeklődni, de úgy látom tök fölösleges :)
  • Roll
    Xp-re még most se tud senki megoldást?
  • gyraph
    Neked sikerult valahogy megoldani ezt a problemat?
    Amiota XP-m van nem jatszottam a gammaval, most gondoltam kicsit nosztalgiazok, de senki kedveert nem indul XP-n.
    Talaltam egy XP patch-et hozza,de semmit nem er.
  • Gladiator
    hmmm, valyon a témák között mért nem jelenik meg ez a topik, mért csak akkor, ha rákeresek?
  • Gladiator
    ááá, vki help. most akartam kicsit nosztalgiázni, de amikopr felteszem az Lcallig.TTF fájlnál mindig megáll. (51%) mit tudnék tenni? ha megnyitom a fájlt, semmi baja, akkor meg miért nem folytatja?
  • Bandew
    Ügyes vagy!
    Na húzz innen!
  • Bandew
    Hali!
    Nem tud valaki valamilyen megoldást, hogy XP alatt is lehessen játszani a játékkal?
  • Break
    Itt mindenki azt mondogatja, hogy a micro$oft, meg a billiboy ezt most jól eltalálta. Pedig az egész cuccost az Ensemble S. csinálta, az M$ csak pénzelte. Amúgy tök tutti a játék, a kedvenc RTS-em!!