333
Emus, Mame32, NeoGeo, N64, Raine, PSX, M72, ZXSpectrum, stb.
-
Szaca #131 Hali mindenki! ismertek olyan oldalt ahonnan "Virtual PC"-t lehet letölteni? -
#130 Nem tud valaki egy olyan Play Station emulátort ami rendesen működik?Ezt azon értem hogy a grafika ugyanojan jó lesz mind a Play Station 2-ön!Ha valaki tud irja meg honnan lehet letölteni vagy csak a nevét.Előre is köszönöm -
#126 írd be a forumba a véleményed, és hogy ilagos v sotet. első oldalam -
#125 Még mindig vcd-t szeretnék ps2-n lejátszani.
Még mindig nincs segítség? -
#124 megjelent asszem
www.aceroms.com
az snk vs capcom az legfeljebb ps2 isoban... -
cybert #120 hi!
nemtudtok olyan oldalt amelyről le lehetne szedni az n64-es wrestlemania2000-t????????? -
#119 Kösz a címeket,már nézem is őket!
Emulators rulz! :))) -
#118 MEGÖLÖM
WWW.ROMMAN.NET -
#117 hajj kifelejette a végét
romman
vagy irc--en az irc.newnet.net szerveren a #roms agy az #emuchina csatin a !list paranccsal mindent meglehet szerezni,még unemulatedet is csak nagyon lassú -
#116 nem sokat, amiuről normálisan de mondok náhányat...
aceroms
emuchina-ne is próbálkozz a bejutással:)))
-
#115 Szóval tudsz más helyet,ahonnan le lehet tölteni rom-okat? -
#114 320kb?:)))))) -
#113 The roms of [mame.dk] was removed 3 days ago. [mame.dk] has received a notice from a copyright holder forcing us to shut down our service.
We are sorry for keeping you in the dark for a few days, but we used the weekend to discuss how to handle this sad incident, trying to develop new ideas on how to provide our old service. The conclusion is unfortunatly: no rom downloads.
[mame.dk] is a hobby project, and we do not want to put our personal economy in jeopardy on this, and we do NOT want to go into legal matters. The [mame.dk] project has grown rather large lately, and despite many and generous donations, we had to throw in the banners to pay for bandwidth costs at the last release. So maybe we just got too popular.
We will continue to provide the database services at [mame.dk], as well as the supporting files (emulator mirror, screenshots, artwork, samples etc.), and we will consider adding new "features" to the system.
Kind regards, the [mame.dk] team
Bombjack, Mr.Do and DigDug
ennyi volt. mAradnak a jó kis szar koreai lasu szerverek
Egy perces néma csend... -
Lantee #112 X-Box emut a Q-Czi oldalán láttam! Gondoltam szart csak nem rak fel! Jó gyerek! :) -
#111 PS2-re kéne nekem valami, amivel vcd-t, svcd-t le tudok játszani. -
#110 xboxemu... ja, mint az EKAF ps2 emu... pfff :) -
#109 jut eszembe!!!!!!
kazaa-ról töltöttem le 2 ROM gyüjteményt mind a kettő nes meg snes... haj és van egy RPG gyüjtemnyem is.. eggyüttt 100 mega... 750 gamez kb... -
#108 nekem kéne egy bejárónő emulátor ! a segítönek köszönöm!! ugyanitt:van egy pitbull emulátorom!!!
VIGYÁZAt más kutyaemu val eggyüt ne használjátok!!! -
Lantee #107 http://www.extra.hu/falatkak/xbox_emu.zip
X-BOX EMULÁTOR!!!
PEACE -
#106 az jo jatek en is onnan szedtem le :)
na az indexnek van emu foruma az kicsit nepesebb, ott biztos tudnak segiteni neked -
#105 Ennyi volt... Csak néhány hete/napja ismertem az oldalt,de nagyon tetszett a rengeteg,sokszínű letölthető játék.Az én baromi lassú netemmel el sem hittem,hogy egy csomó játékot töltök majd le innen.
Bár több napja nem működött a letöltés,azért reménykedtem. ...Most már nincs miért...
Az indokló szöveg egyből a szemébe ötlik az embernek.Ahogy olvastam,valakinek nem nagyon tetszett,hogy játékokat tölt le innen egy csomó ember.Mivel a srácok nem akartak bajt,törölték az "illegális" romokat.Az összeset...
A szöveg,és az alatta szóló zene megtette a hatását.
Kár,mert még volt egy-két játék,amit le akartam tölteni...
Ha valaki tud olyan helyet ahonnan le lehet tölteni a Metal Slug 3-at,szóljon. -
#104 Semmit nem írtak ki,hogy most mivan,"under construction" vagy hasonló.Legalább mondanák meg,hogy mi a helyzet,időleges a leállás vagy ne adj' Isten végleges. -
#103 Nem tudom,nagyon szar,hogy nem lehet letölteni semmit,pedig volt még 1-2 játék,ami kellett volna...
-
#102 nem tom mivan a mame.dkval. remélem nem zárt be... -
#101 Na mi újság,senkit nem érdekel,hogy mi történt a Mame-nél? -
#100 Na,nektek sikerült letölteni bármit?
Nekem még most sem megy, talán valami probléma van a site-nál? -
#99 The release of NHL 2K2 marks the end of the Sega Dreamcast's remarkable run.
igen, most februárban jött ki. és ezzel amerikában pont 250 játék van rá. -
#98 Kijött még az nhl2k2? -
#97 Vagy az én készülékemben van a hiba? -
#96 Üdv! Nem tudjátok mi van a Mame.dk-val?!
Egyszerűen nem tudok letölteni egy játékot sem,pedig be vagyok jelentkezve.Eddig a játék zip-jére kattintottam,és már töltötte is le.
Most azonban a játékok zip-jei nem linkek,hanem csak sima szöveg.De miért?!
Nektek is így van?
Please help! -
#95 Thx for all!
Már meg is találtam,hogy mit hol és mikor :)
És: széjjel vertem azt a szemét főellenséget,hm...elsőre :) -
#94 dc-t csak akkor, ha van mit adnod neked is... alapvetöen kazaa...
Hitman: difficulty állítást operátori menüben - dipswitchek közt... az eredeti játékgéphez adott dokumentáció pontosan leírja, hogy mit hova kell állítani :D KoF2k :))) pedig az nem is tragikusan nehéz... -
#93 psx es romot biztos nem fogsz letölteni a psx cd-s. de lehet letölteni, az tuti... :) probalj meg valami file megoszto programot e-donkey dc kazaa ilyesmiket. -
#92 Hahó valaki!
Efreet:a dip switches megvan,de hol van ott olyan,hogy "Level difficulty" vagy hasonló?
Kódok,csalások hogy működnek az ilyen játékokban?
A King of Fighters 2000-ben NEM TUDOM MEGVERNI AZT A ROHADT FŐELLENSÉGET!!!! Ezért kellene...
És még1x: Psx-es romokat lehetséges letölteni valahonnan ? -
#91 OK,köszi,de nem mindegyikben láttam ilyen Dip-switcheket.
Olyan helyet nem tudsz véletlenül,ahonnan psx-es romokat lehetne letölteni? -
#90 valahol lehet a DIP-switcheket kapcsolgatni / van operator menü gomb (emlékeim szerint az F-billentyük végefelé), ott.... -
#89 Ja és a Mame féle emulált játékoknál hol lehet a nehézségi szintet állítgatni ? -
#88 Hi all!
Tudnátok mondani 1-2 oldalt ahonnan psx-es játékokat tölthetnék le? -
#87 CAPCOM VS. SINK 2. 2001.DEC.
PS2-ről beszélve. -
#86 duplaannyi szereplö, több combo... mi kell még? :)